Bebeklerimiz ve Biz

bebeğim çok şükür tahlilim güzel çıktı yarın küçük bir operasyon geçireceğim, umarım sonsuza dek kurtulurum bu illetten...çok öpüyom nanaktan...

Hülyanın profiline baktım,girmişmi diye,bu mesajı ekinin profiline bırakmış.

Hülya cım şimdiden çok çok geçmiş olsun canım.Daha iyi haberlerini bekliyoruz.

selam herkese
misafirim vardı giremedim
çilek reçeli yapmak için çilek ayıkladım şekere yatırdım sulansın yapıcam

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar
çok gerginim bu sıralar
reglimde gecikti.onun gerginliği yetiyor bana.
temizliğe kalkıştım can sıkıntısında kafama daha fazla birşeyler takmamak için.
perdelerimi halılarımı ve koltuklarımı sileceğim.

ıyi geceler kızlarrrrrrrr 2 gündür gelemiyorum muhasebe müdürü geldiii bu aralarrr baya yoğunluk olacak sanırımmm aralıklarala gelebilirm sanırım hepinizi çok özlüycem ama.

bugün izinliydik yezda sultanın kontrolü vardı şükür kendi doktoru geldiiii ona götürdüm direk baktı muayene etti az bir intihabı kalmış tekrar cımbicid antibyotik yazdı 4 gün kullanacağız öksürük ve balgam içinde bricanly şurup yazdı ilaçları aldık diğer balık yapı ve iştah açıcısına devam ediyoruz.dedi

yezdayı eve yolladık bende gelinimizkle beraber maltepeye kadın doğum doktoruma gittim geçen gece dilek rahatsızlandı düğünden sonra ilk reglinde hastanelik oldu malesef orda kist patlaması olduğunu sölediler bugün muayene olduk her ikimizde benim doktoruma şükür herşey normal rahim ve yumurtalıklar normal herhangi bir intihab veya kist yokkk dedi doktor ben ve dilek için ginera doğum kontrol verdi her ikimizede yanlız bende akıntı çok fazlaymış onun için fitil ve ilaç yazdı doğum kontrolden hariç inş. faydasını görürüz. bizden böle şimdilik

sevilim tatil hazırlığı yaparken aksilikler olmuş galiba inş. herşey yoluna girer canım gidersiniz en kısa sürede

hülyacım tahillerinin normal çıkmasına çok sevindim canım siğillerinde yaktırcaksın sanırım acil şifalar canım şimdiden geçmiş olsunn

yelizcim zeynepcim rüyalarınız hayırlara vesile olsun inş. öpüyorum sizleri ve kuzularınızı

zehracım hoşgeldin canım tatil planları başlamış hadi bakalım kuzular nasıllarr

nimocum relaxxxxx canım en kısa sürede doktora gitttt hava değişikliğinden strestende olabilir. regl erken olması

aynurcum kızkardeşinin düğününe gidiyor galiba allah mesut etsin canım ömür boyu mutluluklar

mevcancım uğramış berfe nasıl canımmm

kevsercim hadi bakalım dene hayırlısı olsun canımmm

semihacım kolay gelsin sanada çok yorma kendiniii

unuttuğum varsa aafola

iyi geceler öpüyorum

selam kzılar .
evet yelizcim allaha şükür çokonun tahlilleri temiz çıkmış
ne güzel

merhaba kızlar serra mı bu hsonu yürütece oturtcam bakalım tepkisi ne olacak
kaç aylık olduki kızın 7-8 den önce doktorlar önermiyorlar biliyorsun demi canım

İYİ GECELER BACILARR
ria takmadılar bana(
daha doğrusu takamadılar
olmuyomuş((
sıkıntısı, stresi yetti ama
geçmiş olsun canım ya jinekolog stresi insanı bitiriyor zaten

hayırdır semiha
ne gerginliği
bendede var ama benim belli yaz gelince memelkete gitcez diye olur bende

selam kadis
semiha benimde gecikti bu ara eşimde kalbimi kılçıklandırıyor gece hamileyken gibi uyuyorsun diyor(hiç bişey duymuyorum da)

fatoşcum sorma benimde içim gıcıklanmıyor değil hani.
halsizlik var bendede ve baş dönmesi.
gçen ayda gecikmişti.düzenli olmadığım için eminde olamıyorum anlayacaın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…