Bebeklerimiz ve Biz

Günaydınlarrrrrr

ninocum endini çok ihmal ediyorsun bebem ya gitsene bir doktoraa geçmiş olsun

betülcüm sanada günaydın sen nasıl oldun daha iyicemisin canım

elifcim gider ayak insanı üzüp bozacaklar yaaa yaparlar anam takma kafana herkez bir yıl boyunca tatili iple çekiyor bütün bir senenin yorgunluu var sendeeee dinlenmek eşinle ve çocuğunla senin hakkın nederlerse desinler kulak asma hiççç anlamamazlıktan gelll canımm sendee elin çocuğuna bakıcan kendinmi tatil yapıcann ne gerek var emanet çocuk takma canımmm sennnn

acaaba yanınızda götürün diye yer mi yapıyorlar elif.çok fesat gördüm kendimi:jeyyar::jeyyar:
yok anam yok fesat olan sen değilsin onlar..
tabikide onun için yer yapıyorlar....

bak nimo nasıl biliyo...
kıs varya onlara verdiğmiz parayla tüm sülalemi günlüğü 300 liradan 1 ay tatile götürürüm be...hala doymadılar..
ömrümüzü yediker 3 yılda

ee yuh yani inan bu insanlara diyecek laf yazacak şey bulamıyorum bu ne yaa

bende bulamıyorum valla...
kaynana şimdi aradı tv leri bozulmuş...
zaten bizim tv idi o da...bizde bozulmamıştı ya..
onu neyle ödiceklermiş. ihale yine bize kaldı...

günaydın cnm yezda nasıl oldu...

artık iyice düzeldi sanırım...

moral bozuk gönderecekler beni ama yemezler...eşimle konuştum az önce..
hiç bizim hayatımız olmasın istiyorlar dedi..
allahtan herüf benden yana

güselim yemeğe doyymaz böylelri maalesef, ne kadar veririsen ver bitmezz istekleri
yap et senden iyisi olmaz
bi dünyada durumu olmayan onlar sanki bide biz dünyanın en zengin insanlarıyız sanki, bizden çok bizim maaşın hesabını yaparlar bizim yerimize plan yaparlar, sanki çok kazanıyormuşuz gibi
kendileri çalışma bilmemiş, sıkıntı çekmemiş, kocalarının verdiği harçlığı saklarlar biriktirler evleri desen vardır hepsi bziden aladır, gözümüz yokk, biz çocuğumuzu göremem pahasına geçinelim diye azıcık kocamızın elinden tutalımdiye çalışır diidniriz ama milletğin gözüne batar, kazandığımız üç kuruşa göz dikerler
borcumuz var deriz, bide fırça yeriz nasıl yapıyoruz diye, giyimleri kuaşmalrı yedikleriiçtikleri önlerindedir, bide herşeyi onalr bilirlerr, cahil olan bizizdir. ay amma dolmuşum heeee
valla elifcimm onlar nasıl kazanmadıkları bişeyde hak sahibi görüyorlarsa kendilerini, sırtımızdan ter çıka çıka çalışıyoruz herşey hakkımız, varsın söylesinler varsın hesabını yapsınlarrr, varsın herşeyi bizim üstümüze yüklesinler yoluncak adam arasınlar, ben bu dünyada kat be kat ödeddiğime inanıyorum fazlasıyla benim hakkım geçiyor onlara onların değil, nasıl olsa bu dünayda olmasada öbür tarafta hesabı görülcekk
boşver sen hakkındır, istedğin gibi çatır çatır yeeee paranı tatildeeee
vizyon meselsi buu vizyonnn, hayat görüşü bu olan bir insana bişey yapamassın böyle gelmiş böle gider, o yüzden deiştirebiliyormusun hayır kendi keyfine bakcaksın arkadaşım, onalr senden 1 mi götürüyor sen 2 yapacaksın kendineee, en başta da sağlığına dikkat edeceksinnn

amma güzel konuştun be....
tam da dediğin gibi herşey...
sağlığımızdan olmayalım da...
sende üzme tatlı canını..
nasıl olsa doymuyor bunların gözü...
biz yaranamayız bunlara anacım yaranamyız..

selam kızlar
nazım bugün daha iyi kakası düzeldi bayağı
allahtan bez olayını bitirmiştikte pişik felan olmadı yavrum

kadiscim yezda nasıl daha iyidir inşallahh

mavilimi yine kızdırmışlar
boşver yavrumya eşin senden taraf ya gerisi boş
tatiline git keyfini çıkar

canım geçmiş olsun ihmal etme git dr
acaaba yanınızda götürün diye yer mi yapıyorlar elif.çok fesat gördüm kendimi:jeyyar::jeyyar:
doğru lafa ne denir ki bencede götürsünler diye yapıyorlar

canım ne güzel anlatmışsın
kışın kaynanamlar bize geldiğinde naza aldığımız bisikleti görüler
kayınpederim eşime demişki
sanki siz bunlarlamı büyüdünüz çocuk ne anlar bundan ne gerek vardı almışsınız demiş ben duymadım gerç
eşim hala o lafı unutamıyor
ayy iyiki kayınvalıdemler yakınımda değil yoksa herşeyime karışırdılar

Son düzenleme:
kadisim hoşgeldin canım daha iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın yezdamız nasıl oldu

sağolun kızlarr kuzum iyi allaha şükür ishali tamamen geçti artık :teytey:

sağol zeynepcim iyi allaha şükür düzeldi.

benimkiler maltepede uzakta değil yakında ama karışmıyorlar eşimde karıştırmıyor zatenn bende izin vermem benim evim ayrı herşeyim ayrı kazanırımda yerimde nları ilgilendirmez vallahi

cumleten merhabalarrrrrr
iste geldim burdayim
mesaj atan dogum gunumuzu tekrar tekrar kutlayan tum arkadaslarima bir kez daha tesekkur ediyorum
cok ama cok mutluyum guzel prenses kizimin annesioldugum icin,
beni cok farklı bi kulwara atti minigim,dunyanin en guzel duygusunu tattirdi,allah ''isteyen-hakeden'' herkese bu duyguyu yasatsin,
coskulu kutlamalarimiz istanbulla beraber son buldu ama oyle alistiki minik ''iyiki dogdun drn'' diyip diyip pasta we mum istiyor,minik pastalari mumlayip ufluyoruz bizde:)

istanbulda epey bi gezdik ablamla bu defa cok iyi geldi , guya istanbulluyuz ama adalara ilk kez gittim,nefis bi gundu...

we son macera ise kuzumun KULAKLARININ DELıNMESı oldu:)
ewet ewet artik benim de kizim kupeli:)
ama nasil yakıisti anlatamam,
ben gitmedim deldirmeye annem we ablamla gittiler eczaneye
gıkını cıkarmamıs maşallah bi geldiler kulaklar kupeli ''onlar ne annecim '' diye soruyorum ''töpe'' diyor:)
yememek elde degil bunlari yaaaa

istanbulda takip edemedim buralari we hic bi siteyi , umarim herkes icin hersye yolundadir
bir yaramazlık yoktur....

Tenzilecim hoşgeldin canımmm

derinin geçmiş doğum günü tekrar kutlu olsun rabbim hayırlı yaşlar getirsin istanbulda dolu dolu tatil yapmışsın ne güzel eğlenmişsindir.

derinin küpeleri hayırlı olsunnn yerim ben onun töpe diyen dilleriniii maşallah kuzuna

amin canım annelik tarif edilmiyecek kadar güzelll rabbim herkese tattırsın bu duyguyu
bende senin gibi dün gece kuzuyu yanımda yatırdım yatağa girdim dakikalarca seyrettim onu rabbim iyki bana bu kuzuyu vermişsin dedim yavruma güzel ve sağlıklı bir ömür ver tabi tüm çocuklarada banada aynısını nasip etki kuzuma annelik duygusundan mahrum kalmasın dedim ve öpüp yattım onuuu

Son düzenleme:
Günaydın herkese güzel bir gün olsunnn

temizlik tam gaz devam ediyor ama akşamdan akşama olduğu için yavaş yavaş yapabiliyorum uzun süreceğe benziyor :))))

bir sürü ütüm varrr fatmacım yardıma gelllll :)))))))

dün akşam kuzunun yanında uyuya kalmışım hiçbrşey yapmadım bugün artık birşeyler yapmam lazım

günaydın hatunlar
dün doktora gittimmmmm. bronşit olmuşum, sen biraz daha gelmesydin astım olmuşttun dedi doktor bana, cumaya kadar geçmesse bu hava veren ilaçlardan verecek. dinleyip dinleyip ah ahh oof offf çekiyor, bende gülüyorum, boğazımı kontrol ederken nodüller farketti, guatr testi istedi, olabilir, dedi, romatizma için tahlil istedi vs. aç karnına olmam gerekli diye o testler kaldı, cuma yaptırıcam inşallah. sonra kadın doğuma gittim. doktor yumurtalıkların rahmin temiz problem gözükmüyor dedi,ria da yerindeymiş, smear aldı, cumarteside onun sonucu belli olacak. düzensizlik için 1 ay daha bekleyelim dedi. devam ederse hormonlara bakarız dedi. acaba dedim tiroidde benim bi sorun varsa e bu adet düzensizliğide yapar acaba diye kafam karıştı. kondurmak istemiyorum ama, ben çok da zor kiloveriyorum. inaşllah guatr falan çıkmaz.

dün hastanalerdeydim yani. ilaçlardan öksürüğüm daha da arttı. söküyor herhalde.

of yaaa, cumartesi halamın oğlunun sünnet mevlidi var, kızıma mı gidicem oraya mı, halam bi kere açıpta kızım doğduğunda gözün aydın bile demedi, yaklaşık 4 senedir yüzünü gördüğümde yok, tabi ben yeğen olunca suçlu oluyorum.

günaydın kızlar....
ankara buz gibi yahu...
hırka giydim bugün...
tatilde de yağmur yağarmış..ne gülerim halime...
nimocum geçmiş olsun balım peteğim..
allah beterinden saklasın
inşallah sonuçların temiz çıkar canım...
düğün için de halana gitmesen olmaz gitsen bi türlü...
ama kuzu daha ağır basar sanırım be...

kadiscim kolay gelsin cnm...
ben bitirdim yaz temziliğini gitmeden hallettim çok şükür...

valla kuzu ağır basacak be güzelim.

elüf kız şimdi siz nereye gidiyonuu???
yok yok bişeycik olmaz yağmur falan olmaz mmerak etmeee.
kız senin gibi ebnde heyacanladım heee. yarın gidiyonuzz süperr

betülcüm sağol canımm teşekkürler nasıl oldun kuzun nasıll

nimocum geçmiş olsun bebem yaaa inş. sonuçların temiz çıkar guatr falanda yoktur. bizi haberdar ett
ilaçlarınıda kullan canımmm mutlaka.

bencede kuzu ağır basar allah kabul tesin mevlitlerini ama sen kuzudan ayrısın bende olsan bebeğimin yanında

elifcim yağmaz canım ya yağmur falan iyi düşün iyi olsun ne güzel yaa bende gitmek istiyorum tatile ama nerdeee izin sorun bizdeee nereye gidiceksiniz canım kemerdi galiba uygun mu otel fiyatı hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler

sağol kadisçim iyiyiz çok şükür bende nezle şeklinde sürüyor ama halsizlik yok neyseki.
mavili bu hava cumaya kadar böyleymiş sonra eski sıcak günler geliyor yani dert etme şekerim:)
nimetim çok geçmiş olsun bacım ya .bende yaptıracam smearde de bir fırsat bulup gidemedim ihmal aslında.
bencede git kuzunu gör ya Allah kabul etsin mevlütlerini.senin kuzun seni nasıl bekliyordur şimdi. ben olsam ne derse desinler giderim kuzumu görürüm.doğumuna bile aramamış o zmn hala değilde kendi sünnet yapınca mı hala.hiç takma canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…