Bebeklerimiz ve Biz

kaynarcada açılan tatbak tatlıcısının açıışında yezda hanım yengesi ile inmiş çarşıya palyançolarla beraber oynamış zillim müzikte resminide çekmiş yengesi kuzumun

Günaydın güzelmi güzel huzurlumu huzurlu bereketli, sağlıklı bir hafta diliyorum hepinizi kocaman öpüyorum.

kızlar kirlenmesin yahu,canımız çıktı daha yeni yeni kendime geliyorum :)))

Çokomcum çok geçmiş olsun canım,habersiz bırakma bizi.

Semihacım hoşgeldin ist.umuza :)

Zehracım güle güle git güle güle gel, iyi tatilller.

Betülcüm, çok çok geçmiş olsun canım beklemekle hata edersin. Dr unu ara hemen sor ne yapabilirim
diye,yada hemen dr a götür allah korusun çocuğa eziyet olur beklemek.Muhakkak bir alternatifi vardır dr un.

Kadis sizede geçmiş olsun canım, götür bakalım sende dr a neymiş huysuzluğunun sebebi.

günaydın kızlar..güzel bir hafta diliyorum hepinize...
inanılmaz yoğun bi o kadar da güzel bir pazar günü geçirdim...
güzel bi kahvaltıdan sonra doğum yapan arkadaşımın bebeğini görmeye gittik...
ordan çıktık alışverişe gittik.malum babalar günü...
sonra yemeğimizi yedik...
daha sonra altınpark ı bilirmisiniz bilmiyorum ama..açık hava her türlü faaliyetin olduğu kocaman bi yer..
oraya gittik..
gokart falan yaptık çok güzeldi herşey...
en son gelirken araba tutup kızım kusmasaydı canım sıkılmazdı...
onun dışında yavrum çok iyi..dün çok mutluydu..doyamadık birbirimize...

kızlar bakın bakalım bu erkeği tanıyanınız var mı...

günaydın hatunlarr
betülcüm geçmş olsun canım yaaa, hay allahh yaaa, anestezi hakkaten korkutuyor yaa
çocuk doktorun kim kime götüüryosuncanım

zehra bacım tatile çıkıyormuş galibaaa oohhh. benim yerimede yaaapppp

derin hanımın kendi şarkısı varmış galibaaa
bende buradan ona pittbull un şarkısını gönderiyorum

yezda hanımda palyançolarla eğlenmiş galibaaa

deryacım kuzuna geçmiş olsun. kabakulak zor beee. kolayca atlatır inşallah. ayrıca kuzndan ayrılmıyormuşsun .çok sveindim

karnelerde süpermiş galibaaaaaa. hepiciğinitebrik ediyorum

benim cadıda öksürüyor. hırıltısı da var. bide vücudu kabardı.alerjikmi bişeymi döküyor anlamadım.

bizde annemlerdeyiz bu hafta. teyzoş bakıyor kuzuyaaa

cumarteside kahvaltıya gittik azdı durdu. 3 kez düştü. 1 kez kafayı vurdu. heryerimiz yara bere içindee. babaanne görse naaptınız çocuğa dicekk

bu arada semiha hoşgeldin canım istanbula
yelizcim dra sordum dedikleri de olmadı diyorum ya bu haftasonu mahvetti cadı beni.napsam olmadı.en sonunda dr da yapacak birşey yok dedi benimkinin inadına
elifcim üzülme uzar kısa sürede bazı kuaförler çok beceriksiz yaa
nimetcim bakırköy acıbadem sevil hnm a götürüyorum
derinin şarkısı varmış hee süper valla daha bu minkler neler gösterecekler bakalım bize.
bizimkide babaanne demeye başladı ama demediği günleri telafi ediyor sanırım baygınlık getirdi babaanne demekten:))
kadisim korkmadı dimi yezda palyaçodan bazı çocuklar korkar ya

hmm atlamışım...
çokoma geçmiş olsun diyorum...
inşallah korktuğun gibi olmaz cnm..

zehracım iyi tatiller sanada hayatım....

betülcüm kuzuna çok geçmiş olsun cnm...
inşallah ilaçla kolayca geçiverir...

kadiscim ruzede gece huysuzdu..
götür bakalım inşallah bişeysi yoktur tontişinin

ınanmıyorum, demek kuaförün ilk azizliğine uğradı ruze .

Çok tatlı olmuş ama ne yaparsa yapsın yüzündeki güzellik, hepsini alt ediyor.

Güle güle kullansın fıstık.

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için rep vereim diyorum olmuyor size ya niye acep???özel kullanıcı olduğunuzdan dolayı mı

Betül benimde göz kalanlarım tıkalıydı, sürekli balon gibi şişerdi,bi altta şişerdi bi üst sonra diğer göz sıçrardı . dr 3-5 sene önce bir damla verdi,bir daha olmadı.Çok geçmiş olsun.birde göz hastanesine götür bakalım.

nimocum sizede geçmiş olsunnnn canımm

betülcüm yok korkmuyor canım korksa ağlardı resim çektirmezdi demekki hoşuna gitmiş bakasana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…