Bebeklerimiz ve Biz

Nerdesin sen bakimmmm
Topikde kimse yokken ilk sayfaları okudumda ne çok aktifmişsin. olmuyor böyle:umursamaz:
Ne tatlı telaşlar değilmi
Şimdiden allah mesut etsin inşallah.

çok teşekkür ederim kızlar çok saolun semihacım bursa cumalı kızığa gelin gidicek diğer kız kardeşim nilüferde oturuyor...

iyi geceler canlarımm
dilerim herkes iyidir hülyanın sağlık haberlerini okudum çok sevindim rabbim kimseye dermansız dert vermesin.. geçmiş olsun canım

elifim evlilik yıl dönümünüzmüş allah sağlıkla ve mutlulukla daha nice güzel seneler nasip etsin mutlu yuvanda canım öpüyorum senide ruzişimide...

kadişşş yezdanın daha iyi olmasına çok sevindim canım

ahhh zehra bende o spirali taktırmaya cesareti olmayanlar grubundanım eccük canım tatlıdırda tamam kabul çok tatlıdır:kedi:

nimoooooo gözün kör olmasın senin emi deli mannak gece vakti zaten hazır bekleyen gözlerimi doldurdun caımmmm allah yardım etsin sana dilerim ileride hep kuzunla koyun koyuna olursunuz öpüyorum canım seni ayrıca saçlarınıda güle güle kullan eminim çok yakışmıştıropuyorumnanaktan

yelizcim canım sobeee opuyorumnanaktan

canım en uzun ayrılığınız bu olsun inşallah... kıyamam sanada sana diyorum çünkü küçük hanımın keyfi yerindekaydirigubbakcemile3 bu arada çok fotojenik bu karagözlü maşallah diyorum yavruma

ekinim gelmiş gitmiş sarı papatyam sıcağa dayanamıyormuş ölemi yerim onn totosunu ben inşallah düğün için geldiğimizde göreceğim seni küçük cadı inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

fatoşum ayakkabı mevsuna gelince hiç takma canım yelize katılıyorum kıskanmıştır kesin o benim kankinin kocasıda öle pullu felan olunca ayakkabılar arıza çıkarıyor güle güle kullan canım çok şık ve çok hoş.... ebrarıda öp benim için

adını saymadığım kim varsa ennn kocamanından öpücüklerimi yollauyorum kendinize ve kuzularına çok iyi bakın sevgiyle kalınopuyorumnanaktan

bu arada ayşegül nerelerde CADIARZU

Günaydın iyi haftasonları diliyorum herkeslere,

Şirketteyim.

Aynur ben kendi halime yanayım :) doğru diyorsun kontezim şimdi havuz başında kahvaltı yapıyor :)

Foto için teşekkür ederim.Saol şekerim.

günaydın kızlar...
güzel bir hafta sonu diliyorum herkese...
dün günüm çok güzel geçti...eşimin çiçeği akşam yemeğmiz ve bana aldığı hediye çok güzeldi..
ama eve gidince kuzum ateşler içinde yanıyordu
ibufen verdim ateşi düştü uyudu kuzum gece 1,30 a kadar temizlik yaptım...
sürekli kontrol ettim ateşini sabah 4,30 a kadar iyiydi..
yine başladı ateş..ibufen düşürmedi..
çocuk titiriyo..ateş ölçer bozulmuş..ölçmüyor...
kalktım banyoya soktum çocuk da şaşırdı...
ılık duş..hemen düştü ateşi...
7,00 gibi uyumuşuz..
uyandığımda yine ateşi vardı..tekrar ilaç verdim babanneye bırakıp geldim...
gelmek zorundaydım ama geri gideceğim

yıldönümümüzü kutlayan kadisim,ekinnazım,mavicem ve sibel çok teşekkür ederim canlarım
yelizcim güle güle kullan bebeğüm iyi yapmışsın..iyi gelir alışveriş...

günaydın kızlar
elifcim geçmiş olsun cnm ya ruzişin neyi var ki acaba?
iş çıkışı bak ateşi düşmemişse götür dr a pazar günü pek iyi dr bulunmuyo(

selam kizlar
ben döndüüüm
super bir tatildi,kuzucugum yine bizi yanıltmadi we uysal bir cocuk olarak mutlu huzurlu bir tatil gecirdik
darisi tatilciler basina.

umarim topikte bir yaramazlık yoktur,hersey herkes icin yolundadir....
sewgiler herkese

şapkasini sewsinle amanda aman :)
yeliz facete gordum simdi babasi ile tatile gitmis,ikisi yalniz mi peki?

çok teşekkür ederim kızlar çok saolun semihacım bursa cumalı kızığa gelin gidicek diğer kız kardeşim nilüferde oturuyor...

hım güzel bir yere gelin gidiyor.hayırlı olsun diyeyim.,

tenzile hoşgeldin canım.maşallah derine uslu halinle yormamış sizi.

elifcim ruzeye geçmiş olsun canım.

elif ruzeye geçmiş olsun canım
tenzile ne mutlu size darısı başımıza bizde sorunsuz güzel bir hafta geçiririz inşallah
mavice,kadis,yeliz,semiha selam hepinize

merhabalarrrr kızlarrr

elifcim ruzişe geçmiş olsun canım inş. önemli birşey değildir. haberdar et bizi

tenzilecim sizin tatilde güzel geçmiş maşallah derine

aynurcum düğününüz tekrardan hayırlı uğurlu olsun
zeynepcim başınız sağolsun canım allah sabır versin .

bende kısaca özetle geçeyim ablam gelmişti çarşamba akşamından malum ben çalıştığım için cumartesi misafir edebildim ancak

kızkardeşimde geldi gebzeden sabh 5 kadar oturduk sohbet ettik

bugünde nomarine gitik toplu olarak yiğenleri safari parkta eğlendirdik.evimize döndük kıkardeşimin oğlu rahatsız malesef bronşiti nüksetti tekrardan ateşli ve huysuzdu bayağı
eve döndük geçenlerde vefat eden bir akrabamız için taziyeye gittik ordanda ankaradan gelen amcamın kızını ziyaret ettik pazar gününü dolu dolu geçridik eve geldim soyunup dökündüm kuzu anneannesinin peşinden ağlayınca babasıyla gitti gelirler birazdan bende selam vereyim dedim.

ben işler yoğun pek gelemiyorumm.

Selamm

İyi bir pazar olmuştur umarım herkes için.
Biz çok çılgınız vesselamkaydirigubbakcemile2
Cumartesi günü bildiğiniz üzre avp.yakasına geçtim, yeni hamile olan dayımın eşinin yanına
uğradım, tabi bunlar benim morali sıfır görünce( kuzusuz bir haftasonu hiç kolay değilmafoldumben) hadi nevizadeye gidelim kafan dağılır biraz dediler.Tmm dedim.
Bakın dedim eğer gece 2 de yine hain planlar yapacaksanız hiç gitmeyelim,burdan basıp direk İzmire gidelimdedimkaydirigubbakcemile3 okey dediler biz çıktık yola izmir yolundayız.
Nasıl mutluyum fıstığımı görüp onunla bir gün geçircem diye, planlar yapıldı,herzamanki gibi yolculuk için Volkan Konak'ın son cd si alındı,yolculuk için bilimum içecekler:içelim: vs,
Benim ayaklar yere basmıyor.Eşimede haber vermedim,sabah 6 da Ceee yapmak için.
Susurluk dolaylarında telefon geldi dayımın kendi işi olduğu için sorun çıkmış muhakkak
dönmemiz gerekti:sm_confused:, Ben üzüldüm tabiki, ama yapacak bişey yoktu.Döndük
Yengemle beni bizim eve bıraktı kendisi işini halletti tekrar bize geldi,Sabahda tekrar bu üçlü
Kefken turu yaptı deniz kum güneş yeşillik eşliğinde.İzmir olsaydı süüper olacaktıopuyorumnanaktan ama
herişte vardır bir hayır dedi.:sm_confused:

Çılgın yeliz ve ailesinden buhaftasonu heberler böyle.:smiley-cool:

Denommm benim yaaa,kalıyor valla babası anneyi özledinmi babacım diye soruyor efeet ösledim
o zaman yarın yanına gidelimmi babacımmm yooooook ben burda kalııcam sen giiit demiş.
Havuzun maskodu oldu diyorlar.
kendinden büyük abilerine göz kırpmalar,gülücükler :).Çok fenaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…