Bebeklerimiz ve Biz

Zeynepcim hiç canını sıkma canım bak eşinde çok beğenmiş, değerlendirmekle en doğru kararı verirsiniz
o ebeveyn banyolu dedikleri en az 10 bin oynar bütcenizede uygunsa kaçırma canım eğer kısmetse olur
sen gönlünü ferah tut, eşinin sana sorması önemli,annesinin sözüyle iş yapıcağa benzemiyor, senin görüşlerine daha çok önem veriyor. boşuna canını sıkma.

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canımm

inş. Yeliz cim yaa..
o kadar ısındımki eve Rabbim inş. hakkımızda hayırlı olanı verir ve evi bize nasip eder..

büyüklerin yaptıklarınada hiç aklım almıyor yaa..
bizlerde yaşlanınca böylemi olacaz bilmiyorum ama...
biz akşamdandan beri nasıl hayellerr kuruyoruz..
ödeme planları yapıyoruz, çocuk odası ve mutfak modelleri bakıyoruz netten filan...
k. walidemin söylediklerine bak..
sevincimize ortak olacağına resmen köstek oluyor bize..
ayy anlamıyorum valla..
ama eşimin k.walidem yüzünden fikrinde değişilik olursa kahrolurum valla..
hakkımızda haırlısı inş. cnmmm..
dua edin ..

daha uygun fiyata daha güzel bir mevkiden ebeveyn banyolu bulup bi kısmını da karşılayacaksaaa sevgilin kayınvalideciğin açsın ağzını konuşsunn
o na neymiş siizn paranızdan sizin evinizdenn ona mı düşmüş, hadi sevinç paylaşılır annecim evi düşünüyoruz almayı denirdee müdahaleye hayııırrrrr
sinirlendim gene yaaa

boşver anacım takma sen kafanaaa, para senin para değilmi ona neymiş, eşinde vazgeçmez düşünme sen, sen ikna edersin kocanı,alıştım dersin seviyorum dersin olur biterrr, alla alla yaaaa

Ayyyyyy ne güzel, o zaman inşallah olur demek çok ısındın.
Bilemiyorum neden böyle yaptığını,anlamakda zor.
Ama siz umudunuzu yitirmeyin canım gün doğmadan neler doğar.
Değişmemesi için elinden geleni yap cnm, k.walidene güzellikle söyle anlat.

Umarım olur dua edicem sizin için.

Deniss geçmiş olsun kuzucuğuna,

Zeynepcim iyi olmasına sevindim cnm,çok sulu ver canım hem sıvı almış olur bol bol, halsizliğide rahatsızlığındandır. Daha iyi olacak inşallah
aol canım daha iyi allaha şükür
2 kg vermiş yavrum nasıl süzüldü ufacık kaldı sanki
yada bana öyle geliyor
ez süt verdim dediğin gibi suyla karıştırdım

zeynepcim çok geçmiş olsun off birgün gelmedim yığılmış evrakların başımı kaldıramıyorum

saol canım
kolay geldin sana

Zeyenepcim inş. allah gönlün göre verir canım beğendin bu kadar netten birşeyler baktğına göre aklın kalmış inş. olur darısı bütün kirada olan ve benim başıma inş.

zeynepcim gönlüne göre olur inşallah arkadaşım.eşinde öyle etkileceğe benzemiyor.aslında kayınvalidenle konuşun o evi ne kadr istediğinizi.onun tezlerini çürütün 3.kat yüksek deği,ebeveyn banyosu pahalı çok dolap iyidir gibi...
nimetçim ben dahiliyeye gitmiştim canım

sana öyle geçmiştir zeynepcim, iştahı düzelicek en kısa sürede.

Nimicim bende dahiliye biliyorum cnm.Eğer öksürüğünde farklılık görürlerse yönlerdirirler zaten seni,

selam herkese memleketteyiz görümcemde int var ordan bi selam vereyim dedim herkes iyidir inşallah
ebrar iyice şımardı burda
herkese kocaman öpücükler

günaydınlar

hayrola elifcim kim bozuyor gene asabınıı

arkadaşlar öksürüğün üzerine busabah itibariyle sanırım grippde eklendi, öğlen doktora gidicem
allah allah yaaa bi doğrultamadım kendimiii

geçmiş olsun nimet ilaç kullanmadan geçmiyor canım ya bir görün muhakkak dr a
elifim hayırdır canım sıkılma 3 gün sonrasını düşün ne yaparlarsa yapsınlar

günaydın nimo geçmiş olsun...
günaydın betülcüm...
aman ne olabilirki kaynanaların densiz lafları..
neymiş görümcemin çocukları tatile gidemiyorlarmış..moralleri çok bozukmuş..muş.muş.muş...
ömrümüzü onlara adayalım..biz yaşamayalım hiç...

e tabbii canım, yanlarında götürsünler diye yapıyorlar başka bişey değil
boşver takma senn, sanki senin bir elin yağda bir elin balda, sanki ferah içinde yaşıyorsun alla alla yaaa
boşverr
konuşur onlar densiz densizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…