Bebeklerimiz ve Biz

Bizim Ajansamı gittiniz Semiha?,

Beğenilmeyecek gibi değilki şekerim.
Sen yinede kayıt yapsaydın ya, yaz çekimleri katalog çekimleri bazen Güney de oluyor, hem iş hem tatil hesabı yapardınız :)

hayır canım.tuna diye bir ajans. senin önerdiğin ajans istanbul dışından kabul edilmez diye yazıyordu web sitesinde.
dediğim gibi git geller bizi zorlardı.

slm kızlar herkeze hayırlıcumlar

dun tugayın gecesı vardı yusuf guney hatıce bıde yerli parıs hılton dedıklerı kız vardı ya o geldı .efe hepsının kucagında oturdu fotoçekıldı yusuf guneye abımama ver dedı cıps ıstedı oda verdı bızımkı guldu yusufta efeyı alnından burnundan optu sonra ben yanında oturuyordum yanagını yanagıma koydu öyle foto çekıldık öpup kalktık snra beraber oynadık.hatıceylede oynarken yanyana cekıldım.

sonra yerlı parıs hıltonu masaya davet ettım esımınyanına gecırtıp onların fotolarını cektım çok eglendık çok guzeldı fotoları akşama eklıcem kızlar

Aman hadi bakalım ayşe,hayırlısıyla,sizede iyi haftasonları.

Sibel, sevindim eğlenmenize,devamını dilerim.
Ben elin adamıyla yanak yanak resim çekincem ve o ortamdan sağ ayrılcam :))) imkansızzzzzz

Aman hadi bakalım ayşe,hayırlısıyla,sizede iyi haftasonları.

Sibel, sevindim eğlenmenize,devamını dilerim.
Ben elin adamıyla yanak yanak resim çekincem ve o ortamdan sağ ayrılcam :))) imkansızzzzzz

canım kendısı gelıp yanagını koydu alışkın onlar ama normalde bende sag çıkamazdım ortam musaıt degıldı komutanlarvardı sureklı bışı dıyemezdı herkeze onu yaptı sonuçta

ayşegülcüm hayırlsıı ile taşının bacım artıkkk
sibelcimmm ne güsel eğlenmişinzi allah daim etsin

vallaa her zaman dolanır böyle laflarda bu sefer herkes ağız birliği etmiş giib bide patron içini boşalttı şirketin kendi özel şirketine taşıdı
ali cengiz oyunu çok bizim patronun bekliyoruz bakalım

güzel eğlenmişsiniz sibel sevindim.değişiklik iyi olmuştur size.

ayşegülüm hayırlısıyla taşınırsın inşallah.iyi haftasonları canım.

yok fatoscum simitten korkmadi aksine cok egleniyor
kollugu yeni aldim bakalim ne tepki werecek
suyun icinde ne olsa eglenirler merak etme cnm

derinin terliklerini çekip koymuştun bir ara ebrar nerde görse onlara sarılıyor başka tip almıştım bu gidişle bide ondan olcaz rahat görünüyor derinde seviyor galiba
eet cnm koymustum,cok hosuna gitti cokta rahat
tawsiye ederim.yalniz ben orjinal crocks marka almadim 1 sezo icin 60 lira werilmez diye dsundum we Metro 'dan 8 liraya aldim bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…