Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar hayırlı cumalar.kadis aynı durumdayım benim de 2 haftadır öyle ya bende çok yıprandım valla.
elifcim gerçekten canım hepimiz için bi şekilde çözümlendi çok şükür.
kso canım içim gitti yazını okurken Allah rahmet eğlesin babana.hayattayken değerlerini bilmek gerekiyor sevdiklerimizin haklıısn
yeliz nimet frezya gülzeyno canlarım size de günaydınlaar

kadis geçmiş olsun canım.çocuklarımızın hastalığı bizleride çok yıpratıyor.seni iyi anlıyorum.
eliifcim sevindim bak ne güzel seninde dediğin gibi hepinize bir çözüm bulundu.
kso üzüldüm canım senin için.allah rahmet eylesin.
betül ve nimet canlarım sizde günaydınnn

semihacım dönmüşsün evine .özlemişsindir evini.kuzun nasıl naptınız ajans işini

döndüm canım.kuzum iyi sayılır.biraz öksürüğümüz ve hırıltımız var.keçiboynuzu kaynatıp verdim .uyudu.iştah sıfır.bursada olmam biraz sorun oldu ajans için.berra yı gördüler deneme yapıp çok memnun kaldılar ama dediğim gibi git geller bizi yorar.masraflarıda karşılamıyorlarmış.öyle kaldı yani..
sen nasılsın.iyileştimi kuzun.

Selam kızlar...
Herkese hayırlı cumalar. Rabbim hepinizin dualarını kabul eyler inşalllah...

amin sevilcim amin cümlemizin inşallah.

inşllah düzelcek betülcümmm

semihacım geçmiş olsun
o fıstığı kim beğenmezki zaten :))

biizmde dün biraz ateşimiz vardı, sabahlattı gene beni, her tarafı kaşındı durdu , ne alerjiymiş yaa
çocuğu güneşede çıkaramıcaz artıkk

bende iyi sayılırım işlerim yoğun haliyle cuma bugün toparlamaya çalışıyorum, ben toparlamay çalıştıkça ekstra işler çıkıyor

bakalım kızlar sonumuz biraz vahim gibi, ayın 25inde yönetim kurulu toplanıyor ortaklar gelecek
byük ihtimal şirket iflasını verir diyorlar
yani ay sonu kapı önüne konmamız muhtemel, tazminatları alabilirsek ne ala, ama onuda almayız biz patrondan versede 6 ya böler hiç bir işe yaramaz o para
içim sıkıldıı vallahii

aa nimetcim nil alreji mi oldu okumamıştım geçmişi.
canım ya.kaşınır her yeri.geçmiş olsun.
bu arada iş olayınada çok üzüldüm.tez zamanda rabbim yardım etsin.işsiz kalmak çok zor...

canım benim hemen kötüyü getirme aklına .içini ferah tutmaya çalış.belli olmaz sonuçta.herşeyin hayılısı nimetçim

selam kızlar hayırlı cumalar diliyorum,
hasta bebişler varmış hepsine çok ama çok geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum...
Nimo inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım benim sıkma o güzel canını...

Aman nimetim ne oldu bu zilliye. Ne alerjisiki???
Kaşıntı için ovadril diye bir losyon vardı. ıyi geliyor diye biliyorum bir dene istersen...
ış içinde hakkınızda hayırlısı olsun. Olmaz öyle iflas falan bakma sen o şirketin böyle kötü fısıltıları hiç eksik olmaz zaten. Rabbim bir kapı kaparsa diğerini açar.
Semihacım sizede geçmiş olsun. Hava değişimi iyi gelmedi prensesine galiba. Keçi boynuzu süper bir formül anında keser. Allah razı olsun Yelizimizden öğrettide kuzularımızın öksürükleri başlamadan kesiliyor.
Betülcim zeynonunun daha iyi olmasına sevindim. Allahın izniyle iğnelerinin sonunda hırıltısıda kesilir. ınşallah bu yazki son hastalığınız olur bu....

alinin anası nasılsın güzelim ali nasıl?
sevilcim evet bende keçiboynuzu ve ballı limona son derece güveniyorum.tedaviyi bu şekilde sağlamaya çalışıyorum canım.

Semişim selam anca bakabildim sen gitmişsin iyilik bildiğin gibi şekerim Ali bey uyuyor Berroşum öksürüyormuş çok geçmiş olsun dönmüşsünüz Bursaya öpüyorum çok çok...

selam Betülcüm nasılsın bebişin nasıl?

yeliz nerde kızlar???

İşte geldim burdayımmmmmmmmmmmmmm zemuszemus

Cuma günü böyle bişey duymak ne kadar güzel, Allah sizdende razı olsun.opuyorumnanaktan

Nimi cim Öyle fısıltılar büyük yerlerde çok olur bir deli atar taşı hesabı,
İçini ferah tut gün doğmadan neler dopar diye boşuna demiyorlar.
Bknz. Örnek:Ben, iki kere kriz kapı gibi çarptı suratıma,çok şükür yiyecek lokmamız kesilmemiş.

iyiyz canım bizim kızda bronşit başlangıcı olmuş iğne vuruluyor biraz zor geçiyoru bu birkaç hafta.sizde ne var ne yok canım

Bizim Ajansamı gittiniz Semiha?,

Beğenilmeyecek gibi değilki şekerim.
Sen yinede kayıt yapsaydın ya, yaz çekimleri katalog çekimleri bazen Güney de oluyor, hem iş hem tatil hesabı yapardınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…