Bebeklerimiz ve Biz

derinin terliklerini çekip koymuştun bir ara ebrar nerde görse onlara sarılıyor başka tip almıştım bu gidişle bide ondan olcaz rahat görünüyor derinde seviyor galiba

ebrar uyumuşken (kışlıklarını kaldırmıştım )vakumlu hurçlara kaldırcam şimdi belki yazın anneme götürürüm bende kalablık etmemiş olur
sizlere bol muhabbetler

ajda diskoya ben tatile götürüyorrruuum
gonlum zengin:)

yerimede bol bol eğleninnn, bol bol yüzün, sahilde yerime yürüyüş yapın

Saolun kızlar...
İlk defa bu aşı acayip huysuz yaptı kuzumu ağlayıp duruyor. Yemeğinide tırtıkladı koydu kenara dolven verdim. Mutfağa gittim bir geldim uyumuş kalmış. İnşallah geceye böyle olmaz.

neden se son aşı yapıyor valla, kuzum dayanmam uyuyup kalmışş, gecede veririsin rahta rahat uyur

ağzına sağlık bacım, keşke nerde, sayısal mayısal tutması lazım ancaaa

ireme ve yezdaya geçmiş olsun
çokocum sanada geçmiş olsun dualarımız seninle
tenzile iyi yolculuklar ve iyi tatiller
nimet,yeliz,elif iyi çalışmalar

saol bacım sanada kolay gele

amaninnnnnnnnnnnnn, allah korumuş,bunları yalnız bırakmaya gelmiyoo, al kullan bencee gerekiyor efeye

ebrar uyumuşken (kışlıklarını kaldırmıştım )vakumlu hurçlara kaldırcam şimdi belki yazın anneme götürürüm bende kalablık etmemiş olur
sizlere bol muhabbetler

kolay gelee toplan bakalım :)))

Başım felaket ağırdıııı

aynen yelizcim katılıyorummm % 100 sana ben çıkıcam birazdan gidiyim kuzumla doya doya oynaşıyım özledim bebeğimi

sizlere iyi akşamlar yarın mali müşavirimiz var gelemeyeceğim hepinizi ve kuzuları öpüyorummm

saol bitanem çok teşekkür ederim.. yerim ben fıstığın dillerini maşallah kuzuma ya rabbim hep güzelliklerini göstersin :Saruboceqpuyorumnanaktan

ne çok yazmışsınız bugün böyle maşallah size allah muhabbetinizi artırsın hepsini okuyamadım dileim herkes iyidir hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

herkese iyi geceler kuzunun arabasının kolu bozulmuştu garantisi vardı geçen haftadan verdik yapılması için kociş maltepeye gitti almak için ordan da annesine tabi yemeği orda yedi bende kuzumla annemlerdeydim tabiki gittiğimde yatıyordu uyandı ateşi vardı paranox koydum yine hiçirşey yememiş tabiki yine biraz makarna yedi antibyotik saatiydi onu verdim düştü ateşi huysuzlandı sanırım ishalde var

karnı ağrıyor ağladadı durdu uvaladık sürekli karnını eve geldim birşeyler yedirdim yemek denirse
uyuttum yanımda yatıyor babamızı salona attık yine bende bir bakayım dedim kızlara

Günyadınnnlarrrrrr hayırlı cumalar arakadaşlar

yelizcim öle yapıcam zaten eğer bugünde olursa değiştiririm

aşk-ı memnu yuda kaçırdık kuzunun huysuzluğundan izleyemedikki

gece yatmadan önce biraz ateşlendi dolven verip uyuttum boğazları ağrıyordu galiba ağlarken sesi okadar kötü çıkıyorduki kuzumun saat 22:00 yattı ama 24:00 ağladı mızıkdadı sanırım boğazalrı ağrı yapıyor

doktoru aferin yazmıştı almamıştım evde var diye ondan verdik 1 kaşık babamızda geç geldi pazen battaniyesinde salladık uyudu cadımmm

allahım hepimizin kuzularına sağlık versin kaçgündür ömrümden ömür gidiyor

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
hayrılı cumalar...
dularınız kabul olsun inş..
ben bugün yoğunum..kaynanamlar bu akşam köye gidiyorlar..ruze yarın sabahtan itibaren ofiste..
o gelmeden işlerimi bitirmem gerek..
sanırım umduğumdan kısa kalacaklar..rabbim ne kadar büyük gerçekten..
hepimize bi çare verdi...
görüşürüz kızlarrr

merhaba arkadaşlar içimi acıtan bir olayı paylaşacagım çünkü bugün hiç keyfim yok

akşam dedimki pazar babalar günü eşime ilk babalar günü hediyesini alayım girdim alışveriş merkezine vaktimde az eve kızıma yetişeceğim öyle bakıyorum ne alsam diye birden kol düğmelerinin yanında buldum kendimi aslında eşim pek kullanmaz ama bilinç altı o anda gözümden bir damla yaşın akmak üzere olduğunu fark ettim ben babama kol düğmesi almıştım en son babalar günümüzde

sevdiklerinizin değerini bilin ben babamsız babalar gününden nefret ediyorum

BABACIĞIM SENı ÇOK ÖZLEDıM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…