- Konu Sahibi DreamLover
-
- #25.481
canolarrr
kuzuylaaa evdeyizzzz
o önde ben arkasındaaa yaramazlık hat safhada
uykusuzuz, emziği daha unutamadık. her gecee emzik istiyor
şidiide babayla kapıştılarrr
ağlıyorrrrr
Kadis inan çok ama çok sevindim rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin. Allah sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
Nimi cim naber tatlım nasıl gidiyor tatiliniz.
selam ben geldim, kontrolum harika geçti, herşey yolunda çok şükürrrr, çok mutluyum...
geçmişe pek bakmadım, yelizcim eşinini doğum günüymüş, birlikte nice mutlu yıllara, ne güzel sürpriz yapmışsınız öyle, bizede mi bu akşam romantizm takılsak nedir, bir aydır bize romantizm yasaktı da...
dün eklediğim resimlerden sonra yapılan yorumlar için çok tşk, evet ardam da berkan da kilo kaybetti malesef, adananın sıcağında hiçbirşey yemediler, mahvoldu kuzucuklar, şimdi toparlamaya başladılar...
Hülyacım kontrolünüde atlattın şükür bişey çakmadı gözün aydın canım hadi bakalımn ver elini izmir şimdi
olsun alırlar canım ne yapsınlar yavrucaklar sıcakta ağıza birşey sürülmüyor sağlıkları yerinde olsunlar alırlar kilolarını dert etme
selam ben geldim, kontrolum harika geçti, herşey yolunda çok şükürrrr, çok mutluyum...
geçmişe pek bakmadım, yelizcim eşinini doğum günüymüş, birlikte nice mutlu yıllara, ne güzel sürpriz yapmışsınız öyle, bizede mi bu akşam romantizm takılsak nedir, bir aydır bize romantizm yasaktı da...
dün eklediğim resimlerden sonra yapılan yorumlar için çok tşk, evet ardam da berkan da kilo kaybetti malesef, adananın sıcağında hiçbirşey yemediler, mahvoldu kuzucuklar, şimdi toparlamaya başladılar...
sağol tatlişim...kilo benim için hiç önemli değil...nasıl olsa ilerde yeterince kilolarlar baş edecekler...yezda emmeyi bıraktı değil mi..unuttu mu peki..arda nerdeyse birbuçuk ay olacak hala arada emmek istiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?