Bebeklerimiz ve Biz

ya kzılar bişey sorucamm ben
ya benim adetler düzensizleşti
daha birhafta önce reglimdim, ondan öncede 2 hafta öncce reglimdim, şimdi gene gögüslerim şişti heryerim şişti, ya yine regl olucam galiba ben, ne oluyo anlamadımkiii.15 günde bir noluyoo yaaaa. zaten 10 gün falan sürüyo. bugün işlerimi ayarlayabilirsem doktora gidicemm.

günaydın canım...
ne güzel dinlenmişsin..bende annemlere gidince dinlenebiliyorum...
tadını çıkart canım...
havalar mı çarptı anlamadım...
hastalıklar üstüste..
acil şifalar canım...
perşembe günü şirkette on günümüz hayatım...
cuma evdeyiz.cumartesi sabah namazından önce yolcuyuz allah nasip ederse..

filmi çekildi daralma var dedi doktor cigerlerinde
offff

offf çok geçmiş olsujn cnım ya..
nasıl oluyormuş daralma..tedavisi falan yok muymuş..
allahım sağlık sıhhat versin..dayanma gücü versn çabucak geçer inşallah

nimi can hoşgeldin....
kuzunu görmüşsün ne güzel...
bir bir azalıyor günler ramazan geldi sayılır canım benim...
ahaha
kaynana ne bozulmuştur ama:lepi:

mevsim geçişinden falan desem yada sıcaklardan olabilir...
stresin çok anam vücut ne yapsın...
şaşırdı o da
ama mutlaka dr.a git canım...
çok önemli...

Günaydın Herkese iyi haftalarrr olsun

yezda iyi artık kakası normale döndü cuma akşamı devlete götürecektim acil labratuarına yapmadı
sonrada düzelince götürmedim şuanda normal herşeyimiz allah şükür bazen dönüyor .

ben denizde dünden itibaren yaz temizliğine başladım halılar yıkmaya verildi yorgan yüzleri vs yıkandı camları sildim akşamları eve gidinceye kadar hava kararıyor o saatte silemem diyeee

kanepe örtüleri ,vitrin ,mutfak nevresim pike offf dünya kadar çamaşır var daha nasıl yapıcam bilmiyorum
hafta sonuna kadar nişanda var cumartesi günü üstelik arkadaşta izne çıktı tekim ofiste hem iş hem ev yoracak beni bayağı napalım yapıcaz bir şekilde artık

kadiscim oğluşuna çok çok geçmiş olsun canım acil şifalarrr aman klima önünde tutnmayın yaa çocuğu çarparrr ilaçta kullanıyorsan ilaçlardan olabilir terlemesi çocuk hastalığını terle atıyor.sadece çok terlediği anda hemen çamaşırı değiş sırtını kurula yeter.

elifcim kayananlarda hakkaten anlayışsız bacım hergün gçüyorsunuz zaten birbirinizi anacım bir günde rahat bıraksalar yaaaa

betülcüm sen nasılsın daha iyi oldunmu canımmm tekrardan geçmiş olsun

yelizcim sizde eğlenmişsiniz ne güzell

zeynepcim nazın daha iyi olmasına sevindim canımmmm

zeynepcim albinayada geçmiş olsun verme fındığı canımmm

bizde tatil yerlerine bakıyoz ama bizimki hayal gibi verirlerse izin banada temmuzun son haftası istiyorum ama bakalım baktık otellere el yakıyor vallahi artık uygun bir yer bulursak izinide halldersek gidicez

Son düzenleme:
günaydın kızlar
ya burası hasta bebiş kaynıyor.çok üzüldüm ya.

kadisim yezdada düzelme varmış.hadi canım dahada iyi olacak inşallah.

kadis2 canım oğlunada çok geçmiş olsun canım.daralma nasıl ve neden oluyormuşki.tedavisi neymiş peki canım?

nimet kuzunu görmüşsn canım.üüzlme bak ramnazan geliyor.kavuşacaksınız işte.adet düzensizliğin sıcaklardan ve stresten oluyordur canım.ama ihmal etme git doktora.

zeynepcim nazda rahatsızmış.inan çok üüzldüm.salgın var sanırım.iştahta sıfır diyorsun.allah yardımcın olsun canım.

betül sanada geçmiş olsun.ne güzel annen sayesinde dinlenebiliyorsun.

mavili canım.son günlerin tatile az kalmış güzelim.

biz dün döndük izmirden.izmirde günler güzeldi.berra çok eğlendi.yolculuğumuzda berra hiç sorun çıkarmadı diyebilirim ama dönüşte balıkesir taraflarında dolu ve şiddetli yağmura yakalandık.1 saate yakın sürdü dolu ve yağmur.yol hiç bitmeyecek sandım.arabanın camları kırılcak diye çok korktuk.gökgürültüsünden zaten çok korkan insanım.dağ başında daha bir kokrtum ya.

Günaydın güzel bir gün muhteşem bir hafta diliyorum hepimiz için,sağlıkla sıhhatle mutlulukla inşallah.

kadis çok geçmiş olsun oğluna, Allah dermansız dert vermesin cnm üzülme iyi düşün iyi olsun ilaçlarını düzenli kullan terletmemeye özen göster hepsi geçer merak etme.

B.Kadis , yezdanın iyi olmasına çok çok sevindim canım, inşallah bir daha tekrarı olmaz. Bu arada hem işte hem evde kolaylıklar dilerim.

Betülcüm, sende annecinle mutlu bir haftasonu geçirmişsin, ama grip geçmemiş. Fıstıkın nasıl??

Nimicim, canım Rabbim tekrar tekrar sabır versin sana canım yaaa. (((
Anne işte yaaa başka bişeye benzermi, annesi söylesin istemiş meleğimiz.
Düzensizlik için mutlaka dr a görün cnm, sakın ihmal etme.

nimocum bendece görün doktora canımmm bende aşırı oluyordum ginere verdi doğum kontrol benide 3 erken yakaldı dün oldum malesef bide bu sancıyla okadar iş yapıcam allah yardım etsin bana ((((

stres üzüntü herşeyin başı zaten belkide havalrdan kaynaklanan bir durum ama hormonal birşeyde olabilir sen git görün mutlaka ihmal etme

kuzunla dolu dolu vakit geçirmişsin ama kaynoş bozulmıştur belki :)))))))))))))))

kadis semiha yeliz hoşgeldiniz kızlar
yelizim kuzu iyi çok şükür anneanne ile takılıyorlar valla.
nimetim bende strese bağladım bacım ama dra görünmende fayda var kanımca

valla şkerlerrr ben düzensiz olmam hiç, o yüzden kafam karıştı, en iyisi doktora gitmek kanımcaaa

ooh ohh elifcümmm kız benim yerümede yüz bol bolll, ruzemleeee
semihacım berrayla güzel geçmiş,sorun çıkmamış maaşşlaahhh
betülcüm iyi gelmiştir valla anneyle olmak, kafan daha rahattırr, dırdır yok vırvır yok, ay ne dedi diyecek yokk
her konuşmada aynı laf biz emekli adamız lafıı, aay dedim cumartesi eşime emekli olmadan önce ne diyorlardı, başka bir versiyonu mu vardı. biz esnaf adamıyız mı diyorlardı dedim, hatırlamıyorumki dedi, uğraşma nan annemle diyip gülüyor odaa.

kadişcim, anaaaa, kalkmış yani ev desene. kolay gele

çamaşır makinesi bozuldu bizim yaaa
kızmuhtemelen içine bişey attı ve takır tukur sesler çıakrıyor makinee, eşimde çalıştırma diyor, haftasonuda tekirdağdayız, haftaiç.i işte ne zaman gelecek bu serviss, kirliler birikt vallaa

Nimi akşam gelen servis vardır cnm, bir konuş tam evde olduğunuz saatte gelsin.

deniss merhaba canım,sizi sormalı

merhaba drydeniss nasılsın bakalım.yoktun epeydir?

iyiyim canlarım. epey dir yoktum evet. ya net yoruyor bende kitap okuyorum.
artık gazete okumak için bile oturmuyorum pc başına desem yeridir
ama bazı durumalr hariç.. mesela alacakaranlık serisinin haberleri için günde 1 saat ayırıyorum :kedi: başka kitap okumak istiyorum aynı yazarın son kitabını okudum göçebeyi.. ama seriyi unutamıyorum. öyle kitaplar abakıyorum hangisini okursam dilğer kitabın etkisinden kurturulurm diye.. en son poliseye- gerilim tarzı okumaya karar verdim. diğer vampir serileri saçma geliyor. konduramıyorum o serinin üstüne başka bi seri...
bunun dışında haftasonu kızın yanına gidyiorum yazlığa. sıcaktan ve güneşten alerji oldu . şurup veriyoruz.. tüm kolları güneş gören yerler kırmızı her yeri...
başkada birşey yok nolsun.. amma yazdım haa..

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
ama ben napcağımı bilmiyorum
ilaçlar tamam da
yapılcak başka bişe yedirilcek bişe var ım bildiğiniz

selam kzılarrrrrr
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
naz bugün daha iyi kakası bayağı düzeldi katı yapmaya başladı
yanlız ilaçlardanmıdır sürekli uyuyor halsiz yavum yarın başka bir dr göstereyim diyorum
süt istiyor sürekli suyla karıştırıp azcık versem olurmu kızlar

Deniss geçmiş olsun kuzucuğuna,

Zeynepcim iyi olmasına sevindim cnm,çok sulu ver canım hem sıvı almış olur bol bol, halsizliğide rahatsızlığındandır. Daha iyi olacak inşallah

selamlar kızlar..

herkeze mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum...
yezda ve Naz daha iyiymiş çok sevindim..
Tekrar geçmiş olsun..
kadiscim çok geçmiş olsun oğluşuna..
acil şifalar diliyorum..

Nimide kuzusunu görmüş çok sevindim cnm senin adına...
kaynoşda mors olmuş ohh ne güzell:))))

nefincim iyi olmana sevindim cnm..
acayip bir salgın var..
çok dikkat etmek gerek..

ve diğer arkadaşlar hepicnize tekrar mrblar..:

kızlar sabah kahvaltıda k.walideciğim çok canımı sıktı..

oturduğumuz apart. evler 2 tip
1 katta 3 daire var..
2si 75 m2 1 150 m2
biz 75 m2 olan evlerde oturuyoruz..
kendi evimiz çok şükür ama küçük olunca biraz sıkıntı yaşıyoruz..
eşimede her fırsatta büyük dairelerin planının çok güzel olduğunu ve inş. ikinci evimizi yine bu apat.
olmasını istediğimi söylüyordum..
apart.3. katında dr. aile oturuyordu ve yeni ev aldılar dünde taşındılar..
anahtarıda bir komşuya bırakmışlar..
komşu dün akşam uğradı. anahtarın kendinde olduğunu söyleyince eşimde gel bakalım nasılmış dedi..
hep birlikte çıktık baktık..
ben zaten beyeniyordum , eşimde bayıldı eve..
bu ev satılığa çıkarsa kaçmaz dedi..
gerekirse bizim daireyi satarız üstüne kredi çekip alırız dedi..vs..
neyse kahvaltıda yine konu açıldı..
k. walidem başladı kusurları saymaya..
yok efendim ev eski zaman eviymiş..
şimdiki evlerde ebeveyn odalarında banyo varmış..
bunun yokmuş..
( evin antre kısmı sırf gömme dolap) yok efendim çok dolap varmış..:))

yok 3. katmış yüksekmiş...daha birsürü
saçma saçma mazeretler.. nasıl sıkıldım kahvaltıda anlatamam..
ben hiç bişey demiyorum eşim arada cevap veriyor filan..
kahvaltıdan sonrada eşim sence doğrumu diyor annem dedi..

bende valla param olsa hiç tereddüt etmeden alırım ben dedim..

oturduğumuz mevki tam merkez kızlar..
herşey ayağımızın altında..

diyeceğim kızlar...
babmlardan bana 1-2 yıl içinde ufak bir miras düşecek..
bu parayı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyorum..
önceden araba düşünüyordum ama bu evde boşalınca..
eğer satılığa çıkarsa kaçırmak istemiyoruz..

ama k. walidemin söyledikleride çok canımı sıktı..
eşimi vazgeçirmesinden korkuyorum yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…