Bebeklerimiz ve Biz

of nimoyaaaaa sabah sabah ağlattın benim yavrum yaa
arkadızdan koştu demek cnaım nilim yaaaaa
rabbim yardımcınız olsun canımm
kayınvalidenide hiç takma canım bak eşinde sana destek boşver gerisiniiiiiiii

yelizcimm demek yoldan geri döndünüz olsun be güzelim
her işte bir hayır vardır.ayrıca denonun fotosuna bayıldım tam bir cimcime yaaaaa
yerüm onu ben yerimmmmmmmmmmmmmm

Zeynepcim kolay gelsin cnm,
wc eğitimi çok sabır istiyor gerçekten,başladıysan kararlılığını devam ettir.En fazla 2 hafta kaçırmalar olur.

Bazanın koruması varmı peki ordanda düşmesin.??

günaydın kızlar
yeni uyandım desem yalan olmaz
gece uyku tutmadı bi türlü uyuyamadım
geçmişi okumadan bi slm vereyim dedimmmmmmmmmmm
gü-- nay--dınnnn

kadiscim nefincim sizler nasılsınız kızlarrrrrrrr

kadiscim saçlarını güle güle kullan bebeğümmmmmmm

ben kaçtım kızlar iyi sohpetler camlarımı silip geliyorummmmmmmm
öptüm hepinizi

zeynepcimmmm zaten herşey tersine olmazmı heppp olsun canım yavaş yavaş olurr

bazasıda hayırlı olsun sarı cadının güle güle kullansın

sağol zeynebim thank youu bitanemmm kolay gelsinnnnnn

kevsercim maşallah kuzuna canımmmm hadi bakalım önce arka arka gider sonra öne doğru gider mutlu bir hafta sonu geçirmişsiniz

zehracım nasılsın canımm sıcaktanmıdır acaba uyku problemin zeyno ve emir nasıllar canım

kızlarr dün bir dolu yağdıııı gördünüzmüüüüüü nasıl büyüktü fındık kadar büyüklüğü vardı abartmıyorumm buz buz düştülerrr tamda alışveriş merkezine giderken yolda bir dükkanın tentesinin altına bekledik durana kadar acayipti hiç görmemiştim istanbulda böle bir doluyu

bizde beşiğin tek tarafını çıkarıp ikeadan bir parça aldık isteğinde insin çıksın diye inşallah kullanışlı olur

Nasıl bişey o betül,denizde artık sığmıyor yatağına,bir kaç zaman sonra bende büyütmeyi düşünüyorum,
büyüyen yataklardan ama korkuluğu yok acaba beşiğinin korkuluğunu alıp yatak kenarlarına montemi ettirsem.??

ekinim sağol canım iyiyiz çok şükür.
nimetçim maviliye katılıyorum sabrına hayranım bende maşallah sana
yeliz hakkaten çılgınsınız bacım:)
kadisim nasıl oldu kuzu atlattı dimi öksürüğü falan
kevser nice 7 ay 7 yıllara inşallah canım sağlıkla
zehracım günaydın şekerim benim yerimede uyu çok uykususuz ya ben yine

yelizcim beşiğin yüksek korkulukları üzerinden sarkıyordu bizimki o yüzden çıkarmak durumunda kaldık.bu aldığımız şey monte edillen korkuluk ama beşik korkuluğu kadar yüksek değil ama yatarken düşmesi engeller.ayak ucu boş oradan beşiğe çıksın yada oraadan insin diye.. internette resmini araştırıyorum şimdi bulabilirsem eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…