Bebeklerimiz ve Biz

öğleden sonra ebrarla gezmeye gittik ev sahibinin ve bir arkadaşında oğulları vardı
diğer arkadaşın oğlu ebrarın kafasına patlattıtı kuzu nasıl ağladı şişti şimdi çürük izi kaldı ev sahibinin oğluda nasibini aldı tabiiii
ebrar herşeye ağlar bir vaziyette her 10 dk. bir sakinleştirerek geçti

iyi akşamlar kızlarr

Kuzuyula kociş uyudu,

Zehracım hoşgeldin şekerim.Nasılsınız,tatil nasıl geçti.
Erdek çok güzel denize sıfır pansiyonlar var.Kefkenide öneririm.
Otel dersen seçenek nette çok.

Monpetit geçmiş olsun sizede cnm, çocuklar işte yapacak bişey yok.
Sen niye geriliyorsun.?

yelizciğim evlendiğimizden beri 2 yaz geçirdik ailelerin arası pek iyi değil buda beni çok etkiliyor arada kalıyorum ister istemezde geriliyorum önceki yıllarda maddi sebeplerden tatilede gidemiyorduk neyseki bu yaz 1 hafta kafa dinleyebileceğim
eşim tatilin hepsini ailelerin yanında geçirmek istiyor bende çocukla rahat edemiyor herkesin yaşadığı sorunlar

günaydınlarr

tatil sayfalarına bakıp bakıp iç geçiriyorum vallahiiii
bide sinirlerim tepemdee
bir an önce sakinleşmem lazım, bu aralar maddi sorunları fazlaca takmaya başladım ve acısını başklarından çıkarıyorum ve bu hiç hoşuma gitmiyor
sürekli suratım asık, kuzuyada tahammülüm azaldı. dün gece çok zor uyudu, eşimle oturup mali durumumuzu gözden geçirip yendien kredi çekme olayını konuşacaktık mümkün olmadı. kız uyuduğunda ikimizde göçmüştük ve soluğu yatakta aldık.

allah hepimize şu kriz ortamında huzur ve sabır versin.

Günaydınlaaar
Güzel bir gün diliyorum, dün gece rüyamda yabancıların ordusundaydım.Bana evime dönmem için tuzaklar kurmuşlar,eğer onları geçersem evime dönebilecektim.Çok korkunçtu deprem oldu 8.8 şiddetinde rüyamda ondada çok korktum.Bilimkurgu filmleri gibiydi.Sabah kalktığıma dudakda kocaman bir uçuk.

Monpetit anladım cnm,1 hafta kafa dinlersiniz gerilme cnm.

betül,nimi sizde benim gibi bakmayın kızlar.

Nimi reglinin verdiği sıkıntıda var canım sakın olmaya çalış heleki kuzuya karşı.Uzaklaş babası ilgilensin.
Maddi sıkıntılarda geçecek inşallah az kaldı.

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

yelizcim hayır olur inşallah ilgin bir rüya görmüşsün
valla bende akşam rüyamda deprem oluyordu gördüm nasıl korkmuşum
burası hergün sallanıyor nerdeyse allah sonumuzu hayır etsinnnnn

nimetcimm ahh ahhh bizdede aymı sorun varrr
aynılarını bende yapıyordum baktım hiç birşey değişmiyor
sakin olmaya karar verdim napalım sağlığımız yerinde olsun elbet bu günleri atlatıcaz canım
relax lütfennnnnnnn

kızlar naz artık beşiğinde yatmak istemiyor gece bir bakıyorum beşikten inmiş
yere yatmış sıcaktan bunalıyor sanırsam dün akşam yere yatak yaptım orda yattı sabaha kadar deliksiz uyudu yavrumm

bir sürü işim varrr offfffff bu havada iş yapması hiçç sarmıyor
kalkıp başlıyayım işlerime bariiiiiiiiiii
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii

hayırdır inşallah yeliz.
nimi,ekin içimiz ferah tutacaz kızlar inşallah geçecek bu günlerde.nimi sakin ol canımm sinirlendiğinde derin derin nefes al hayatım birilerine patlamadan önce,insan sonra pişman oluyor

Ekincim seninde hayırlara çıksın inşallah.
Çok korktum ben yaaa.
Yatak işide iyi olmuş sıpan yayıla yayıla uyumuş baksana :)))
Kolay gelsin cnm sabah serinine bitir işleri.Öğlen hiç yapılmaz.

Dün gece Seville konuştuk,morali çok bozuktu.Gidememişler tekirdağa. Bugün inşallah giderler.
Dinlenmeye ihtiyacı var arkadaşımın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…