Bebeklerimiz ve Biz

oooh 11 super bana da iyi geliyor oyle kalkmalar

saol cnm eglendik walla bol kahkahalı bir gece idi,tabi ewe dondugumde kocacım ''aaa daha kalsaydiniz'' diye de laf attı

iyi gunlerde kullanın şekercim ne yakısıır ana kız simdi size onlar

sosyal yasam we sosyal projeler denilince kimse beni tutamaz:)

tmm cnm geri aldim o zaman
ne guzel eglenmissinizdir dimi:=)

cidden acayip güsel bi buluşma oldu, sanki yıllardan beri hep görüşüyomuş gibiydik ikimizde, öle sıcak, içten, samimi bi görüşme oldu :içelim:
çocuklar da hiç sorun çıkarmadı , naz emirin yatağını açmış, girmiş içine yatmıştı kuzu gibiiii:ecrin_bebek:
benim cadı abisinin yatağından nazı bi itiyodu ki sormayın
gitt gitt diye zorla indirmeye çalıştı kızı yataktan:kedi:

Sağol canım evet yaptırcam en kısa sürede zaten böle olması canımı sıkıyor zaten

günaydın kızlar
zeynebim geldi
çayımızı içtik, şimdide kahvemizi içicezzzzzzzz

afiyet şekerler olsun canlar
resim yokmu zehracımmm

Öle gibi canım çok değişiyor bir bakıyorsun normal bide bakıyon ishal halinde
aynen yaz gelsin hastalıktan kurtuluruz dedik ishal yakaladı bu seferde

kızlar nazın datluluğuna bakın biiii
emir abisinin yatağını açtığı gibi gömüldü içineee, tombiş yombiş butlarını bi görmeliydinizz, içime sokasım geldiii o kadar bal bi kız ki:1hug:

çok şeker çıkmızsınız ikinizde maşallah sizlere anacımmm dostluğunuz dostluğumuz daim olsun inş.

ne güzel çıkmışınız dostluğunuz daim olsun canlarım

öle güzel oluyo ki yıllardır birbirini tanıyıpta böle görüşmek, hiç yabancılamıyosun , sanki hep görüşüyomuşsun gibi:1hug::asigim:
saolun kızlar umarım ilerleyen zamanlarda hepimiz görüşürüz bölea.s.

selamlar kızlar..
kimsecikler kalmamaış yaa.(((

Kadişcim geçmiş olsun tatlım..Acil şifalar..
nefin güle güle kullanın cnmm.. emininki kuzunaa sanada çok yakışmıştır..
Zehra ve Zeynep çatladım yine orta yerimden.. çok tatlısınız ikinizde.. dostluğunuz daim olsun inş.. ve bu karelere bende eklenirim inş..:))

Tenziş pijama partisi hee.. sosyalleğine hayran kalmamak elden değil şekerim.. Bravo valla..
yardımlarınızıda Allah kabul etsin inş..

Son düzenleme:

cnm geçmiş olsun kuzuna ..
sen naıl oldun.. daha iyisindir umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…