Bebeklerimiz ve Biz

aynı dert bende de var sibel

kıza yaklaşık 1yaşına kadar nil melek diye hitapettim, herkes melek dedi ama herkessss, belli bir süreden sonra bende melekkkkkkkk demeye başladım, arada nil nillllllll diye bağırınırımmm bakar bana bön bön bu anne kişiliği ne diyo acaba diyeee
hallbuki ben nili seviyorum, böle kıpır kıpır neşeli olsun diye nil taktım ben hoş öylede oldudaaa, melekle pek uyuşmuyor beee

Akşam kuzunun eli asansör kapısına sıkıştı, düğmeye ben basıcam niyetine aslında okşad diyelim allahdan bişey olmadı
ben bir çığlık çığlığıma ağladı,evde anlattım "bak annecim hep söylüyorum asansöre biner binmez
hemen köşeye geç diye, bak gördünmü elin acıdı bundan sonra hep köşede dur tamammı annecim"," tamam anne söz "dedi. Sabah dedesi almaya geldi kapıyı açar açmaz hemen köşeye geçti bizimki :)

he valla çatlağım kız nerden bildinn
karnım harita gibi maaşşlaahhh
elimi rasgele koyuyorum aa bi bakıyorum ayvalık , aa bi bakıyorum datçaa, aaa bi bakıyorum marmarisss

kızlar bende dun efenın konuşmalarını vıdeoya çektım pc yeatınca koycam.bizim oglan habıre anne aç aç deyıi duruyor bezını bende napçan çişmi yapcan dıyorum cık yapıyor pipi cici
yanı pıpısını sevecekmış sonra ayıp oglum dedım dunde konuşurken pıpı de dedım kısık sesle pipi dıyor ayıp dedım ya

geçmiş olsun diyelim ozaman yelizcim allah beterinden saklasın kuzularııı

ne güzel yetiştirmişsin yelizcim sözünü dinliyor maşallah (tütütü boklu)

bizim cadı düne göre gayet uysalmış bu arada

yengesi banyo yaptırmış yemeğini yedirip yatırcakmış
allah razı olsun dilek çok güzel bakıyor maşallah

benimkide sabah yatak odasında tuvalet masasının önüne gitti bizim düğün albümünü görmüş resimden bize ayyy anne babasınada ede diyor zilli işine gelmiyor baba diyorda tabiki zaman zaman unutuyor cadııı

annecimm diyom oda anciim diyor bana
eline alıyor telefonu anne aneee bişeyler söylüyor sanki günün raporunu veriyorrr:)))))

Ya ben nasıl korktum nimet, öyle bir çığlık attımki, komşular bişey oldu sandı.
Deniz katiyen ağlamazdı o okşamaya, korktu.

Teşekkür ederim kızlar.
Kadis alemsin .oklu he :))))
Dinlemediği anlarda oluyor tabiki kadis, hele kalabalıksak. eyvah diyorum.

Bu arada benim kuzu albüm hastası , saatlerce resimlere bakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…