Bebeklerimiz ve Biz

inşallah cnm ben istanbuldaki evinizim, her zaman beklerim, kapım sonuna kadar açık hepinizeeea.s.:1hug:Şeniz

sağol zeybennepcim amin

Bi dus alıp çıkmam lazım akşama arkadaşlar yemeğe çağırdı. Öperim herkesi.
Bu arada fotolar fevkaladenin fevkinde...maşallah

sevilcim geçmiş olsun ıreme,inşallah ilerlemeden geçer burun akıntısı

A a a kadis hayırdır kuzu neden böyle ishal oluyor yahu .bir sebebi olmalı.ishal yapan şeyler yiyor mu ki gün içinde.bol bol pilav kapası ver canım. Bi virüs felan değildir inşallah..,

Kaçtım ben arkadaşlara doğru.yeni ev aldılar hayırlı olsun diyeceğiz ve kendimizle beraber isteyen herkese ev için güzel dileklerde bulunacaz

Deme yahu, bakalım ne diyecek fıstıkına,umarım basit bir üşütmedir.
Saol canım bizde iyiyiz çok şükür, Şirkette işler yoğun eve gelincede iş güç yoğunluk dan pestilim çıkmış oluyor, birde eski gibide tadı yok topiğin çoğu akşam giriyorum kimse yok çıkıyorum. seninle denk gelemedik.öpüyorum ikinizide.

Sağol canım evet yaptırcam en kısa sürede zaten böle olması canımı sıkıyor zaten

sıkma canını basit bir üşütmedir umarım sizin içinde cnm

yelizz hiç girmedin bugünn
nerelerdesin hayatım , çok mu yoğundun yoksa

Buralardayım şekercim dediğim gibi yoğunum,
Resimler sizler bir harikasınız, ne kadar güzel görünüyorsunuz maşallah valla.
Süpersiniz. :)

kızlar gunaydınnnnn hepınıze nasılsınızzzzzz

ben ıstanbul sılıvrıdeyım gorumceme geldık

hasta olan bebıslerımıze acıl sıfalar

Günaydın hatunlar, hayırlı cumalar
dün denetlemeyi başarıyla atlatmış bulunuyorummmmmmmmmmmmmmm
belgeyi aldıkkkkkkkkk
bu fabrikaya bu belgeyi alabildim yaaa, zati müdürlerde alla alla diyorlarr. ne yapıyorsun da denetçiyi tavlıyosun modundalar. yetenek kardeşim yetenek. çok güzel denetçi bağlarım :))))))))))
çok yorgunum, çok yoğunum, bugün son iş günüm. izne çıkıyorum 1 hafta. o sebepelen üretime de boya hazırlıyorum. 1 haftalık tonlarca boya yapmam gerek bugün. daha şimdiden 1 tona yakın boya yaptım. heryerim boya içinde.

yarın kızımı giidp alıcam, pazar günüde annemlere geçicem. kardeşim iş buldu .bunu kutlucaz. hemde kurumsal güzel sosoyal hakalrı olan ve benden yüksek maaşlı bir iş buldu. türk telekom genel müdürlüğnde çalışacak. ailecek çok sevindik. bu kriz ortamında yeni muzun biri için süpriz oldu. çok ta zorlu bir mülakat geçirdi tam 4 saat içerde kaldı.maaaşllaaahhhhdiyorum. 41 kereeeeeeeeeeeee. daha henüz kariyerinin başında çok iyi bir adım atmış oldu. eee boşuna çaba sarfetmedik o kadar kendini geliştirsin diye. annem le babamda derin bri oh çektiler. kardeşim daha bir aydır evde olmasına rağmen bayağ bunalıma girmişti. çok iyi geldi ağustos başında iş başı yapcak allahın izniylee.

nimet çok güzel haberler bunlar ilk olarak seni tebrik etmek isterim zaten senden emindik bacım başarılı olacağını biliyorduk.
izine çıkman süper bende bugün izne çıkıyorum inşallah
kardeşine de çok sevindim hakkaten maşallah ona.bu ortamda ssüper bir iş bulmuş.aferin ona hayırlı olsun inşallah hakkında

saol betülcüm vallaaa, genede çok stresliyim aslındaaa
geriliyorum zaman zaman, bakalım bu haftayı nasıl geçiricem. tatsızlık olmadan bu haftayı atlatırsam ne güzel olcak.

Selammmmm ıyiysinizdir inşallah :)
Biz şükürler olsun iyiyiz.

Nimicim Denetleme için çok tebrik ederim, Kardeşini yürekden kutlarım canım.ış hayatında yüksekden başlaması büyük şans ve büyük başarı, Tebrik ediyorum, Gözlerinden belli zehir gibi mübarek :)

Bugünde son iş gününüzmüş betülle beraber, bol bol dinlenin eğlenin kuzucuklarınızla ve sevdiklerinizle.Dönüşünüz muhteşem olsun.:)

saol yelizcimm, dün alnımın akıyla çıktım ve çok güzel bir haber aldım.allah kardeşimin bahtını hep böyle açık etsin. çok temzi yürekli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…