Bebeklerimiz ve Biz

SELAMLARR, GÜNAYDINLARR GÜZEL HATUNLAR

yezda daha iyi galiba
tenzile bodrum semalrında
aliş asabi galibaaa

bendenizdee ölesine bir hafta sonu geçirdim gene regl olucam 15 gün erken nedensee,işaret verdi. nedense sinriim tepemdeee

eşimde dün gördün deli dön geri yaptı allahtan, hiç böyle olmamıştım ki eşime hep ahayatımlı ciicmli yaklaşırım, gözüm nasıl döndüyse adamında yaptığı bişey yok, korktular babalı kızlı . kaçtılar benden :))))

regl öncesi sendromu nedensiz delirme part 1

deli nimi kızının yeni üstüne değiştirmiştir o sırada kocasına limonta yapmaya çalışır kızıda yanında tezgahın üstğndedir, kızı , limonat suyunu üstüne boca eder, deli nimi kızı tezgahtan indirir poposuna bitane vurur
nimi: yürü babana yürü
mele: baba baba anne kızdı ( parmağını sallayaraktan)
nimi:ala bunu al babana götür değiştirsin üstünü
mele baba baba çıkar
baba: gel kızım değiştirelim( baba oyun oynamaktadır)
deli nimi hala limonatayala uğraşmakatdır
baba: hadi anneyle gidin yatın
nimiden deli bir bakışşş
baba: eeeeee anne sinirli galiba biz yatalım tabi hadi bzi yatalım kızımmm
nimiden gene bi deli bakış
kız korkan baba tarafından uyutulurrr
baba gelir
baba : hayatım neye sinirlendin
nimi: yok bişey
baba: hayatım sinriin bozuk ne oldu söyle hadi
nimi: yok bişeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy
baba: hadi bi banyo yapta sinirini at
nimi: oooooooooooooooooooooooooffffffffff
tıpış gidilir banyo yapılır allahtan sabır dilenir dua edilir yatılırrrrrrrrrrr

günaydın kızlar...
herkese mutlu bir hafta diliyorum..
mükemmel bir hafta sonu geçirdk
cuma akşamı kaynoşlar köye gittiler...
cumartesi kuzumla ofise geldik...
patronlar yoktu tekrar eve gittik..
yıkadım oynadık kuzumla..beraber temizlik yaptık...
bu cadı hafta sonları ben varken asla uyumak istemiyor..
cumartesi hep evdeydik..
pazar sabahı burada göksu parkı var..kocaman bir gölet piknik yerleri...cafeler falan..
kuzumuda alıp oraya brunch a gittik...
hiç gelmek istmedim...sanki antalyada otelde kahvaltı yapar gibiydi..
eve geldik uyuduk uyandık...alışverişe çıktık...
yemek,duş derken gün bitti...
hergünümüz böyle güzel olsa..
umarım herkesin günü iyi geçmiştir

Günaydın güzeller yine pazartesi yine yoğunluk yine sendrommmmkafamçokkarıştı

Kuzu iyi ama öksürük bırakmıyorki yatsın yavrumm bugece yatağında yatsın dedim artık
yanımamı alıştı anlamadım hiç uyumak istemedi yatağında mecnur yanıma aldım babamız yine salonda kanepede uyudu

inş. bugün huysuz olmazzz dün neaomarinde safari parkta kuzeniyle beraber eğlendi atlı karıncadan arabalara bindi durduu sonrada hamburger keyfi yaptık kuzuya birtane ayakkabı aldık

ordana lcw ya ablamın kızına karne hediyesi aldık tabi yine duramadık kuzuya bir tunik :))))

Bendede Günaydınlar,iyi haftalar,mutlu sağlıklı yarınlaaaaaaaaar

Cumartesi günü malum bizde evdeydik pazar gezmemiz dışında bir yere çıkmadık
kuzunun öğlen uykusunda silemediğimiz mutfak balkonunun camını sildik kocacımla.
yemek duş oyun pazar sabahı kahvaltıya k.walideye gittik, eve geldik uyuduk 4-5 gibi
sahile iyot havası almaya çıktık.Eve gel duş oyun sonra Deniz yatağa biz dvd ye.
"Güneşin Oğlu"nu seyrettik. 01,00 gibiydi ben yattım.Sabah baba-kız beni şirkete bıraktılar
Babaneye kahvaltıya gittiler.
Eşim 2 hafta izinli . Bu hafta evdeler baba-kız.
Cuma akşamı ızmire gidiyorlar tatile,ben bir hafta evde yalnız kuzusundan eşinde ayrı
bunalım bir şekilde onları bekleyeceğim.

Nimi, sakin ol sinirlerine hakim ol şekerim. Fena korkutmuşsun :) yazık :)

Elifim her gününüz şeker tadında olsun inşallah. Ruzem ofisdemi şimdi.?

Günaydın kadiscim,

Günaydın Betülcüm.

günaydınlar canlarım
benim kızın iğneleri bitti kontrole gittik şimdi geşd,im.şükür ciğerler düzelmiş dedi.
dün bizim burdaki alışveriş merkezine gittik.bizim kız canımıza okudu.bir oraya koşturuyor bir buraya koşturuyor birde bilmiş bir eda ile tek tek askıları ayırıp inceliyor kopardı bizi eşimle.haftasonu bi koşturma geçti hiçbirşey anlamaadım valla.mesaiye gelecektim gelemedim sıkıntı olmaz inşallah.

oo ruziş hanımla keyifli geçmiş, ofisi birbirine katmaz inşallah

yelzicm kuzudan ayrı kalıcan babkız tatil yapacaklar desene

2 hafta hemdee
sende artık kendini sağlam bir bakıma alırsın , iyice dinlenirsin

betülcüm oh oh maaşllaahhh düzelmiş fıstık, dahada iyi olcak inaşllahhh

bizde hafatsonu fesahnin lunapakına götürdük, zilli dönerken kıyameti kopardı, yavrum daha ufak olduğu için büyükler hadi gel arkadaş olaım diyorlar elelridnen tutyorlar bizimki bakıyor öle bişeyler diyo karşısındaki anlamıyo, arabalar uçaklara bindi, atlı karıncaya bindi, öyle oyanttık geldik
çok tembelleşti ama, azcık yürüyor sonra kucakkk

selam kızlarrrrrrrr hepimize güzel bir hafra diliyorum
kısa bir istanbul turu yaptım geldim çok güzeldi
şimdide canım sıkılıyor kalabalığı çok seviyorum yaaaaaaa
dün akşam geldik ylculuğumuz berbattı naza ilk defa araba dokundu istifra etti yavrum nasıl korktu ağladı
babası bizi terminalde karşıladı babasını görünce nasıl ağlamaya başladı baba baba diye boynuna atladı

birazdan arkadaşlarla denize gidicez aslında hiç gidesim yok ezgi çok istiyor

Betülcüm maşallah canım iyiymiş fıstık,çok sevindim.
Alışveriş olayıda çok iyi :)

Sorma nimi cim, 1 hafta evdeler 1 hafta izmirde. Bu cuma gecesi yola çıkacaklar, şimdiden kara kara
düşünüyorum.Benim iznim yok diye kuzuyuda denizden güneşden mahrum bırakamam.Rabbim sabırını verir inşallah. 3 ümdede izmirde sünnet düğünü var izin alabilirsem bir günlüğüne bende onlara katılcam.

Zeynepcim, deme yaaa umarım tekrarı olmaz araba tutmasının.
Geçen arabadayken yolculardan biri konuşuyordu araba tutan çocukların bileklerine yarabandı yapıştırın
midesi bulanmaz diye. Aklımınızda bulunsun herşey insanlar için.

Denizmiiiiii aaa sende ,neden gitmiyorsun şekerim, Tadını çıkarın..:)

ekincim git canım ya bizim yerimizede giri denize hasret kaldım daha da çok kalıcam bu gidişle.yeliz bende 1 hafta göndermeyi düşünüyorum kıza denizden faydalansın diye ama karar veremedim henüz.
nimet bende aynı dönemler aynı şekil oluyorum sinirim tepemde geziyorum yani

aaa zyenep kız deniz varda gidilmezmi bacımmmm
atlar zıplar gideirm vallaaa
ah ulen aaaaaaah deniz demeyin bannnnnnnnnnnnaaaaaa

yelizcim denom tatil yapsın bıdı bıdı anşatır artık sana

Betülcüm ben onları kendim gibi eve hapsetmeye kıyamadım, halalarını çok seviyor, barış ın peşinden abiii
abii diye ayrılmıyor, e babasıda olucak,gözü gibi bakılacak. Aklım onlarda kalmıcak ama..............

Anlatmazmı kızz,
Neler neler anlatıyor bir görsen bütün şarkıları tekrar ediyor, Anneye sevgi gösterileri yapıyor.
Benim annemin pop,slow ve hiphop versiyonlarını söylüyor.

slm kızlar
elifcim haftasonu günün güzeş geçmiş.ne güzel işte.

nimet sinirlerine dikkat et canım.bende o dönemlerde yaklaşılmasını istemiyorum.tersliyorum hemn çevremdekileri.

yelizcim ne güzel abbakız tatil yapacaklar seninde babası olduğu için yanında gözün arkada kalmayacak.keyfine bek kafanı dinle sende.allahım verir sabrını.

kadiscim öksürüğüde geçer en kısa zamanda canım.

betülcüm ne güzel ciğerlerini temizlenmiş bak keyfide iştahıda yavaş yavaş yerine gelir canım.

sibel temizlenmiş.güle güle kirlen canım

ekinim nazım hoşgeldin bebem
demek nazı araba tuttu kıyama ona ben.
denizede git eğlen canım.aaa

bizde hafta sonu harika geçirdik.arkadaşlar geldi.dağ deniz ve alışveriş merkezlerinin havalarını aldık.bursamı bu yüzden çoook seviyorum.ilk denize gittik.ayaklarını suya soktuk berra hanımın.biraz kokrtu bu sefer.

sonra dağa çıktık.şehir manzarasını izleyerek çaylarımızı yudumladık.sonra alışveriş merkeine jetonlu oyuncaklarda son bulduk.

Selamın vello güzel annişler...
Herkesin haftasonu süper geçmiş. Bizimkide fena sayılmazdı. Pazar günü sabahdan demledik çayımızı koyduk termosa aldık simidimizi poğaçamızı attık kendimizi Emirgan korusuna... Kahvaltıydı çekirdek keyfiydi saat 3'e kadar eğlendik. Kuzum koşturdu durdu birde kendi yaşıtı arkadaş buldu, çok şükür arkadaşı sayesinde çimen çiçek korkusunuda yendi yuvarlandı durdular çimenlerin içinde...
Benim kocişde bu hafta izinli salı günü işyerinde olması gerekiyor. Bir sorun çıkmazsa ondan sonra Tekirdağa gideceğiz. ışte bizden böyleeeeeeee
Nimom sakin ol diyicem ama olmaz biliyorum bende o zamanlar patlamaya hazır saatli bomba oluyorum. Gözüm hiç kimseyi görmüyor
Yelizim sanada şimdiden sabırlar 1 hafta ayrılık zor olacak ama ne yapalım herzaman olduğu gibi herşey kuzuların mutlulukları için. Onlar eğlensinde biz çekeriz ayrılığı....
Kadişcim kuzunun daha iyi olmasına sevindim. Öksürük balgamdandır onuda bir atarsa daha iyi olur Allahın izniyle. Bu yazkı son hastalığınız olur bu inşallah...

kızlar geldim öğle yemeğinden eltime güzel bir hediye aldım.kapalıçarşıdaydım yane.takı almak isteyen olursa beklerim çok güzel indirim yapan bir yer buldum:)))çok sıcak dışarısı piştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…