Bebeklerimiz ve Biz

selammm

bende severim paza gezmelerini ama bizim orda salı ve cuma günleri var sadece cumarteside pendikte var malesef çalışıyos ama ondada bugün kaynım gelicek bilgs. formatlamaya sanırım gece bizde erken çıksamda evi toplasam gidip yarına işim azalsa yarında neomarine gimek istiyorum kuzuyu alıp

birde ablamın kızı annemlerde karne hediyesi olaraktan gezdirelim bişeyler alalım diyoruz.

kuzu bugün daha iyi ateşi çıkmamış uyuyordu aradığımda gece yatağın heryerinde gezdiii
maşallah 2 gecedir süt içiyor kızlarrr biberonunuda kendi tutuyorrr bir ara babası ağzından çıkardı ağladı ver diyeeee içtiktem sonra bana veriyor tekrar yatıyorrr kurban olduğum süte alışmasını çok istiyordum inş. içmeye devam eder.

bugün kusarak balgamını atmış öksürüğü var biraz öksürük şurubunu vermiş annecim akşama keçiboynuzunu kaynatıp vericem sabahtan anneme vermeyi unuttum

ilacıda alıp deniycem bugünnn sağolunnn

kadişcim çok geçmiş olsun yezda'ya ..
ateş ne zamandır devam ediyor..
acil şifalar diliyorum..

zeynepcim sağol canım teşekkürlerrr

2-3 gün sürdü ateşi şükür bugün daha iyi

sen nasılsın albina nasılll bu arada hırka ve kuklalar çok hoş
iyi günlerde giyinsin hırkasını albinacık

selam kızlar nasılsınız herkese güzel bir hafta sonu diliyorum,
dün akşam halmın kızının oğluşunun sünnet yemeği vardı gittik ama oğlum hiç durmadı terastı biraz koştu filan sonra bir ağlamak acıktı sinirlendi yemekler biraz geçikti neyseki oturttum bir iki çatal yedi geldi yine sinirleri tabakları tersine çevirdi eliyle fırlattı heryere üst baş kalmadı bende yani kalktık apar topar sıpa arabaya inince sustu geldik eve yattı uyudu :))))

Kadişcim çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum...

ah ah pazara çarşıta markete bende bayılırım ama kuzum hiç sevmiyor maalesef.ne yürümek istiyor nede arabasını.kucakta gezecek anca...

sağol bacımmm aliş paşa dağıtmış he ortalığı maçooo olcak acepppp bu sinir len bu yaşta işlerine elince öle oynuyorlar işlerine gelincede böle huzursuzluk yapıyorlar gittiğimizden gezdiğimizdende anlamıyoruz sağlık olsun ne yapalım büyuütene kadar çekicez biraz

sorma Kadişcim yaaa valla bir daka susmadı daha başlamadan bitti gecemiz sağolsun kuzum bu siniri neden bende bilmiyorum ama inanılmaz sinirli bir çocuk zaten doğduğundada kaşlar çatıktı bir bakışı vardı yüzüme inan ömür boyu unutamam :))))))

herkese keyifli hafta sonlarıı

kıslar tşk ederim güzel yorumlarınız için..
hırka biras büyük oldu seneye giyer inş. iyi günlerde kuzum..

Sibel çok kıskandım yusuf güneyle olan fotonuuu:))
maşşallah cnm bütün kurtlar dökülmüş:))

Kadişcim geçmiş olsun cnm tekrar..
arkadaşların dediği gibi reflor iyi gelecektir inş. cnm..
dünürüm sen nasılsın..
taşındınızmı cnm..Aliyi kocaman öpüyorum..

tenzile iyi eğlenceler size..
bu akşam yolculuk var sanırım.. iyi tatiller şimdiden..
semihacım, yelizcimve sevilcim sizlerede mrblarr.

cok tesekkür ederim canim

saol canim hosbulduk amin hepimiz insallah

Cümleten komestaaaaa

Keyifli pazarlar, Aman bizim topik pazar hastasıymış :) ne kadar güzel :). Bizimki arabada geziyor şimdilik.
gününüde biliyor. :)

Herkes iyidir inşallah,kocaman öpücükler.

Selammmm kızalr iyi hafta sonları kuzu daha iyi ateş tamamen gitti ama öksürük varr onun içinde ventolin ve keçiboynuzu kullanıyoruz en kısa sürede atlatıcaz inş. sizler nasılsınız bakalımm kuzularda iyidir umarımmm

sabah 08:30 kalktık 09:00 oynaştık bıdığımlaaa sonra kahvaltı keyfi iş derken bu saat oldu babamız dışardaydı geldi kuzuda uykuda dışarı çıkıcaz neomarin turu yapıp gelicez

meyram hoşgeldin allah bağışlasın kızınıda
yeliz benim kız hiç sevmiyor ne pazar ne alışveriş merkezi zaten arabasınada binmek istemiyor artık çok yorucu oluyor kucakta gezmekte bişeye bakmakta
kadis iyi eğlenceler,
tenzile iyi tatiller ben terliklerin küçüğünden bulamadım bulsam hemen alcam deliriyor ayakkabı çıkar diyor görünce hemen giycek büyük olsa bile

cuma cumartesi arkadaşım vardı bizde kaldılar 3 yaşında kızları var yazık elif neye elini atsa ebrar menim(benim) diye çığlığı basıyor yalnızken farketmiyorduk çok cadı olmuş bizimki yinede ablasını görünce delirdi şımardı bol bol
gezdik alışveriş yaptık çok yorulduk

kadiş yezdanın iyi olmasına çok sevindim öksürükte kalmaz inş. tez zamanda... alime kıyamam ben nie asabi totosunu yerim ben onun...

cümleten hepinize şimdiden iyi bir hafta diliyorum sağlıkla mutlulukla ve huzurla geçicek...

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…