Bebeklerimiz ve Biz

Selam kızlar....
Kısa ama zevkli bir tatilin sonrasında hepinize kocaman öpücükler...
Dün döndük bugünde annem tatilden döndü ondaydım şimdi geldim evede.
ırem denizden hiç çıkmak istemedi sürekli bıcı bıcı diye yırtındı durdu. Gelirkende yolda denizi gördükçe çıldırdı bıraksak inecek arabadan zillim. Neyse Allahdan birşey çıkmazsa Cumartesi tekrar gideceğiz bu sefer ablam, ben ve çocuklar birdahaki haftada annem katılacak bize sonrada eşim tekrar senelik izne çıkacak. Anlayacağınız bu sene tatilin gözüne vuracağız kuzumla...
Yelizim Allah yardımcın olsun inşallah 1 hafta su gibi geçer gider sana...
Ya varya sizin bu tayfanın maceralarına bayılıyorum ben. Herkese lazım böyle kafa dostlar. Allah ağzınızın tadını hiç ama hiç bozmaz inşallah.
Zeynepcim başınız sağ olsun. Rabbim geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin.
Elifcim ruzişimede çok geçmiş olsun. ınşallah yarın çok daha iyi haberlerini alırız.
Kadişcim seninde haftasonun süper geçmiş. Ne güzel oluyor dimi kardeşlerle muhabbet. Küçükken değerini bilemiyoruz ama bu yaşlarda kardeşlik çok ama çok aranıyor. Rabbim onlarsız bırakmasın bizleri....

Oooo sevilim hoşgeldin şekercim,maşallah kuzulara su perisi herbiri,ne kadar güzel.
ooh süper süper valla imkanın varsa hiç düşünme git şekerim.
Amin canım inşallah.
Sorma yaa,çok deliyiz.biz :)Gerçekten herkese lazım, dayım dediğime bakma 38 yaşında yengemde 36
ablam abim gibiler,sırf benim yüzümü güldürmek için izmire gidiyorduk-ki yengem hamile,sewiyorum onları.
aminnn canım

herkese iyi geceler bizim içinde güzel bir pazar oldu akşama doğru buca gölete gittik izmirin hepsi ordaydı sanki çok kalabalıktı ama kuzu çok eğlendi çimlerde koşuşturdu durdu arada ufak kazalar oldu oturan insanların üzerine üzerine gitti sofralarına daldı herkesin poşetine topuna saldırdı ebrarın günüydü kısaca banyosunu yaptı sütünü içti uyudu bende sizlere selam vereyim dedim
denoya bak sen sen git diyor demek babaya eminim ebrarda öyle der babası varsa yanında babacığım da demeye başladı bazende haruncuğum (eşim öğrettim diye bana bozulsada ismiyle hitap ediyor diye)
sevil ne güzel eğlenmişsiniz ,ebrar bugün gölette suya doğru sallıyorum hiç korkmuyor elimi ittiriyor gircekmiş cıp cıp diyip duruyor deniz görsek hemen denissss cıp cıp diyor
kadis benim kızkardeşim yok yaaaaa
zeynep başınız sağolsun

ılk günaydın bugün benden>:))
GÜ_NAY_DIN
mesai bugün erken başladı bizde..
6 da eşimi geçirirken kapı sesine kuzuda uyandı. hala ayaktayız..
duşumuzu aldık. kahvaltımızı yaptık.. ama kuzu uykusunu alamadığı için gözlerini ovuşturmaya başladı..
uyutmadan bi selam vereyim dedim.çünkü uyuturken bende uyurum kesin:))
herkese keyifli bir hafta diliyorum..

günaydınlaarr.
herkes güzel bir haftasonu geçirmiş ne güzzel.bizde heriki günde sınava girmem ve çok kötü geçmleri dışında ..gaza gelip kuzumun saçlarını kestirebildim nihayet çok güzel oldu ama.. dedim keşke daha önce kestireydim.tam anlamıyla kuaförü birbirine kattı 3-4 kişi sakinleştiremedik o kadar çok ağladı o kadar çok bağırdı ki.birsüre kuaförün önünden bile geçemeyiz sanırım.
uzun saçları ile fotoğrafçıda stüdyo çekimi yaptırılalım dedik.onuda yaptırtmadı.stüdyoya girdik başladı mızmızlanmaya halbuki poz vermeyi çok sever.stüdyodan çıktık başladı fotoğrafçıya gülmeye el sallamaya.
dün eşimin zoruyla bir akrabasına gittik orda hasta çok kötü öksüren bir çocuk vardı kızım da çıkmadı yanından şimdi huzursuzum çok bu haftasonu da balıkesire gidicez 2 günlüğüne giderayak hastalanmasa bari(

Elif çim Ruzeye geçmiş olsun..
Yeliz kuzun yine ısırmalık pozlarından vermiş..
yerim ben onu yerim:)) ....üzüldüm ama denomu göremediğine.. dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır cnm....bu arada gidebilseydiniz günü birlikmi olcaktı.. valla çılgınlık yaptığınız arkadaşım.. o kadar yolu bir kaç saat için göze almak.. tebrik ederim gerçekten..

Tenziş( rüyalarımın kadını :)) ) hoşgeldin. sevindim tatilinizin güzel geçmesine darısı başımıza inş..resim bekliyoruz..

herkese günaydın..
mutlu güzel bir hafta diliyorum...
geçmiş olsun dilekeriniz için çok teşekkür ederim..cumartesi apar topar çıktım...eve gittim...
neşeli ama ateşliydi..
bu aşı 3 güne kadar 39 derece ateş yaparmış normalmiş kızlar..kolu da kıpkırmızı zaten...
bugün daha iyi..dün pikniğe gittik ama burnumdan getirdi..ıyy kabus gibiydi...
hatırlamak istemiyorum...heryerim ağrıyo...

zeybennep başınız sağolsun cnm...
sevilim tatilinde güzel geçmiş ne güzel cnm...
darısı bize artık sayıyorum son 17

yelizcim üzülme canım...dediğin gibi heriş de bir hayır vardır...
cesaretinizi de tebrik ederim ayrıca...
kefkene gitmek de iyi gelmiştir eminim...

betülcüm kuzunun saçlarını güle güle kullanın cnm..içine sinmi ne güzel...
ruze hiç ağlamamıştı kuaförde..
her çocuk farklı oluyor işte...

selam çılgın hatunlarrrr
yeliz delüsüüüün kızım sen delüüüü,olsun her işte bir hayır vardırrr
sevilcimde eğlenmiş gelmiş dün de biz götürüdk kuzuyu bıraktık geldik haftaya cumartesi ordaysan bizde ordayızzzzzzzzzz

kadişimde kardeşleriyle eğlenmiş

betülcüm de fıstığın saçlarını kestirmiş
benim kızın hiç fotosu yok stüdyoda yaaa, durmazkiiiiii ortalığı birbirene katar

zeynepcimde albinamda iyi galibaaa

bendenizde dün kuzuyu babaannesine bıraktım geldim
bak annecim biz seni burda bırakıcaz babayla çalışıcaz sana mama getircez seni çok seviyoruz, çok özlicez tamam mı annecim dedim, beni dinledi. sonraa eve dönerken yolda geri dönüp dönüp koşa koşa babayaaa babaaaaaa mama almadan gelme amaaa diye bağırdı. iki adım attı geri koştu bizeee. kötüydü yaaa, öğlende gideceğimizi anladı herhalde öğle uykusunda koynuma iyice girdi kollarımı okşadı. annemmm çiçeğim, caanım diye diye uyudu. bide bi iç çekişi vardı kuzumun . kuzum beim yaaa. annesinin bitanesiii
çok özledim

neyse dün işte muhteşem sevgili kayınavalidemin gene inci dökme günüydü. böle kendince saçmaldı durdu. onun görmeyeceği şekilde ağız yüz hareketi yapıyom tabi, eşim koptuu annesinin söyledikleirnee, artık onada o kadar saçma geliyorki , adam gülmekten kırılıyorrr.
bekletmiş 2 günlük bulaşığını yıkamamış pess dedim, gelir gelmez mutfağa girdim zaten. yıka pakla heryeri.
neyse yemek hazırlıyorum kız uyandı, gittim kızı aldım kucağımda kız haliylede sofranın hazırlanması lazım, e bana bakıyıor iş, eşime dedim bi yardım et(kaç göz yapıyorum tabiii) eşimde bırak hazırlasın dedi, otur ikidakka dedi.

valla artık o kadarağır gelmiyor bunların yaptıkları çünkü en azından arkamda biri var, eşimde benden başka dayanağının benden başka kimsenin onu böyle sevmediğini anladığı için hep arkamada, destek.gerisi boş. kuzum huzurlu olsun, kuzum sağlıklı olsun yeter

Günaydınlar iyi bir hafta olmasını diliyorum

bende cumartesi iş çıkışı saçlarımı kestirdim bayağı uzamıştı bakamıyordum zaten çokta dökülüyordu acayip yıpranmış vaziyette kuaföre attım kendimi birden son anda bir kararla katkat kestirdim umarım düzelir dökülmesi

elifcim ruzişin iyi olmasına sevindim canım

betülcüm seninde haftan güzel geçmiş kuzunun saçlarıda kesilmiş uzar canım kökü onda nasıl olsa bizimkinin çıkmayan yerleri var seyrek seyrek bakalım olmasa ben tekrar kestircem

sevilim seninde kısa tatilin keyifli geçmiş negüzel irem eğlenmişdir. bizim kuzuda aynı anacım su deme birtane havuz aldı babası kayıp balık nemo varya onun desenini basmışlar balık resimleri olunca bir su dolu olunca acayip seviniyor cadımmm babi babi diyorrr

yelizcim kuzu giderken aksilik çıkmış hayırlısı olsun canımmm sizi gidi çılgınlar siziiiiii

fatmacım kızkardeşin farkı gerçekten apayrı yaaa keşke olsaydı birtane bacınnnn

saolun kızlar....

kıs nimo tebrik ediyorum seni...
ne kadar geniş yürekli ne kadar olgun bi insansın sen ya...
eşini de tebrik ediyorum
gördü ya artık ailesinin yaptıklarını..gözün arkada kalmaz artık

Günaydın şekerlerim gününüz aydın olsun, iyi haftalar diliyorum.

Zeynepcim sabah 6 da orda olucaktı akşam yemeğinden sonra çıkıcaktık, yani günü birlik.
Özlem ve sevgi insana herşeyi yaptırıyor.

Dün gece çok yalnız hissettim kendimi.

Betülcüm güle güle kullansın fıstığın saçlarını.
Elifcim tekrar geçmiş olsun birtanem, bugün artık daha iyi olur.
Nimii, kıyamam kıs ben ona nasılda akıllılar maşallah, allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin
Zaman su gibi aksın bütün kuzusundan ayrı anneler için.
Kadis sende güle güle kullan hayatım saçlarını.

Nimocummm gerçektende allahım sana peygamber sabrı vermişş bacımm neyseki eşin farkında artık adamcağız bile gülüyor hallerineee

nilede maşallah canımmm allah çabucak kavuşmanızı nasip etsinnnn

yelizcim sağol güzelim mersiiii

elüfcüm bacımmm, eyvallah saolasınnn, allahtan koca yürekli böyle dostlarım var, hem destek hemde yoldaş bana.

gün geldi beraber ağlaştık gün geldi delürdükkkk

allah razı olsun hepinziden

elüfcüm bacımmm, eyvallah saolasınnn, allahtan koca yürekli böyle dostlarım var, hem destek hemde yoldaş bana.

gün geldi beraber ağlaştık gün geldi delürdükkkk

allah razı olsun hepinziden

ne demek bebeğim...
birbirimizin yanında olmazsak paylaşmazsak çatlarız vallahi...
sende iyi ki varsın...canım arkadaşım bnim:1hug:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bi ce diyip kaçıcam camlarımı silicem
naz hanıma 2 gündür çiş öğretmeye çalışıyorum ama malesef çişi geldimi söylemiyor
dakikalarca lazımlıkta bazaen tuvalette oturuyoruz ama yapmıyor cadı
kilodunu giydiriyorum şarrrrrr bırakıyor çişini offfff çok zor olacak galiba
sabır diyorum

kızlar naz artık beşiğinde yatmıyor demiştim ya yere yatak yapıyordum bu seferde
bi bakıyorum halının üstüne inmiş orda yatıyor
dün elşimle baza almaya karar verdik gittik aldık yarın gelecek bakalım
inşallah yatar naz hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…