Bebeklerimiz ve Biz

kızlar ne yazıkki internetimizi kapattırdık uzun bi sürede açtıramayacağız..ara ara bakmaya çalışırım sizlere..umarım güzel anneler ve bebişleri iyidir...

teyzeleri bu arada berfe azar azar konuşmaya başladı..o kadar çok kelime öğrendiki anlatamam..tuvalet eğitiminede başlıyorum..altını pisletince kaka yaptım diyor..umarım beni zorlamadan öğreniriz..öptüm sizleri...

bu arada benim kuzu da oyle buyumuş ki artık şarkıları bile war:)
muzik kanallarinda bazi sarkılar cıktıgın da '' anne mu menim şarkım'' diyor:))
zilli ya buuu , benim şarkım da ne demek nerden biliyosun sen bunu yaaaaa diyorum hayret ediyorum:)

selam sabahtan sınav öğleden sonrada misafirleri atlattım
ayşegül alişe geçmiş olsun sanada kolaylıklar ve sabır diliyorum
mevcan özletme kendini
benim şarkım haaa maşallah derine
ebrarda bu aralar menim(benim) tutkusu aldı başını gidiyor herşey onun uykusunda ile benim diye bağırıyor

merhaba kızlar, moralim çok bozuk, aylardır kasığımda et beni zannettğim yaratık meğerse genital siğilmiş, şu an 6 tane oldular ve hızla çoğalıyorlar

forumda yazılanları okudukça içim karardı, önümüzdeki hafta doktora gideceğim, allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..rabbimin bir bildiği vardır..

çoko geçmiş olsun canım

ıyi geceler kıslar,
Bir selam verip hemen yatmayı düşünüyorum.

Yardımcı ablamız bizi ekince işler ben ve eşime kaldı,bütün gün evi temizledik.2 tane büyük balkon camları olmak üzere toplam 9 cam , kolarımız bitti.tüller yıkandı, yerler sinilip köşe bucak temiz halılar serildi, Diğer işleri hiç saymıyorum bile...
Neyseki uzun bir süre rahatım,genel temizlik konusunda.

Herkesi öpüyorum mutlu akşamlar mutlu haftasonları...

herkese iyi pazarlar sonunda ailecek bir kahvaltı yaptık kuzuyla babası uyuyor bende çayımla burdayım temizlik yapcam uynmalrını bekliyorum
öğleden sonrada görümcemlere gidicez ortanca oğlunun doğum günü var hem doğum günü hemde karne niyetine çocukların hediyeleri hazır beğenmezler yine ama neyse

slm kızlar
istanbuldayım :):):)
dün sabah kahvaltı sofrasında karar verdim.apar topar çıktık yollara.3-4 gün kalırım sanırım.

çoko canım geçmiş olsun.allahım dert veripte derman aratmasın.acil şialar diliyorum.

yeliz ne güzel temizlenmişsin.güle güle kirlen...

fatoşum iyi eğlenceler...

herkeze iyi pazarlar..
Tenzile maşşallah Derin' e yaa.. Benim şarkım hee..çok tatlı yaa..
Çokom çok geçmiş olsun cnm.. Acil şifalar diliyorum..kötü düşünme cnm..
Yeliz cim güle güle kirlet evini cnm...
bende tam gaz temizlik yapıyorum..evde 1 karış silinmeyen yer bırakmıyorum valla..
kuzumda bana yardım ediyor sağolsun...:)) elinde bez peşimde dolanıyor..:))
hırkayı ekliyecektim o günü ama yine elektrikler kesildi.Birara eklerim inş..
(Yelizciğim tarif edecekq1 öle ekliyecemm.:)))

slm canlarım
iyi pazarlar, iyi gezmeler herkese
ben bugünü alışveriş, bavul hazırlama ve ütü ile geçiriyorum
yarın sabah erkenden yola çıkıcaz
hakkınızı helal edin gidipte dönmemek, gelipte bulamamak var
hepinizi ve güzel meleklerinizi öpüyorum
allaha emanet olun

Selam iyi pazarlar herkese

dün kızkardeşim geldi eşiyle annemlerin terasta mangal keyfi yaptık gece bende kaldılar sabah bizim kuzular erken kalktılar tabiki kahvaltı iş güç öğle yemeği derken akşam oldu onları yolcu ettik kuzuyu yıkadım karnını doyurup yatırdım

karne alan kuzuları kutluyor başarılarının devamını diliyorum

hülyacım geçmiş olsun canımmm acil şifalar

zehracım iyi yolculuklar canım güle güle gidin gelin

semihacım hoşgeldin canım istanbula neresine geldin canımmm

yelizcim güle güle krilet evini canım maşallah bayağı camın varmışşşş

ayşegülüm alişe geçmiş olsun

fatmacım sizede iyi eğlenceler
mevcancım özletme kendini berfeyi öpüyorum
tenzilecimde sizede iyi eğlenceler canım senin cadının şarkısı hangisi bakem yerim onun dillerini ben zilli

herkese günaydın .
zor bir haftasonu geçiridk kızın öksürüğü çok şiddetlendi haliyle ilacı reddediyor iğnelik olana dek bekleyeceğiz elden birşey gelmiyor.o kadar hırın olduki ben bile tanıyamıyorum başedemiyorum.gözleerinde geçmeyen arpacığı var demiştim ya yağ kanalları tıkalı olmasından kaynaklıymış ilaçlar geçirmezzse ki ilk posta ilaç geçirmesi operasyon yapılacakmış operasyonun tehlikesi yok ama anestezi korkutuyor beni.
umarım hepimizin haftası güzel geçer

Günaydınlarrr güzel bir gün olsun

bizde gecesi zor geçenlerdeniz benim kızın bir sıkıntısı var ama anlamadım kızlarr akşam 8 yattı 10 ağlayarak uyandı neyse babası aldı omuzunda uyuttu gece birdaha 03:30 :04:45 kadar mızıldadı durdu yarın doktora götürcem başka yolu yok zaten kontrolede götürcektim bahane oldu buda

dişmi başka birşeymi bilmiyorum memenin bıratırmanında etkisi varmı bimiyorum

betülcüm geçmiş olsun canımmm yaaaa acil şifalar kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…