- Konu Sahibi DreamLover
-
- #24.981
yok anam yok fesat olan sen değilsin onlar..acaaba yanınızda götürün diye yer mi yapıyorlar elif.çok fesat gördüm kendimi:jeyyar::jeyyar:
e tabbii canım, yanlarında götürsünler diye yapıyorlar başka bişey değil
boşver takma senn, sanki senin bir elin yağda bir elin balda, sanki ferah içinde yaşıyorsun alla alla yaaa
boşverr
konuşur onlar densiz densizz
ee yuh yani inan bu insanlara diyecek laf yazacak şey bulamıyorum bu ne yaa
Günaydınlarrrrrr
ninocum endini çok ihmal ediyorsun bebem ya gitsene bir doktoraa geçmiş olsun
betülcüm sanada günaydın sen nasıl oldun daha iyicemisin canım
elifcim gider ayak insanı üzüp bozacaklar yaaa yaparlar anam takma kafana herkez bir yıl boyunca tatili iple çekiyor bütün bir senenin yorgunluu var sendeeee dinlenmek eşinle ve çocuğunla senin hakkın nederlerse desinler kulak asma hiççç anlamamazlıktan gelll canımm sendee elin çocuğuna bakıcan kendinmi tatil yapıcann ne gerek var emanet çocuk takma canımmm sennnn
canım geçmiş olsun ihmal etme git drgünaydınlar
hayrola elifcim kim bozuyor gene asabınıı
arkadaşlar öksürüğün üzerine busabah itibariyle sanırım grippde eklendi, öğlen doktora gidicem
allah allah yaaa bi doğrultamadım kendimiii
doğru lafa ne denir ki bencede götürsünler diye yapıyorlaracaaba yanınızda götürün diye yer mi yapıyorlar elif.çok fesat gördüm kendimi:jeyyar::jeyyar:
güselim yemeğe doyymaz böylelri maalesef, ne kadar veririsen ver bitmezz istekleri
yap et senden iyisi olmaz
bi dünyada durumu olmayan onlar sanki bide biz dünyanın en zengin insanlarıyız sanki, bizden çok bizim maaşın hesabını yaparlar bizim yerimize plan yaparlar, sanki çok kazanıyormuşuz gibi
kendileri çalışma bilmemiş, sıkıntı çekmemiş, kocalarının verdiği harçlığı saklarlar biriktirler evleri desen vardır hepsi bziden aladır, gözümüz yokk, biz çocuğumuzu göremem pahasına geçinelim diye azıcık kocamızın elinden tutalımdiye çalışır diidniriz ama milletğin gözüne batar, kazandığımız üç kuruşa göz dikerler
borcumuz var deriz, bide fırça yeriz nasıl yapıyoruz diye, giyimleri kuaşmalrı yedikleriiçtikleri önlerindedir, bide herşeyi onalr bilirlerr, cahil olan bizizdir. ay amma dolmuşum heeee
valla elifcimm onlar nasıl kazanmadıkları bişeyde hak sahibi görüyorlarsa kendilerini, sırtımızdan ter çıka çıka çalışıyoruz herşey hakkımız, varsın söylesinler varsın hesabını yapsınlarrr, varsın herşeyi bizim üstümüze yüklesinler yoluncak adam arasınlar, ben bu dünyada kat be kat ödeddiğime inanıyorum fazlasıyla benim hakkım geçiyor onlara onların değil, nasıl olsa bu dünayda olmasada öbür tarafta hesabı görülcekk
boşver sen hakkındır, istedğin gibi çatır çatır yeeee paranı tatildeeee
vizyon meselsi buu vizyonnn, hayat görüşü bu olan bir insana bişey yapamassın böyle gelmiş böle gider, o yüzden deiştirebiliyormusun hayır kendi keyfine bakcaksın arkadaşım, onalr senden 1 mi götürüyor sen 2 yapacaksın kendineee, en başta da sağlığına dikkat edeceksinnn
kadisim hoşgeldin canım daha iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın yezdamız nasıl oldu
yok anam yok fesat olan sen değilsin onlar..
tabikide onun için yer yapıyorlar....
günaydın cnm yezda nasıl oldu...
artık iyice düzeldi sanırım...
moral bozuk gönderecekler beni ama yemezler...eşimle konuştum az önce..
hiç bizim hayatımız olmasın istiyorlar dedi..
allahtan herüf benden yana
selam kızlar
nazım bugün daha iyi kakası düzeldi bayağı
allahtan bez olayını bitirmiştikte pişik felan olmadı yavrum
kadiscim yezda nasıl daha iyidir inşallahh
mavilimi yine kızdırmışlar
boşver yavrumya eşin senden taraf ya gerisi boş
tatiline git keyfini çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?