Bebeklerimiz ve Biz

günaydınlar .
dün evlilik yıldönümümüzdü. kötü geçti,tartışmalar,sıkıntılar.canım sıkkın bu yüzden.
umarım hepimizin günü güzel geçer

günaydınlar .
dün evlilik yıldönümümüzdü. kötü geçti,tartışmalar,sıkıntılar.canım sıkkın bu yüzden.
umarım hepimizin günü güzel geçer

Betülcüm herşeyde bir hayır vardır canım tabiki böle güzel birgünde sıkıcı şeyler yaşamak zor insan istemez umarım en kısa sürede sorun hallalur yoluna girer

herkese günaydın...
zehracım iyi tatiller canım..şimdiden merak ettim nereye gideceğinizi...

kadisim ilaçlarını ihmal etmeyin inşallah bu da geçecek tez zamanda..

betülcüm yıldönümünüz kutlu olsun..umarım tüm sorunlarınız hallolur...
nolur iyi düşün

günaydın hatunlarr
kadişcim yezda nasıloldu??
dünde beni eşim sinir etti, pazartesi arada doktora götürsünler dedim, ben ararsam hiç yoktan tartışıcaz şimdi diyee, aramamış
dün dedim ara bak söyle götürsünler, aradınmı araddım dedi eee götürdülermi, yooo iyiymş bişeyi yokmuş dediler dedi, hayatımm 3 haftadır o çocuğun öksürüğü cvar geçen haftada bana iyi diyorlardı, nasıl öksürdüğünü gördük dedim, ben bilmem demezmiiii, dalasım geldiiiiii, neyi bilmiyorsun ya neyi dedim, bir günde iniyor ciğerlere dedim, 3 haftadır geçmediğine göre fayda etmiyor ilaçlar en bak hastalandım ne kadar sıkıntı yaşıyorum yavrum ufacık kurtulsa öksürükten fena mı olur dedim, gene ben bilmemm dalacaktımmmm resmennnnnnnnnnnnn

hayrola betülcüm siz nye tartıştınız, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada

günaydın herkeze sonunda karara vardık eşimle tatil için marmarise gidecegiz kısmetse kızın doktorunuda bugün arayıp bir soracam sizce sorun olurmu 7 ayı bitti ne dersiniz sizler daha tecrübelisiniz

kevsercim hiçte sorun olmaz, çok giden arkadaşım oldu bebekleriyel, hatta marmaris selimiyeye gitmişti birtanesi, ne güsel fıstıkk içinde değişiklik olur, şöle güzel güzel fotolarını çek

sağolun kızlar.
kevsercim sorun olmaz Allah ın izniyle kuzuya da iyi gelir.
nimet bizim sorunlarımızın %99 u aileden kaynaklıdır.laf söyletmez ailesine ama benim de bazen damarıma basıyorlar tutamıyorum çenemi sonra giriyoruz birbirimize dün olmasına üzüldüm güzzel bir buket yaptırmış gelmiş dışarı çıkamadık ama iyiydik yani.ben sinirlendim mi biraz abartıyorum farkındayım ama delirtti dün beni

hg. nimo...
hani bu kociş anlıyordu artık seni..
yine ne olmuş buna...
sabret canım sabret..
hafta sonu sen götür bari dr. a

kevsercim cnm..
bende geöen sene gittim..ruze tam 7 aylıktı..
güneşin tepede olduğu saatler çıkmayın dışarı yeter..
merak etme yorucu ama bir o kadar da güzel geçecek tatiliniz...
bizimki çok güzeldi çünkü...
bakalım bu sene nasıl olacak

Günaydınlar,

herkes iyidir umarım,biz çok iyiyiz şükürler olsun.

Betülcüm her ne kadar yılınızın dolduğu gün tatsızlık olsada geri kalan günler şeker tadında geçsin sizin için.Yıldönümünüz kutlu olsun.

Nimi cim tatlım eşin neden böyle bir şeyi ihmal etti,bir dr a götürmeleri neden bunlara bu kadar zor geliyor. yarım saatlerini almayacak. Eşin annesine tatlı dille anlatabilirdi, annecim nil öksürüyordu şimdi iyi olabilir ama siz yinede gidin dr a birde dr dan duyalım iyi olduğunu diyip ikna edebilirdi. ?????

Son düzenleme:
sağol yelizz
ay bi yandan da hastayım çok öksürük grip antibiyotik kullanıyorum bi yandan sıcak.
tatile gidebilsek biranönce hayırlısyla keşke

günaydın kızlarrrrrrr

bizim çiş eğitimimiz devam ediyor arada kaçırıyor arada söylüyor
öyle devam ediyoz işte o yüzden fazla takılamıyom topiğe
nazın peşindeyim sürekli kızım çiş varmı anne yokk yokk diyom diyor
sıkıldı yavrucakta ilgimden
kısmetse yarın akşam görümceme gidicem bursaya
cumartesi akşama dönücemm

betülcüm evlilik yıldönümün kutlu olsun canım
üzme kendini arada böyle şeyler olur.kocalar eilelerine laf söyletmez sen kocişle aranı iyi tut canım
değmez başkaları yüzünden ara bozmaya

yelizcim navilim nimomm sizler nasılsınız kızlarrr
öpüyorum hepinizi

kadiscim geçmiş olsun yezdaya nasıl oldu şimdi iyimii

kevsercim şimdiden iyi tatiller
hiç bişi olmaz canım kızların dediği gibi

Selam zeynepcim,

olacak o kadar şekerim, fazla sıkma saat başı tutarsan ilk başlarda alıştıkdan sonra artık kendisi gelecek
anne çişim var diye, geceleri nasıl peki???

Bu arada Mücümde egeyi artık bezlemiyormuş gece ve gündüz, oda arada kaçamaklar oluyor diyor.
Ama bırakmışlar tamamen bez olayını.EGE'yede kocaman bir maşallah

kevsercim hiçte sorun olmaz, çok giden arkadaşım oldu bebekleriyel, hatta marmaris selimiyeye gitmişti birtanesi, ne güsel fıstıkk içinde değişiklik olur, şöle güzel güzel fotolarını çek

Kevser şimdiden iyi tatiller, kuzum 2,5 aylıktı ilk tatilimizde, korkma.. onada sanada iyi gelecektir.

arkadaşlar teşekkür ederim denize sokmayıda düşünüyorum bakalım sabah ve akşam 5 ten sonra güneşe çıkarızzemuszemus

ya maddi sıkıntılardan dolyı bu aralar biraz bunalımda benimki, maddiyatı kafaya takınca herşey önemsiz oluyor onun için, ve herşeye cevabı bilmiyorum oluyor, oda o sırada başka şey düşündüğünden kaynaklanıyor, arada bi tozunu alıyoruz kendine geliyorr, maaşları alınca kendine gelir herhalde diye düşünüyorumm

ya işte kafayı takıncaa başka şeylere onlarda bişeyi yok diyince, bide zaman zaman benim gereksiz yere pimpirklendiğimi düşünrü kendileri, durumun vehametinden haberi yok tabii, tabii ben bu kadar delleninceee sen nediyorsun diye yüklenince yok canım hakketen o kadar kötü olurmu, aaa ben bilmiyodum moduna girdi ama beni sinirlendirip btüün sinriimi çıakrdıktan sonraaa, onlarda aman para gidicek diye götürmezler doktoraa, şimdi telirdağa götürürüm haftasonu doktora benzinimiz yok derler öyle derler böyle derler işteee

sağol yelizz
ay bi yandan da hastayım çok öksürük grip antibiyotik kullanıyorum bi yandan sıcak.
tatile gidebilsek biranönce hayırlısyla keşke

geçmiş oslun canımm, ne bu ya herkes grip öksüürk salgın var galiba

maaşllaahhhh nazaaaaa olur böle bi kaç gün sonraa tutar annesiiiii

Bu arada Mücümde egeyi artık bezlemiyormuş gece ve gündüz, oda arada kaçamaklar oluyor diyor.

maaşaaallah egeyeee , bi hal hatır sırauım bakayım müüyeee

arkadaşlar teşekkür ederim denize sokmayıda düşünüyorum bakalım sabah ve akşam 5 ten sonra güneşe çıkarızzemuszemus

ay sok sokk, çok eğleneceksiniz eminimmmmm

ayyy kızlar iyiki size sormuşum aynı dönem doğum yaptım kişilere sorunca hep kafam karışıyor inşaallah sabah 8 de sudayız 9 a kadar serra banyoyu seviyorda denize ne tepki verecek bakalım veeeeeee istegim tatil resimlerimi burada albümde paylaşıcam arkadaşlar sizlerle

Selam zeynepcim,

olacak o kadar şekerim, fazla sıkma saat başı tutarsan ilk başlarda alıştıkdan sonra artık kendisi gelecek
anne çişim var diye, geceleri nasıl peki???
inşallah canım yavrumm kakasınıda söylüyor naıl seviniyor
yapınca oley harika diyor geceleri bezliyorum canım
ama naz uyurken bezliyorum sabahta naz uyanmadan bezini çıkarıyom
dün gece hiç yapmamış bezne bakalım böylelikle bırakacak

ciddenmii maşallah egeme bende bayağıdır görüşmüyom mücümle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…