Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın gününüz aydın olsunnn

dün yezda hanımı doktora götürdük kendi doktoru izindeydi
izin konusu problem olduğundan başka bir doktora göstermek zorunda kaldımm

huysuzluğu ve mızmızlığı meme kesildiğinden oluyordur dedi doktor zamanında kesmişsin dedi 20 ay uygun bir dönemmiş zaten yeterli dedi boyu :83 kilo 10,00 geldi ayına göre 11,5 kilo olması gerekiyormuş birtane vitamin ve balık yağı yazdı birde saçlarını kesmiştikya yezdanın bazı yerlerinde saç çıkmıyor seyrek seyrek çinko veya demir eksikliğinden olabilir dedi 15 gün daha bekle aynı devam ederse cildiye doktoruna götür dedi ilaçlarını aldık kilo alsada almasada ağustosda kontorlümüz varrr

akşam kızkardeşimdeydik mangal keyfi yaptık yine gece geç döndük sabah 6 ta kuzu ağlıyarak uyandı
kuzum ateşler içinde yanıyor 38 derece ateşle hemen paranox verdimm biraz iner gibi oldu tekrar çıktı dolven verdim tekrar omuzumda uyudu evde dolaşırken salon serindi kanepeye çarşaf serdim üstüne koydum orada rahat yatsın dedim annemi çağırdım geldi abah ben götürüyorum hersabah normalde bu sabah anneannemiz geldi birazdan arıycamm bakalım durumu nasılll

geçmişe şöle bir göz attım

elifcim görüşmen güzel geçmiş hakkında hayırlısı olsun canımmm allah gönlüne göe versinnn

nimocum senin kuzuyada geçmiş olsun canımm acil şifalar huysuzluk yapmazlarmı helede sürekli görmedikleri kişiler varsa tamam büsbütün kıyamet kopuyor

sevilcim sende emzik mevzusunu atlatmışsın canım hadi gözün aydın birde geçmiş olsun allahtan anahtarı vermiş iremcik kuzuyu öpüyorum canımm

betülcüm sizede büyük geçmiş olsun canımmm acil şifalar

benim kuzu ısrarla açmadı dün doktorda belkide doktoru görücekti eğer boğazda sorunu varsa belkide dişleri bilmiyorum yaa ateş korkuyor insanı

benden de günaydın kızlar...

ah bu kuzular hasta olmasalr...
geçmiş olsun yezdama çok çok..dert etme kiloyu cnm benim..
balık yağının çok faydasını görürsünüz..ruzenin göbüşünün sebebi o balık yağı ve pekmez canım..
acaba ateşi neden çıktı onu merak ettim şimdi ben

kadisim çok geçmiş olsun yezdayada
elif dediğin gibi hastalanmasalar ne iyi olur.ama Allah beterinden korusun böyle böyle büyüyecekler işte

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün?
hepinize mulu, sağlıklı bir gün diliyorum kuzuşlar nasıl umarım hepsi iyidir hasta olan varsa çok geçmiş olsun diyorum...

kadisim çok geçmiş olsun yezdayada
elif dediğin gibi hastalanmasalar ne iyi olur.ama Allah beterinden korusun böyle böyle büyüyecekler işte

Sağolun canlarım öle allah beterinden korusun hepimizin kuzularını
elifcim inş. bizde görürüz faydasını bakalım ben kiloyu sorun etmiyorum sağlıklı olsunda yeter bana ama çevrede insanlar koşunca yok 2 yaşında göstermiyor çok zayıf falan ister istemez üzülüyorum sanki ben bakamıyormuşum gibi konuşmaları zoruma gidiyor

neyse hakkımızda hayırlısı olsun bakalım aradım kuzuyu daha iyiymiş şuan ateşi yok ama sesi geliyordu yine mızmız yaniii :a015:

Selammmmmmmm

Kadis çok geçmiş olsun canım, ateşi çıktımı tekrardan?

Saç ve kilo içinde canını sıkma dr un dediklerini yaparsan hallolur.

Elifim birtanem, Rabbim gönlüne göre versin inşallah Ruzenin şans melekleri seninle olsun.
Çok ama çok sewindim , dahada çok sevineceğim haberleri en kısa sürede bekliyorum. :)

Sağol canım aradım annem şuan yok dedi inş. çıkmazda bakalım hayırlısı olsun
zaten ilaçlarını annem atlayabilir diye dileğe tembihledim o veriyor sağ olsun bugün başlamışlar dün keçiboynuzu pekmezide aldım inş. faydasını görürüz ilaçlarla beraber

sen nasılsın deno nasılll

slm kızlar
hasta bebişlere geçmiş olsun
kadis canım balık yağı hangisini verdi canım doktor?
elifim canım iş görüşmesine gitmişsin.hakkında hayırlı olsun bitanem.
rabbim herkesin gönlüne göre versin.
gerilere fazla bakamadım ben
istanbuldayım hala.
yarın dönmeyi düşünüyorum görümcemde ısrar ediyor.havada yarın kapalı.yolculuğu çekemem .kararsımzım yani.

Saol Kadiscim iyiyiz bizde yok bir yaramazlık.

Haftasonu Ben mutfakdayım,zil çaldı,babasıyla beraber baktılar kapıya,sonra koşarak yanıma geldi :
"Anne biliyormusun dedem geldi."
"Aaaa gerçektenmi süper annecim"
"Bencedeeeee annecimmmm":roflol:

Her geçen gün beni kendine daha fazla aşık ediyor sıpammopuyorumnanaktan

yelizcim harika bunlar ya.
laf ebesi....

nasılsın.iyisin?
sana birşey sorucam denizi başvurduğun ajans hangisiydi?

Sorma şekerim yaaa,daha neler neler... Anlatmakla bitmez.

ıyiyiz şekercim sizde iyisinizdir inşallah.ıst.Tatili nasıl gidiyor?

IMC Ajans canım, geçen Görümcemin oğlunu Saka su reklamları için çağırdılar,ertesi gün hemen yönetmenle
görüşme için çağırdılar.Ama son elemeyi geçemedi.

Hayırdır Sendemi götürcen?.

ya burda berra yı gören herkes ajansa başvurmam için ısrar ediyorlarda o yüzden sana bir sorayım dedim.:):):)

Betül çok teşekkür ederim canım

Ya bu arada sana geçmiş olsun dedimmi hatırlamıyorum.
Çok geçmiş olsun canım böyle olcağı belliydi, ama buna bir çözüm bulmak lazım betülcüm.
Yani herseferinde iğne ile tedavi için aşağı inmesinimi beklencek.Allah korusun.
ınternetten araştırdınmı hiç??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…