J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #23.601
gecmiş olsun kadiscim,cok sukur herhangi bir seyi yok,memedenmiş,o da gecerGünaydın gününüz aydın olsunnn
dün yezda hanımı doktora götürdük kendi doktoru izindeydi
izin konusu problem olduğundan başka bir doktora göstermek zorunda kaldımm
huysuzluğu ve mızmızlığı meme kesildiğinden oluyordur dedi doktor zamanında kesmişsin dedi 20 ay uygun bir dönemmiş zaten yeterli dedi boyu :83 kilo 10,00 geldi ayına göre 11,5 kilo olması gerekiyormuş birtane vitamin ve balık yağı yazdı birde saçlarını kesmiştikya yezdanın bazı yerlerinde saç çıkmıyor seyrek seyrek çinko veya demir eksikliğinden olabilir dedi 15 gün daha bekle aynı devam ederse cildiye doktoruna götür dedi ilaçlarını aldık kilo alsada almasada ağustosda kontorlümüz varrr
akşam kızkardeşimdeydik mangal keyfi yaptık yine gece geç döndük sabah 6 ta kuzu ağlıyarak uyandı
kuzum ateşler içinde yanıyor 38 derece ateşle hemen paranox verdimm biraz iner gibi oldu tekrar çıktı dolven verdim tekrar omuzumda uyudu evde dolaşırken salon serindi kanepeye çarşaf serdim üstüne koydum orada rahat yatsın dedim annemi çağırdım geldi abah ben götürüyorum hersabah normalde bu sabah anneannemiz geldi birazdan arıycamm bakalım durumu nasılll
Saol Kadiscim iyiyiz bizde yok bir yaramazlık.
Haftasonu Ben mutfakdayım,zil çaldı,babasıyla beraber baktılar kapıya,sonra koşarak yanıma geldi :
"Anne biliyormusun dedem geldi."
"Aaaa gerçektenmi süper annecim"
"Bencedeeeee annecimmmm":roflol:
Her geçen gün beni kendine daha fazla aşık ediyor sıpammopuyorumnanaktan
gecmiş olsun kadiscim,cok sukur herhangi bir seyi yok,memedenmiş,o da gecer
birde sıcaktan da bunalıyor cocuklar,gece sut weya herhangi ek bbir sey weriyormusun memeyi kestikten sonra?
kilosunu hiç dert etme ee sende esinde kilolu degil diye soylemiştin cocuktan da cok birsey beklememek lasim oyle degil mi?
saci da cikar demir we cinkod an sonra,ki daha cok cinko eksikligi diye biliyorum
kızlar bebişler nasıl[/QUOTE
Hoşgeldin kevser benimki biraz rahatsız sen nasılsın kuzun nasıl
selam kızlar keyfisizim birazz, işlerde yoğun
geçmş olsun yezdayaaa
yazgelsin azıcık sağlıkları yeridne olsun dedik, yazda çarptı bıcırklarııı
dilli deno, maaşllah 41 kereee
bizimkide dün yemek yemiyormuş(bu aralar bir klasik haline dönmeye başladı maalesef) teyzem demişki bak annen gelcek kızcak şimdi
benim fotomu görmüş anne kızma yiyom diye bağırmış fotoyaaa,
gerçekten mi dedim,gerçekten böyle 3 kelimeyi yanyana koydumu
e sçylüyor çocuğum diyo annemde alla alla dedim. kelimeleri bri araya getirmeye başladı ama öle bölük börçük
mesela anne dede göz su pıısss( dedei gözüne su fışkırtmış yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?