Bebeklerimiz ve Biz

Elifim birtanem, Rabbim gönlüne göre versin inşallah Ruzenin şans melekleri seninle olsun.
Çok ama çok sewindim , dahada çok sevineceğim haberleri en kısa sürede bekliyorum. :)

canım arkadaşım benim...
biliyorum dualrın benimle çok çok teşekkür ederim..
denoma da kocaman maşallah...
2 yaşına gelince daha tatlı oluyorlar demekki..

aynurcum hoşgeldin canım..ggüzel dleklerin için teşekkür ederim...
sende en kısa zamanda dön artık aramıza lütfen...

nimocum allah sabır versin canım...çok zor dimi..ben bu zamana kadar ilk defa ruzeyi dün akşamki kadar sinirli huysuz gördüm..
o benim kızım değildi..
yerden bişiş bulmuş burnuna sokmuş burnu kanadı..
heryere kafasını vurdu..
sürekli ağlamalar falan..
:ecrin_bebek:

Hadi gözün ayın yelizcim allah başa kadar götürsün kucağına sağlıklı şekilde alır inş.

rabbim herşeye kadir istediğine verir istediğinden alır allah herkese sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin evladı olmayanlarıda sevindirsin

Yapma be elifcim, Büyükdükçe bıdıklar, dikkat etmek dahada zorlaşıyor, çok seriler.
Allaha emanet hepsi.

Semihacım saol.

Amin kadiscim aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

yelizcim tebrik ederim cnm...
allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
erdeğe gittiğiniz dayın sanırım..ne kadar sevdiğiniz belli

oo ne guzel haber yeliz
tebrik ederim allah tamanina erdirsin insallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok Teşekkür ederim Elif, Evet Erdek kaçamağımızdaki çift :) Çok Kafalar,eşimde bende çok seviyoruz.
Denize o kadar düşkünlerki,kendi kızları olsa bu kadar sevebilirler ancak.

Teşekkürler Tenzile Aminnnnnnnnnnn

Sealm canlarım...
Sabah kaltık kahvaltımızı ettik, bankaya gittik. ışlerimizi halledip babamızın yanına uğradık. Yanından ağlaya ağlaya çıktı zillim orda kalacakmış. Gönlü olsun diye sahilde dolaştık bu seferde denize giricem diye ağladı. Hadi dedim parka gidelim felaket sıcak dışarsı tabi salıncaklara, kaydıraklara sıcakdan el bile sürülmiyor. Biraz oynadık zor attık kendimizi duş aldık birlikte yemeğini yedi zor attı kendini yatağa....
Felaket yoruldum ama tek başına tutmak çok zor oluyor.
Kadişcim çok geçmiş olsun yezdama önemli birşey değil. ılaçlarını kullanırsanız düzelir Allahın izniyle. Rabbim dermansız dertlerden korusun tüm kuzuları...
Ekincim sanada iyi yolculuklar. Bol bol gezip dinlenirsin inşallah....
Yelizim gözünüz aydın. Süper bir haber. Rabbim sağlıkla kucağına aldığı günleride görmenizi nasip eder inşallah. Bu arada yerim ben onun tatlı dillerini öyle... Rabbimin en güzel hediyesi bu zilliler bize...
Nimetim sanada Allah yardım etsin. Ne yapacağız bu asi kızlarla biz bilmiyorum vallahi. Bizimkide öyle parmağında oynatıyor bizi...

Selam Sevilcim,
Deme ya o kadarmı sıcak dışarısı?
sıhatler olsun fıstıkına ve sana, Çok teşekkür ederim cnm aminnnnnnnnnnnnn.
Hediye konusuna sonuna kadar hatılıyorummm :)

gözünüz aydın yelzicim allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsiin
bu bıdklarla işimiz işteee bakalımmm
mavi mavi masmavi diye şarkıyı öğretmişlerr, mami mami diye söylüyormuş bira önce konuştum
mavice sana gitsin bari bu şarkı

Teşekkürler nimocumm

Nimooo bende arasam banada söylermi aynı şarkıyıııı :))))
çok istiyorum ondan dinlemek vütfennnnnnnnnn:)

benimkide bana oynama şıkıdım ' ı soyluyor,acaaaayipsin diyor:)))))
birde yusuf guney sarkıları cikinca menim şarkım diyor,

Sealm canlarım...

Kadişcim çok geçmiş olsun yezdama önemli birşey değil. İlaçlarını kullanırsanız düzelir ...

Sağol sevilcimmm teşekkrülerrr senin bıdık inatçı çıktı bayağı muma çeviriyor seni iyiceee
bizim cadıda aynı değilmi eve girmek istemiyor dışarısı için deli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…