Bebeklerimiz ve Biz

iyi geceler kızalarrr

kuzu dah iyi gibi eve vardık kapı açılınca sevinçten önümüze koştu babasıyla benim
sevincinden döndü durudu evde sonra alıp dışarı çıkardık markete gittik beraber eksiklerimizi alıp anneannye gidip yemek yedik evimize geldikkk

zorla 3-4 kaşıl muhallebi yedirdim ilaç verme kısmına gelince tabiki yine gözyaşları sel olduuu
uyku şıkıştırdı yatağa kendimizi zor attık hemen altını değiştirip üstünü giydirip yatırdım bu arada antibyotikten galiba ishalde olduuuu

birde çok öksürüyor sanırım boğazındaki intihab sökülüp balgam yapıyor onuda atamıyor

allah hepimizin kuzualrına sağlık versinnnn insanın ömründen ömür gidiyorrr

Yapma yaa,üzülme lütfen kendini hemen toparlar.
Ateşin bu kadar sürmesi enteresan siz birdahamı götürseniz dr a.
İzin alma şansın yokmu??

elimde değil yeliz yaaa bütün gün aklım evdeydi ,

şükür bugün 1 kere çıkmışş galiba antibyotik etkisini yavaş yavaş gösteriyor daha iyi gibi ama öksürük ve ishal işi bozdu yine huysuz malesef

çocuğumun hasta olduklarını bildikleri haldee bütün gün ne halde çalıştığımı gördülerrr
çocuk nasıl olduu ateşi varmı soruyorlarrr ateşli diyorum zaten üzgünüm ağladımda içim dolmuştu sabahtannn beri tutamadım artık kendimi yarın cumartesinereye götürcenki diyor adam bana yaaa insan der gelme yarın kızın hasta dilleri varıp diyemediler biii

Kadis dr a sordunmu antibiyotiği ? yedirebiliyorsan muz yedir.

balgam içinde keçiboynuzu

patron milleti anlamazlar canım,boşuna üzülme.güvendiğin insanlar bakıyorlar.

Son düzenleme:
Kadis dr a sordunmu antibiyotiği ? yedirebiliyorsan muz yedir.

balgam içinde keçiboynuzu

patron milleti anlamazlar canım,boşuna üzülme.güvendiğin insanlar bakıyorlar.

yok canım sormadım zaten kendi doktoru bu hafta izinliydi ben akşam acile götürdüğüm için nöbetçi doktor vardı zaten o yüzden soramadım malesef benim cadı hiç meyve yemiyor

keçiboynuzu vardı kalkım kaynatiyim hazır olsun anneme veriyim yarın versinnnn

evet allahtan öel gözüm arkada değil ama bakım yönünden ama hastalığı beni üzüyor buda geçicek inş.

iyi geceler bende gidip yatayım yarın iş var malesef inş. akşama kadar çalışmayız yarım gün çalışırı paydos ederiz.

iyi geceler arkadaslar,ben araniza yeni katiliyorum .beninde birtane dünya tatlisi kzim var bu ayin sonunda 8 aylik olacak,allahim iyiki onu bana vermis

günaydın kızlar
güzel bir gün olsun hepimiz için.

sibelcim resimler çok eğlendiğinizin kanıtı olmuş.ne güzel tatlım...

kadis canım antibiyotik ishaline karşı reflor ver canım.anında kesiyor ishali.

yelizcim bak sen denoya aydınlıkta uyuyamıyor.peki gündüz uykusu nasıl?

meyram hoşgeldin aramıza.allah bağışlasın bebişini.

Günaydın iyi hafta sonlarıııı herkese

meyram hoşgeldin aramıza bebeğini sağlıkla büyüt canımm

semihacım refkor ne olaki şurupmu odaaa kuzum şurup içmekten bir hal oldu

sen nasılsın berra nasıllll benim sarı papatyammmmmm

dünürüm ohhhh ne güzel eğlenmişsiniz canımmmmmmm maşallah en kötü gününüz böle olsunnnn

dün aradığın içinde ayrıca teşkkürler canımmm çıkmak üzereydik paydos saatiydi kusura bakma öpüyorum seni ve efeyi

kadisim toz halinde onu suyla karıştırıp veriyorsun yada süt çorba gibi besinlerine katabiliyorsun canım.
zararlı değil.sadece antibiyotik ishallerinde kullanılıyor.

Selam güzel annişler...
Herkese mutlu, huzurlu, kuzucuklarla dopdolu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle...
Zeynepcim hırka süper ama kuklalar süper ötesi ellerine sağlık. ıyi günlerde giysin meleğin...

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Herkese iyi haftasonları

Kuzuyla cumartesi keyfi yapıyoruz, annesi gibi pazar gezmesine bayılan kuzum sabah kalkar kalkmaz "pazara gidebilirmiyiz annecim" dedi, nasıl gideyemiz derim :))) Öğleden sonra çıkıp taze meyve sebze alacapız.

Reflor çok iyi kadis bende öneriyorum canm,1 tanede hemen etkisini gösteriyor.

Semoşcum gündüz ortalama 1 saat ya var uykusu ya yok. Gündüz uykuları çok azaldı.

Ay bende bayılırım pazar gezmeye. Bıraksalar saatlerce gezebilirim. Ama benim kuzu hiç sevmiyor. Ne kendi yürüyor nede arabasında oturuyor illa kucağıma gelecek. Bizimde bugün pazarımız var babası öğleden sonra gelecek çıkmak için onu bekliyorum.
Kadişim kızların dediği gibi reflor ishal için birebir. Al bir kullan istersen...

meyram hoşgeldin
allah bagislasin kizini

herkese mutlu cumartesiler diliyorum...
biras sonra istanbuldan arkadaslar gelecek eslerimizin mezun oldugu anadolu lisesinin döner gunu war oraya gidicez,sonra biras disarda takılırız,drn biras ewwel babanneye gitti,1 hafta görüşemeyecekler hasret giderirler simdi,

ah yeliz ben de bayılırım pazar gezmesine ama malesef benim prenses te hiç sewmiyor pazari

kadiscim rflor iy secim kullan iyi gelecektir eminim,

sibel fotolar harika kurt murt kalmamıştır sende:)))

sewilcim iyi gezmeler size de pazarda benim icinde 1 kilo kiraz aliwer:)))
optum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…