Bebeklerimiz ve Biz

merhaba kızlar
bugun eken basladik gune
kuaföre gittik kuzu ile ardindan da kuaförün dibindeki parka:)))
sonra sırasi ile yemek we uyku...
anne de pc basina:)

yahu bu arada yaz geldigi icin balkon acik oluyor we gecen gun kaşla göz arasinda butun oyuncaklarini hanfendi asagiya firlatmis,
balkona tasiyor bende zannediyorum orda oynuyor,balkona bir ciktimmdi etraf ta hiç bir sey yok,bahceye kafami uzattim cimleirn ustu komple oyuncak,gulsemmi aglasammi?:)icimden guldum ama ona caktirmadim
neyseki bugun klima takilacak balkon da kapanacak:)

war mi sizinkilerde de atma huyu?????????

sağol yelizcim. bilemiyorum internetten araştırdım da birşy yok canım ya doğru düzgün.kusmasına rağmen üstüste vereceğim artık bilmiyorum onunda bir zararı olurmu.çok çaresiz ve kararsız kaldım açıkçası

gecmiş olsun kadiscim,cok sukur herhangi bir seyi yok,memedenmiş,o da gecer
birde sıcaktan da bunalıyor cocuklar,gece sut weya herhangi ek bbir sey weriyormusun memeyi kestikten sonra?

kilosunu hiç dert etme ee sende esinde kilolu degil diye soylemiştin cocuktan da cok birsey beklememek lasim oyle degil mi?
saci da cikar demir we cinkod an sonra,ki daha cok cinko eksikligi diye biliyorum

maşallah denoma allah nazardan saklasın . oklu (tütütü)
annesi negüzel bıcır bıcır konuşuyorr

bazen öle birşye yapıyorlarki insan alıp içine sokası geliyorrr opuyorumnanaktan

eline ne gecerse atmiyor aslinda , oyuncaklarini atiyor sadece,bir oyun gibi algiladi onu,birde asagi inip toplayinca hoşuna gitti,ama bir daha ki sefere toplamayacagim onun yaninda ,''attin we onlar artik senin deil'' imaji yaratacagim.
allahtan asagisi cim de kirilma ws.olmuyor

selam kızlar keyfisizim birazz, işlerde yoğun
geçmş olsun yezdayaaa
yazgelsin azıcık sağlıkları yeridne olsun dedik, yazda çarptı bıcırklarııı

dilli deno, maaşllah 41 kereee
bizimkide dün yemek yemiyormuş(bu aralar bir klasik haline dönmeye başladı maalesef) teyzem demişki bak annen gelcek kızcak şimdi

benim fotomu görmüş anne kızma yiyom diye bağırmış fotoyaaa,
gerçekten mi dedim,gerçekten böyle 3 kelimeyi yanyana koydumu

e sçylüyor çocuğum diyo annemde alla alla dedim. kelimeleri bri araya getirmeye başladı ama öle bölük börçük
mesela anne dede göz su pıısss( dedei gözüne su fışkırtmış yani)

husyzuluk tvan durumda tabii, gece baba da geldi, hadi dedim bir banyo yapayım, banyodan çıkana kadar kıyamet koptu nasıl banyo yaptığımı bilemedim, babdan kolalrıma bi kaçısı var sanki adam falakaya yatırdı zannedersin, duyuyorum adamcağızda anne banyo yapıyo kızım çıkıcak şimdi ahdi bitanem hadi aşkım diye diye adam öldü
apar topar çıakrdım yatacak gibi yatağaına götürdü tamam dedik yatalım, yanına uzandım busefer tutturdu baba diye hadi babayı çağırdık bus sfeer gene kıyamet dışarı çıkcakmış, kalk kalk diye bağırıyo bana, yürü dedim yürü çık dışarı, aaaaa sabır yaa diye bağırınıyorum ama, eşimde bağırma korkutma çocuğudedi, yürü deidm yürü bu ağlaya ağlaya dışarı çıktı odadan sonra geldi kucağıam oturdu sonra gene kalk kalk babaya gitcekmişiz, gititk babaya, babayı seviyo sarılıyo öpüyoo, 5 dakka önce babada durmucam idye kıyamet koparıyordu, 2 yaşş sendromuuuu bayağ kuvvetli şekilde gelmeye başladı galibaaa

sağol canım teşekkürler evet umarım geçici bir durumdur çabuk atlatır.

malesef oyuncak konusunda yezdada aynı derin gibi canım oyuncak mandal ne bulursa annemlerin balkondan aşağıya atıyor

ekinin nazıda öle yaaa zeynep yakınıp duruyordu napıcam bu nazla diye :))))))

nimo maşallah nile,bugun 3 kelime bir araya getirir yarin 6 derken bidi bidi susturabilene askolsun
bu arada biras relax ol nimocum ya,sabrini deniyo zilli senin we babasinin

Nil'ede kocaman bir maşallah, denizde öyle konuşuyordu ilk başlarda.
Hatta BURDA diyordum Deniz DABUR diyorudu:roflol:
Ama sonra okuduğun gibi çok güzel kurmaya başladı.
Sonra Nili sustur susturabilirsen :))

Resimden korkmasıda çok iyiydi :roflol:

Son düzenleme:
iyidir fatoşçum ne olsun ebrar nasıl canım öpüyorum seni

tüm hasta kuzulara acil şifalar diliyorum...

elifim dün yazdıklarıı oludum rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım:Saruboceq:

yelizcim iyidir canım ne olsun hiç sohbet edesim yok nie bilmiyorum kolum kanadım kırık sanki

sen nasılsın karagözlüm nasıl canım çok öpüyorum çokopuyorumnanaktan

Az önce Kankam Dert ortağım Arkadaşım Ablam Denizin Aşığı Biricik dayımın Çok sevdiğim Eşinin
Gebe haberini Aldım,O kadar mutluyumki şuan ayaklarım yere basmıyor, kalbim pır pır.
18 yaşında oğulları var, uzun bir tadevi süresi oldu gitmediği dr kalmadı.oğulları büyük ama kendileri genç,Genç yaşta evlendikleri için.
Artık ümidi kesmişlerdi, Bu ayda sürekli tatil seyahat toplasan 1 hafta evde kalmıştır.
Şimdi 5 haftalık hamile,ınanamıyor insan. Mucize Değilde ne bu.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…