- Konu Sahibi DreamLover
-
- #24.821
canım ya geçmiş olsun neden bu kadar üzüyorsun kendinitünaydın kızlar
benim canım sıkkın
herşey üstüste geliyor sanki
berra nın yemeyişine çok taktım bu sıralar
kendimde çarpıntı halsizlik olmaya başladı eşimin ısrarlarıyla doktora gittim geçen gün.
ritm bozukluğu dedi eşimdede var aynı hastalık.
hemen hemen sat başı beni rahatsız ediyor.aldığım nefes bana yetmiyor.
iki gün annemlere bıraktım berra yı.biraz rahat etsin orda istedim.çünkü ben yemek saatleri yemediğini görünce hem onu hem kendimi üzüyordum.akşam eşimle almaya gittim kuzumu nasıl özlemiş.
aa anne geldi baba geldi ben özledim deyip durdu yavrum.
zeynepcim nazın tuvalet eğitimine maşallah diyorum.geçen gün bende bez bağlamadım.çişin geldimi deyince geldi dedi ama tuvalete oturmak isemnedi bende hiç zorlmadım bezini bağladım tekardan.
egeyede maşallah.müüye çok selma söyle yelizcim benim adıma.
ee yeliz foto yokmu foto.
elif tatil için son günle hee.eşimde çok istiyor bi antalya yapalım diyor ama ben istemiyorum işlerin ne olcağı belli değilmiş yine bir kriz olursa diğerinin etkisinden daha yeni kurtulduk sayılır.
nimetcim eşin annesiyle uygun bir dille konuşup ikna edebilseydi keşke.
btülcüm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.üzme kendimi tartışmalar hep oluyor özel bir günde olması hoş olmamış sıkma canını.
kso iyi tatiller canım biraz yorucu olur ama sorun çıkmaz korkma serra yada iyi gelir tatil.
canım ya o kadar kötümü oldu kıyamam yaSelammm
yezdayı soran herkese teşekkürlerrr
kuzunun ishali hala devam ediyorrr bugün 5 gün artık yara durumuna geldi poposu kanıyorrr allahım napayım ben yaaaa(((((
betülcüm sabah atlamışım evlilik yıl dönümün kutlu olsun canımmm
semihacim geçmiş olsunn canım ihmal etme ilaçlarını kullan berrayı öpüyorumm
ekinim naza maşallah bak öğrendi iyi gezmeler canım
nimocum eşinde sıkıntıdan ne sölediğini bilmiyor adamcağız söz geçiremiyor ailesine demekki ama boşvermekte doğru değil çocuk bu allah korusun ihmale gelmez geçmiş olsun canım nilede acil şifalar
elifcim seninde az kaldı tatile kemere gidiyorsunuz galibaaa hadi bakalımmm
yelizcim sen nasılsın deno nasıl kara kuzunun bronz fotosunu koysana annesi bir sevelim cadıyı
tenzile gelmemiş galiba rüyamda gördüm seni kızzz beraber yolculuk yapıyorduk anacım sende amma rüyalara girmeye başladın anacımmm
ayşegülüm evine taşınmış galiba yerleşmiş iyi günlerde otur canım
kızlar tam gaz hazırlığa devam , koşturuyorum, sizler nasılsınız, keyifler nasıl, herkes iyidir umarım
şimdi gördüm canım 1 hafta az gerçekten sen kandırırsın kocanıı eminimmzemuszemuselifcim 1 hafta ama kocişi kandırırsam 10 günde olabilir belki
canım aksatma sakın ilaçlarınıınefin,nimet ve kadis sağolun kızlar.ilaçları aksatmak ne mümkün eşim bekliyor başımda içmem için.
dream iyi tatiller size canım.
Çok yoğun istek var resme :) ne yapalım bari bi tane ekliyeyim :))
Selammm
elif bu araba tutmasıyla ilgili ben yazmıştım,okumadınmı??
YOK BACIM GÖRMEDİM...
BENDE KİMSE BANA BİŞEY YAZMADI DİYE ÜZÜLÜYORDUM-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?