Bebeklerimiz ve Biz

:roflol:boklu denooo :roflol:
alkisalkisalkismaşllah yezdayaaa tütüütütütü boklu yezdaaaa
gamyoncuiremsusibelll ver eline arabayı arbayla oynasın nan ne bu şimdidennnn bu kadar sevgii, erkek anam hengi yaşta olursa olsunn

one kahve limon alla allaaa bakem biiicokacimcoook, yenirmi o beee

aslıan bakarsan yelizcimm
yelizicm düzenli olarak bakım uygulasak vücudumuzaaa
iyi olcak aslındaa
ben mesela kız burda yokken bir hafta teist and shapi yaptım ypamdan öncede şu suna dumankayının selülit karışımı var ya onu bir kere sürmüştüm düşün ve yumuşacık ve güzel olmuştu ama ben hem tembelim, hemde benim kendime vakit ayıracağım zaman saat11:30 oluyoo ve o saatten sonra ne maske oluyo nede spor maalesefff

ya bugün niye akşam olmadı beeeee

öfff hiç çalışasım yokkk zaten şimdi

kızlarr siz akşamları ne yediriyorsunuz ben googly pirinç unu yada bebe bisküvisini sütle ezip yediriyorum

Selam kızlar...
ıyi kaynatmışsınız. Oku oku bitiremedim.
Hamilelik topiğinizede baktım ne güzel muhabbetler öyle... Çok imrendim keşke ozamanlardan katılsaymışım aranıza... Kendi hamilelik günlerim geldi akılıma ne güzel günlerdi hiç bukadar rahat ve kolay olacağını tahmin etmemiştim. Tüy gibi hafif ve bir okadara güzel hissederdim kendimi. Onun içimde olduğunu bilmek varmı bundan daha güzeli ve özeli..............

1 hafta yapayım dedim,pleang niyetine, bir kaç çatlağım var işe yarıyormu diye baktım.
ama dediğim gibi 1 hafta ondan sonuç alamadım.
senin dediğin nasıl??

Kadis bizimle akşam yemepi yiyor, yatmadanda 3 tane ceviz ve süt içiyor sade.

geçmiş olsun yelizcim..allah beterinden saklasın...
ayrıca da denoma kocaman maşallah..allah nazarlardan saklasın

ya bugün niye akşam olmadı beeeee

öfff hiç çalışasım yokkk zaten şimdi

kızlarr siz akşamları ne yediriyorsunuz ben googly pirinç unu yada bebe bisküvisini sütle ezip yediriyorum

1 aya kadar bende pirinç unu veriyordum şimdi akşam yemeklerini 8,30'a çektik. Bir çeşit yemek birde o günkü duruma göre pilav, makarna, erişte ne varsa ondan veriyorum. 10-11 gibide yatarken bir bardak süt içiyor.

Ya benim kuzu biraz ayırıcı bir çocuk aslında bende pirinç unu vermek istemiyorum ama süt içmiyor gndüz annem yoğurt yedirmeye çalışıyor ee onuda yemiyor çorba makrna pilavdanda istediği kadar yiyor o yüzden tutmaz diye muhallebi veriyorum bizimkide 21:00 21:30 22:00 gibi yatıyorrr

sütü içmiyor aslında bende pirinç ununu kesicemde süt içse

herkese iyi akşamalr ben çıkıcam birazdan felaket acıktım kızlarrrrr

yemekte ne var acepppp

çalışna anneler siz evdemi gidip yapıyorsunuz yoksa kayanana veya annelerinizdemi yiyorsunuz
benimki bırakmıyor annemde yiyoruz

Bulaşık mak. çalıştırdım boşalttım.
Bi makine kuruyanları topladım.
Bir makine yıkananları astım.
Tabi bunları Akş-ı behlül aralarında yaptım.
Yatmadan önce bir tur atmayım dedim.

Eeee Kimsecikler yok??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…