selam çılgın hatunlarrrr
yeliz delüsüüüün kızım sen delüüüü,olsun her işte bir hayır vardırrr
sevilcimde eğlenmiş gelmiş dün de biz götürüdk kuzuyu bıraktık geldik haftaya cumartesi ordaysan bizde ordayızzzzzzzzzz
kadişimde kardeşleriyle eğlenmiş
betülcüm de fıstığın saçlarını kestirmiş
benim kızın hiç fotosu yok stüdyoda yaaa, durmazkiiiiii ortalığı birbirene katar
zeynepcimde albinamda iyi galibaaa
bendenizde dün kuzuyu babaannesine bıraktım geldim
bak annecim biz seni burda bırakıcaz babayla çalışıcaz sana mama getircez seni çok seviyoruz, çok özlicez tamam mı annecim dedim, beni dinledi. sonraa eve dönerken yolda geri dönüp dönüp koşa koşa babayaaa babaaaaaa mama almadan gelme amaaa diye bağırdı. iki adım attı geri koştu bizeee. kötüydü yaaa, öğlende gideceğimizi anladı herhalde öğle uykusunda koynuma iyice girdi kollarımı okşadı. annemmm çiçeğim, caanım diye diye uyudu. bide bi iç çekişi vardı kuzumun . kuzum beim yaaa. annesinin bitanesiii
çok özledim
neyse dün işte muhteşem sevgili kayınavalidemin gene inci dökme günüydü. böle kendince saçmaldı durdu. onun görmeyeceği şekilde ağız yüz hareketi yapıyom tabi, eşim koptuu annesinin söyledikleirnee, artık onada o kadar saçma geliyorki , adam gülmekten kırılıyorrr.
bekletmiş 2 günlük bulaşığını yıkamamış pess dedim, gelir gelmez mutfağa girdim zaten. yıka pakla heryeri.
neyse yemek hazırlıyorum kız uyandı, gittim kızı aldım kucağımda kız haliylede sofranın hazırlanması lazım, e bana bakıyıor iş, eşime dedim bi yardım et(kaç göz yapıyorum tabiii) eşimde bırak hazırlasın dedi, otur ikidakka dedi.
valla artık o kadarağır gelmiyor bunların yaptıkları çünkü en azından arkamda biri var, eşimde benden başka dayanağının benden başka kimsenin onu böyle sevmediğini anladığı için hep arkamada, destek.gerisi boş. kuzum huzurlu olsun, kuzum sağlıklı olsun yeter