Bebeklerimiz ve Biz

selamlarrr nabersiniz kızlarrr

nimocum başarılarının devamı dilerim canım arkadaşım bak alnının akıyla çıktın allahın izniyle

kardeşinide kutlarım hayırlı olsun yeni işi başarılar onada iş hayatında

bu arada izine çıkıyorsun galiba hadi bakalım nil melekle keyifler günler geçir

betülcüm sende izni çıkıyorsun galiba iyi tatiller diyeyim ozaman kuzunla beraber iyi vakşt geçirirsin iyi eğlenceler canım

semihacım sanada merhaba nasılsın berra nasıll

yelizcimde uğramış arada bir sen nasılsın şeker denomda iyimi bari

elifim tatilin dibine vurdu :) ne güzel eğleniyordur şimdi

yezda iyi şuanda herşey yolunda

kızlar benim kuzunun dilleri açıldı maşallah bizim geline cicianne diyor açıkça diyor böle kaynatmadan kelimeyi ağzında birde hangi fotoğrafa baksa (erkek) gördüğünde dayiii diyor dayısına bayağı düşkün aaaa dayiimmm dilleri yiyesim geliyor annem diyor mustafa (babası) babam diyor banda gadiiii (kadriye) diyor maşallah kuzuma

Son düzenleme:
selam güzeller.mutlu akşamlar herkese.
Arkadaşa kahvaltıya gitmiştim yeni geldik. Çıkarken oranın havuzunu gördü drn girelim dedi yok dedim bende evde girersin. Gelir gelmez balkondaki havuzuna atladı:) bende ufaktan bavul hazırlasam iyi olacak. Yarın gece kismetse marmaris gökova ya doğru yol alacağız.
Nimet cim başarılarının devamını dilerim canım.senden beklenen bu zaten güzelim.kardeşini de ayrıca tebrik eder başarılar dilerim.
Kadis cim maşallah kUZUMA Allah nazardan saklasin inşallah,
Öptüm herkesi...

herkese selam, bu seneki zorunlu adana turunu da bitirdik, şimdi evimdeyim, hafta içi doktor kontrolum var, onu da atlattık mı ver elini izmir....

ben yokken neler olmuş, geçmişe pek bakamadım, ama zehramla zeynebi gördüm, canlarım ya ne güzel bir buluşma olmuş, hayran kaldım...naz ve zeynep kocaman olmuş maşallah

sevilcim irem hasta galiba, çok geçmiş olsun canım, allah şifa versin fıstığa..

ardam beni çok üzüyor, iştah hiç yok diyebilirm, yemiyor, zorla uyuyor, altını bile değiştirtmiyor, çok zorluyor beni

şimdilik bu kadar kalın sağlıcakla...

cokocum selam hoşgeldin,
Sendromdasiniz yani inşallah kısa sürede atlatıp normal hayata dönersiniz canım. Sıcaklarında etkisi vardır muhakkak

Kadis Maşallah fıstıkına, Nazarlardan korusun rabbim.

Tenzile iyi yolculuklar iyi tatiller.Derin e en büyüğünden öpücükler.

Çokom, biraz sabır geçicek elbet.:)

iyi geceler bendende..

nimocum tebrik ederim arkadaşım..başarıların daim olsun..
kardeşini de ayrıca tebrik ederim..kariyerine yüksekten başlamak herkeze nasip olmaz.. şansı ve başarıları daim olsun inş..

Çokom hoşgeldin cnm.. şimdiden hayırlı yolculuklar.. ardacık yaşının sendromunda sanırım..biraz sabır annesi geçecek inş.

Tenziş iyi tatiller cnm.. iyi yolculuklar.. muckk..

yeliz cim sen nasılsın balım..işlerin yoğunluğu devam ediyormu?.
denom nasıl?..

Selam canlarım...
Eşim izinde olduğu için gündüzleri pek uğrayamıyorum.
Nimetim iş konusunda hiç şüphem yoktu zaten... Kardeşin için de acayip sevindim. Rabbim tamamını getirir inşallah...
Çokom hoş geldin. Dr. iyi haberler alırsın inşallah. O bu kadar sıkıntının üstüne izmir süper gelecek...
Ardamda biran önce düzene girer inşallah. ızmir havası onada iyi gelir bakarsın....
Tenzile sanada iyi yolculuklar. Gönlünüzce bir tatilolur inşallah...

sevil zeynep yeliz teşekkürler kızlar sağolun.
Az önce eşimle 17 yeniden diye bir film izledik şiddetle tavsiye ederim çok hoş bir film.
Iyi geceler

Selamlar Kimse uğramamış bugün herekese merhaba diyeyim ozaman

birazdan çıkıcam bugün için dünden iznimi aldımı eşimin abisi geldi yurtdışında ona hoşgeldine gidiyoruz maltepeye önce eve gidip yapmam gereken işler var çantamı hazırlamam lazım malum çocuk olunca herşeyi almak gerek eşim 15:00 kadar çalışıyor o geldikten sonra hazırlanır çıkarız birkaç ufak işim var evde onları tamamlar yola koyuluruz herhalde

yezdayı hiç görmediler bakalım yakın durucakmı benim cadııı merak ediyorlar onlarda kuzuyu

herkese iyi tatiller iyi eğlenceler öptüm hepinizi

tenzilecim iyi tatiller canımmmm

hülyacım inş. hayırlı haberlerini alırız canım arda içinde inş. en kısa sürede düzelir canım

sağol kadis cim tesk.
Geçen bahsettiğin paris ten gelen amcası dimi yezdanin. Hayatında ilk kez gördüğü birine çokta yakın olmaz gibi geliyor bana.mesela benimki yabancılarla konuşmuyor bile neredeyse.ama belli de olmaz. Karşısındaki ile elektriği uyarsa atlar kucağına.
Herkese çok çok mutlu bir hafta sonu dilerim.sevgiyle kalın

selam kızlarrrrrrrrrrrr
artık evimdeyim hiç gelmek istemedim çok yankız hissediyorum kendimii

zehrama gittim çok güzeldi inanılmaz tatlı zehra sanki sürekli görüşen arkadaşlar gibiydik
hiç yabancılık çekmedim evinde
zehram fotoları eklemiş zati çok kötü çıkmışım beaaaaa fotolarda hemide şişko çıkmışım
zehra herzamanki gibi süper çıkmışş

geçmişe pek bakamadım herkes iyidir umarımm
hepinizi çok çok öpüyorumm

Herkese iyi gecelerr, keyifler yerindedir inşallah,

Biz iyotumuzu alıp geldi, tozunu attırdık. Şimdide çantamı hazırlamam lazım yarın 4 bayan plaja gidiyoruz, Kuzum heyecandan uyumak istemedi :)).
Şeker tadında bir haftasonu diliyorum hepimiz için öpüldünüz...

slm kızlar bızımde bugun denızde son gunumuz gercı sonra yıne gelcez efeyı bı görsenız sudan çıkmak bılmıyor saatlerce duruyor ınsallah hasta olmaz bırde sımıtsız yuruyerek kendısı gırıyor hatta dalga vurunca düşüp kafası suyun ıçıne gırıyor ama benım sıpa onu oyun belledı gülnme krızıne gırıyor arabalı sımıtı var onunla bacaklarını çırma çırpa yuzuyor benı bıle tutturmuyor

herkese merhaba...
biz döndük..
çok güzel geçen tatilin tatilin ardından yine aynı yere döndük...
sayılı gün ne de çabuk bitiyor...
herşey çok güzeldi..
dinleindik keyfini çıkardık..
kuzuyla olmak ayrı keyifti zaten..
yavrum ne giderken ne gelirken hiç yormadı beni...
anlatacak çok şey var aslında ama işler tepemde...
resimlerde yükelniyor..birazdan hazır olur..
ayrıca size çok güzel bi süprizim var..
o da birazdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…