Bebeklerimiz ve Biz

ayy çok heyecanlı be...
yarın iş yerinde son günüm...
allah nasip ederse cuma günü gidiyoruz..bu takvimi ben tatilin başlamsaına göre ayarlamıştım..şirketten kurtuluş yani..
fiyatlar aslında uygun ama bu tarih en tuzlu tarih...
gugul amcaya "sunland resort&spa" yazın bacılar.link vermek yasak ya hani..
kemer-beldibinde kişi başı 117 ye geldi.kk kart ile indirim yapınca çok uygun oluyo...(reklamlarrrrrrrrrrrrrrrrr )

elif çok beğendim oteli iyi tatiller canım çok iyi gelecektir bu tatil sana ve ailene.çok sevindim valla adına ben de helecanladım yahuuu

elifcim otel çok güzel iyi eğlenceler canım darısı başımıza öncedenmi yer ayırttınız siz izin vereceklerini bilsem bende ayırtırım vallahi ama ?? çok ihtiyacım var görümce yüzünden balayına bile gidemedik biz malesef ozaman o yüzden içimde kalmıştır hepp bir tatil keyfii

nasip artık bakalımmm

bu arada yaz temizliğini erkenden yapmışsın iyi olmuş canım güle güle kirlet
bende halıları verdi yıkamaya gelir herhalde yarında falan asıl iş evde amma neyse el mahkum yapıcaz :)

iyiyiz canım çok şükür bizde inşallah haaftaya c.tesi ailemin yanına geçicez altınoluğa

allah iyilik versin cnm...
altınoluk çok güzel cnm ya...
güle güle gidin sizde..
ama oranın denizi soğuk oluyor cnm be...
belki şimdi sıcaktır..kuzucunla eğlenirsiniz ne güzllll

saol cnm..dediğin gibi darısı başınıza...
ben 15 gün önceden ayırttım cnm..
çünkü yer bulamazsınız dedi herkes...
erken rezervasyondan indirim imkanı da oluyo o zaman
balayına da gidememişsiniz inşallah gidersiniz cnm gönlünüzce bi yereee..

temizliği erken yaptım çünkü gelince iş yapmak istemiyorum..
bi de edalar falan gelecek...
herşey hazı rolsun istedim cnm...
bayram yakın nasıl olsa..bi de o zaman yaparım biraz...
sana da kolay gelsin cnm..şimdiden güle güle kirlet hayatım..

yeliz nerdeki acep..yine başında dikiliyorlar herhalde

elifcimmm çok güzel, bol bol eğlenin bacımmm
sonrada edalar gelcek heee, süperr
temziliklerde yapılmış

kadişcim sanada kolay gelsin bacım atladım kusra bakmaa, olur olur hepsi olur sıkma kendini

betülcüm, oh altınoluk süperrrr, iyi eğlencelerrrrr, doğumdan sonra hiç gitmedik gitmek lazım aslında smear ı da yaptırmam iyi oldu. ria dan korkuyorum ben o yüzden6 ayda bir gidicem allah nasip kısmet ederse bundan sonraa

slmlar herkese

mavili tatil için son günler oteline baktım canım güzel gözüküyor gönlünce eğlen sağa sola kulak asma tatlım hiç.

nimet doktora gitmen iyi olmuş.geçmiş olsun tekrardan.

kadisim kolay gelsin sana canım.

betülüm haftasonu kaçamağıda iyi gelir size..

ınş. elifcim inş. izin koparabilsek gözümnü kararttım yani gidicem hayırlısı olsun

en iyisini yapmışsın canım temizliği önceden yapmakla bende yapıyorumki olaki izin alırsak tatile gidersek önceden yapayım dedim birde ramazanlık geliyor haliyle temiz olsun zaten bayramada dip köşe yaparım artık

acep bizdemi ayırtsak valla baktım ama el yakıyor fiyatlar uygun biryer olursa inş. gideriz. birde uzun yolu gözüm yezdayla kesmiyor açıkçası antalya falan uzak geliyor banada balıkesir akçay falan düşündüm ben ama eşimde orayı istemiyor bakalım bizimki hayal şuan

elifcimmm çok güzel, bol bol eğlenin bacımmm
sonrada edalar gelcek heee, süperr
temziliklerde yapılmış

saol bidenem...,laptop u da götüreceğim..
ordan takılırım arada size
sizin yıllık izin yok mu
testler iyi olmuş gerçekten korkma cnm..
inşallah hiçbişi çıkmayacak..
gelince bende yaptıracağım testi...
hülya nasıl oldu acba

hg. canım teşekkür ederim...
sen nasılsın berra nasıl

nimetçim sağol canım ama hem ev iş çok zor oluyor allahtan annem biraz yaptı bişeyler küçük paspaslarımı yıkadı yataklarımın kılıfları falan çekti sağolsun ama oda bugün esenyurta geçicek artık tekim yani hafta sonuda dayı oğlunun nişanı var birde oraya gidicez bakalım işten izin almakta sorun olcak ama birşekilde gidicez

semihacım sağol tatlım yaaaa facede kuzunun resimlerni gördüm çok şker olmuş sarı papatyam benim ısırıyorum onuuuuuuu heeeeee

inşallah cnm..aslında hakkınız değil mi neden vermiyorlar izin...
hayırlısı evet canım...
antralya ciavrında da ucuz oteller var canım..
iyice araştırırsan çok hesaplı yerler var cnm...
eşim illa kaydıraklı olsun falan dedi..
yoksa ben çok ucuz yerlere bakmıştım...
belki seneye askere gidecek..bi daha gidemeyiz belki dedi.. o yüzden böyle seçtik...
yol beni de korkutuyor...
giderken sıkıntı yok..
sabaha karşı çıkacağız ruze uyandığında varmış olacağız ama dönüş çok zor olacak eminim...bolca mola vererek geliriiz sanırım..
akçaya mutlaka bak derim cnm..
çok güzel bi yer orası...
allah gönlünüze göre versin cnm:1hug:

iyiyiz elifcim aynı.
berrada iyi şükür.

eşimle tatil planı yapıyoruz bizde kısmet bakalım.

kadiscim sağol canım.ben ısırırım senin yerine şeker,m :)))

elifcim bizde geçen snee sizin gibi yapmıştık yolculuğu sabaha karşı 3 te çıkmıştık yola.berra uyanana kadar yol yarılanmıştı.ama dönüş felaketti.o yol hiç bitmemişti.

malesef canım bizim şirket değişti yeni firma olduk 5 şubatta kurulduğu için geçiş oldu eski firmadan yani kanunen hak kazanmış değiliz 6 ayıda doldurmadık tam en azından izin hak ederdik. ama kıyak geçip belki verebilirler zor bir ihtimal

evet uygun yerler varda pek beğenmedim odaları falan güzel değil bazılarının

ayy seninki daha askerlik yapmadı dimi zor olmuyacakmı anacım yaaa hayırlısı olsun artıkolsun senede birkez gidiyoruz lüks değil yani herzzaman yapılan bişeyde değil tatil o yüzden değer elifcim sositososito

amin herkesin gönlüne göre versinn ye:Saruboceq:

ben geçen yaz yezda 9 aylıktı diyarbakıra gittim düğün vardı gidiş dönüş zehir oldu hele dönüşş kendimde hasatalandım ateşlendim yoldaa o yüzden korktum valla uzun yoldankafamçokkarıştı

bolca mola vereceğiniz kesin canımmm

Son düzenleme:
yanlız akşamları mola verecekseniz uzun kollu tunikleri falan varsa yanına al canım kendinede ruzeyde mutlaka gece üşünüyor çünkü ben akıl edip almamıştım geçen sene dondummm aklında bulunsun yani

yezdayıda battaniyeye sarmak zorunda kalmıştım

iyiyiz elifcim aynı.
berrada iyi şükür.

eşimle tatil planı yapıyoruz bizde kısmet bakalım.

allah iyilik versin cnm..
inşallah herşey gönlünüze göre olur cnm benim...

yaa korkutmayın beni ya...
dönüş yolundan çok korkuyorum zaten

ayy gözüm korktu yaaaa

inşallah sizede izin verirler cnm benimmm

yıllık iznim var benim hemde 27 gün normalde 6 seneyi bitirdik, ama bir hafat kullanıcam ayın 27. sinde çıkıcam
ama tatile gitmek yok, evdeyizz
kuzuyu gidip alırım bir hafat istanbulda öyle geçiririz artık. araba olsa günü birlik bi yerlere atla git de, nerdeee
neyse bunada şükür
1 hafta kafa dinlerim artık

eşiminde 27 gün hakkı var..
vermiyolar işte bacım buna şükür yinede...
ben gelcem sen çıkcan...
ben en çok da tatile gideceğime değil de hiç evi işi yapmadan sırf kuzumla ilgileneceğim ya ona seviniyorum..

sende dinle kafanı bacım..bi sahile inin deniz havası alın..
otobüsle vapurla yapılabilecek bişiler mutlaka bulursunuz cnm..
melek gelmeden ev işlerini bitir o gelince doya doya koklaşırsınız süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…