Bebeklerimiz ve Biz

Selammm
elif bu araba tutmasıyla ilgili ben yazmıştım,okumadınmı??

Zehracım iyi tatiller canım gönlünce bir tatil olur umarım...

Kadiscim geçmiş olsun ya şimdide popomu yara oldu, hay allah. Sen tekrar git bir dr a bence.

Semihacım canım sende kasma bu kadar kendini canım ya hem sana zarar hem kuzuna, yazık ikinizede.
Niye bu kadar sorun ediyorsun, gerek yok relax ol biraz, Berrayıda tekrardan götürürsün dr a olmadı.
Muhakkak iştah açıcı şurup vardı, sağlığınız yerinde çok şükür. lütfen bu kadar üzme kendini lütfennnnn

kaadisim geçmiş olsun canım tekrar.dra sor mutlaka vaardır ilaç krem falan poposu için yavrum benim ya
zehra sizin tatil hazırlıkları ne alemde canım

canım ya geçmiş olsun neden bu kadar üzüyorsun kendini
inan naz sabah beri bişe yemedi desem yalan olmaz ne kahvaltı yapıyor sadece su
yada meyve yerse yiyor çorbalardan 1 kaşık zor veriyorum lütfen kendini yıpratma bu kadar

canım ya o kadar kötümü oldu kıyamam ya
hangi kremleri kullannıyorsun canımm

kızlar tam gaz hazırlığa devam , koşturuyorum, sizler nasılsınız, keyifler nasıl, herkes iyidir umarım

gidiyon demek danam karar vermedinizmi nere gidiyon kaç gün kalıcannnnnn

elifcim 1 hafta ama kocişi kandırırsam 10 günde olabilir belki
şimdi gördüm canım 1 hafta az gerçekten sen kandırırsın kocanıı eminimmzemuszemus
nefin,nimet ve kadis sağolun kızlar.ilaçları aksatmak ne mümkün eşim bekliyor başımda içmem için.

dream iyi tatiller size canım.
canım aksatma sakın ilaçlarınıı
Çok yoğun istek var resme :) ne yapalım bari bi tane ekliyeyim :))

ekle tabii görelim denomuzuuuuuuuu

ekinnazım hg. bacum...
wc eğitimine hızla devam ediyormu0şsunuz cnm ne güzel..
ben tembel çıktım başlayamadım..
tatilde de uğraşama diye bıraktım..bide kayanan destek vermedi pifff

slmmm kızlarr kullanıyorum kremmm hemde her açtığımda bepanten var pişik yüzünden çok sorun yaşadım o yüzden baktım hiçbiri kar etmiyor chicco kullanmıştım bebekken ondan aldım yine ama işte sürekli isahl haliyle oluyor tene deyiyor kalınca yakıyor.

götürcem doktoru normale dönüyor dedi anlattım rengini bekliycem çokta sürerse götürcem zaten

maşallah sübhanallah yelizcim çok tatlı bir cadı olmuş denoooo . oklu:))))))))opuyorumnanaktan

benim yerime akşama kocaman bir ısırrrrrrrr

tamam cnm bakayım hemen......
yavrum tatlı bebeişim maşallah kuzum sana..
oyy cnm denom benim yaaa..
allah nazarlardan saklasın annesi..

cnm hiç denize girmemiş mi deno..yani hep havuz mu?
bn çekiniyorum havuza sokmaya..
bi anlatsan ne yapmış sizinkiler

Aminnnnnnnnnnnnn elifim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Denize ilk gün girmiş sonra havuzun rahatlığını ve özgürlüğünü keşfedince girmemiş bir daha,
denizde uzakdan resimleri vardı halasının ve babasının kucağında net olmadığı için koymadım cnm.
Havuz o kadar temizmişki hiç tereddüt etmemişler, bakım ve temizlik konusunda 4 yıldızlı bir otel zaten.

Şimdi soruyor denom, ne zaman havuza gidicez anne diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…