- Konu Sahibi DreamLover
-
- #23.381
Evet evet çok şükür.
Sen nasılsın yattımı porselen bebeğin
iyi geceler betül.sen gelirmiydin geceleri bu mekana...:):):)iyi geceler kızlar
taşınamadık valla yavrum ya doğalgaz için torpil yaptım bugün test yapıp sayacını takacaklardı kaçak varmış tesisatında sinir oldum iyice çıldırdım resmen hem işleri için koşturuyoruz hemde ilgilenmiyorlar anlamadım gitti bakalım hayırlısı seyrine bıraksaydık ayın 23.üne daha gün vermişleri en az ay sonuna biter işleri bakalım p.tesi tekrar arayacağım tanıdıkları inşallah hafta içi halledip taşınırlarda bende giderim artık...zehracımmmm misler gibi oldun mu bacummm, allah sağlıkla huzurlaa kirletmeyği nasip etsinnn
ayşegül bacummmmmmm, aay bi taşınamadınzı bacım beee, allah rast getirisn hayırlsıı ile bi taşının yerleşin evinize. allahım ödeme kolaylığı versin, kimseye başınızı eğdirmesin
kocaman tebrikler canım benim...karnemizi aldık geldik bütün dersleri 5.
canım kızım birde örnek öğrenci secilmişş
beni çok mutlu etti kızıma çok teşekkür ediyorummmmmmmmmmmmmmm
herkese selammm, bugun öğrencilerim mezun oldu kızlar, onlardan ayrılmak o kadar zor oldu ki, daha dün gibi ürkek bakışlarla sıralarında beni karşıladıkları anı hatırlıyorum
şimdi birer genç kız, delikanlı edasında karşımdalar, meslek yaşamımda ilk mezunlarımı verdim, ne büyük mutlulukmuş, gururmuş
bu arada hepsi bana teker teker söz verdiler,
bir öğrencim bilgisayar mühendisi olmak istiyorum o söz veriyorum size bir laptop alacağım dedi
bir doktor olackamış, ömür boyu beni üzcretsiz tedavi edecekmiş
biri yönetmen olacakmış beni çektiği filmde oynatacakmış, daha neler neler...ağlattı beni sıpalar...
ezgiye,berkaya,emire iyi tatiller, başarılarının devamını diliyorum, bu sene tatil çoook uzun..
Emiride tebrik ediyorum Zehracım maaşallahekincim ezgiyi ve öle bi evlat yetiştirdiğin için seni tebrik ediyorum güzel arkadaşımmmm
emirin de karnesi 5lerle dolu, ben karnemizi yazmadım bile
sürpriz olmadı onun için pek heyecan yoktu bizde:))
sınıfımızdan 3 çocuk sınıfta kaldı
anneleri çok üzgündü
hatta utanmadan öğretmeni suçladılar
toplantıda bırakıcam deyp durdu sonunda bıraktı oğlumu diyo utanmadan birinin anası
çok kızdım bende içimden
demekki çocukla ilgilenen olmadı, öğretmende uyarı yaptı sürekli kalabilir dikkatli çalışsın diye
ama değişen bişey olmayınca kaldı maalesef 3 öğrenci
dry cim olay tam anladim desem yalan olur
ailenle olacagin icin mi sewindin
aydınlat beni lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?