Bebeklerimiz ve Biz

canım iyi tatiller şimdiden kendine ve bebişine iyi bakk bol bol eğllen canımm
fotoları bekliyoz

ahhhh nimocum maddiyat kocişleri daha fazla etkiliyor sanırım
bizdede aynı maddi sorun oldumu eşim acayip sinirli oluor
allah bugünlerimizi aratmasın canımm
maddiyattan dolayı tatil bile yok bize bu yazzzz
aman napalımmmmmmmmmm sağlık olsun hiç şikayet etmiyom valla

tünaydın kızlar
benim canım sıkkın
herşey üstüste geliyor sanki
berra nın yemeyişine çok taktım bu sıralar
kendimde çarpıntı halsizlik olmaya başladı eşimin ısrarlarıyla doktora gittim geçen gün.
ritm bozukluğu dedi eşimdede var aynı hastalık.
hemen hemen sat başı beni rahatsız ediyor.aldığım nefes bana yetmiyor.
iki gün annemlere bıraktım berra yı.biraz rahat etsin orda istedim.çünkü ben yemek saatleri yemediğini görünce hem onu hem kendimi üzüyordum.akşam eşimle almaya gittim kuzumu nasıl özlemiş.
aa anne geldi baba geldi ben özledim deyip durdu yavrum.

zeynepcim nazın tuvalet eğitimine maşallah diyorum.geçen gün bende bez bağlamadım.çişin geldimi deyince geldi dedi ama tuvalete oturmak isemnedi bende hiç zorlmadım bezini bağladım tekardan.

egeyede maşallah.müüye çok selma söyle yelizcim benim adıma.

ee yeliz foto yokmu foto.

elif tatil için son günle hee.eşimde çok istiyor bi antalya yapalım diyor ama ben istemiyorum işlerin ne olcağı belli değilmiş yine bir kriz olursa diğerinin etkisinden daha yeni kurtulduk sayılır.

nimetcim eşin annesiyle uygun bir dille konuşup ikna edebilseydi keşke.

btülcüm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.üzme kendimi tartışmalar hep oluyor özel bir günde olması hoş olmamış sıkma canını.

kso iyi tatiller canım biraz yorucu olur ama sorun çıkmaz korkma serra yada iyi gelir tatil.

semiha geçmiş olsun cnm...
kendine dikkat et..
bu kadar hırpalama kendini..
yavrunu da çok etkilemiş belliii..
belki kafanıza göre çok pahalı olmayan bi yerlere gitmek iyi gelir canım..rahatlarsınız biraz..
ilaçla falan tedavisi yokmu canım bu ritim bozukluğunun..

verdi elifcim ritm düzenleyici bir hap verdi.eşim izine çıkınca tekrar gideceğim bakalım doktora.
eşim bu sıralar araba almayı takmış kafasına.araba olmadığı için kıpırdayamıyor bir yere.arabamız olsa erdeğe kaçarız deyip duruyor.bende önce ev alınsın diyorum.karar veremiyoruz yani.

ÇOK GEÇMıŞ OLSUN CNM TEKRARDAN..
çok zorlamaz umarım seni..ilacın fayda eder...
bizimde evimiz yok ama arabamız var.
ama gücümüz yetmedi eve onun için araba aldık..ilerde belki ev...
sizin için hayırlı olur umarım canım

elifcim sendin galiba ruzeyi araç tutan diyen.arkadaşımada doktoru yola çıkmadan önce dramamine 1/4 tablet içmesini önermiş.(çocuğüu 1,5 yaşında) aklıma sen geldin.paylaşayım dedim.

sağol canım.hayırlısı artık.

(derininde doğum günü galiba.)
DERıN cim allahım sana uzun huzurlu sevdiklerinin yanında güzel ve uzun bir ömür nasip etsin.yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun canım.

elifcim sendin galiba ruzeyi araç tutan diyen.arkadaşımada doktoru yola çıkmadan önce dramamine 1/4 tablet içmesini önermiş.(çocuğüu 1,5 yaşında) aklıma sen geldin.paylaşayım dedim.

aaa...
çok saol cnm
nasıl sevindim...
ayyyyyyyy saol cnm...:içelim:

semiha hoşgeldin canım.canım kendini ve yavrunu üzme böyle.Allah şifa versin sana.kuzununda iştahı düzelir inşallah tez zamanda..sıkma canını.aslında tatil elifin de dediği gibi iyi gelir ama.bizde ev alamadık araba aldık arabada büyük bir ihtiyaç çünkü.

Selammm

yezdayı soran herkese teşekkürlerrr

kuzunun ishali hala devam ediyorrr bugün 5 gün artık yara durumuna geldi poposu kanıyorrr allahım napayım ben yaaaa (((((

betülcüm sabah atlamışım evlilik yıl dönümün kutlu olsun canımmm

semihacim geçmiş olsunn canım ihmal etme ilaçlarını kullan berrayı öpüyorumm

ekinim naza maşallah bak öğrendi iyi gezmeler canım

nimocum eşinde sıkıntıdan ne sölediğini bilmiyor adamcağız söz geçiremiyor ailesine demekki ama boşvermekte doğru değil çocuk bu allah korusun ihmale gelmez geçmiş olsun canım nilede acil şifalar

elifcim seninde az kaldı tatile kemere gidiyorsunuz galibaaa hadi bakalımmm

yelizcim sen nasılsın deno nasıl kara kuzunun bronz fotosunu koysana annesi bir sevelim cadıyı

tenzile gelmemiş galiba rüyamda gördüm seni kızzz beraber yolculuk yapıyorduk anacım sende amma rüyalara girmeye başladın anacımmm

ayşegülüm evine taşınmış galiba yerleşmiş iyi günlerde otur canım

semihacım saol cnm...

ya kadisim ya...poposuna baktoraban ve trosy kremleri karıştırıp kullanın cnm..pişiğe çok iyi geliyor...

dreamcim kaç gün kalcaksınız cnm..ay ne güzel ne heyecanlı

nefin,nimet ve kadis sağolun kızlar.ilaçları aksatmak ne mümkün eşim bekliyor başımda içmem için.

dream iyi tatiller size canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…