Bebeklerimiz ve Biz

Yapma canım, Denizde bu ninniden sonra denizde süreli istiyor-damağım kuruyana kadar :)
odasına kolon koymayı düşünüyorum cd çalarla, :)

Geçicidir Zeynep dönem dönem denizdede oluyor, herzaman kabul etmiyor başkalarıyla oynamayı, bazende şaşırtıyor beni.
Dediğim gibi Bence geçici.

kızalarrr şimdi çok sevinçli bir haber aldımmmm :)

çok sevindim bir ablamın(akrabamız) bundan 4 sene 7,5 aylık hamileyken bebeği karnında ölmüştü.
aradan 1 sene geçtikten sonra aynı zamanda hamile kaldık fakat onunki yine 2,5 aylık düşükle sonuçlandı gebeliği

daha sonra guatr ameliyatı geçirdi yaklaşık 1,5 senedir korunmuyorduda tüm uğraşalara rağmen hamile kalamadı en sonunda kendi doktoruma götürdü klomen verdi 4 ay klomen kullandı ama kalamadı bayağı tedavi gördü neticede

şimdi eşi aradı eniştemiz müjdeli haberi verdi bebiş geliyor hamileymiş filiz ablacım inş. bu sefer herşey yolunda gider sağlıklı şekilde kucağını alır kucağına allahım okadar çok dua ediyordukki 6 senelik evli
allahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

uzun zamandır güzel haber alamıyorduk inş. hayrılısı olur
zaten eniştemiz bundan 2 ay önce abisini kaybetti geçmiş günlerde yazmıştım.belki hatırlarsınız.
inş. bu haberle bir nebzede olsa acısı hafifler

inş. haklarında hayırlısı olur

zeynep bencede geçici bi süreçtir...
zamanla daha çok arkadaşla birlikte olunca atlatır bence...
ruzede her önüne gelene abla abi kardeş sarılıyo..ama kızımla ilgilenen yok çünkü sarılırken çocukları bunaltıyor fazlasıyla...

kadiscim gözünüz aydın..inşallah sağsalim kauşurlar bebeklerine

canolarrr
kuzuylaaa evdeyizzzz
o önde ben arkasındaaa yaramazlık hat safhada
uykusuzuz, emziği daha unutamadık. her gecee emzik istiyor
şidiide babayla kapıştılarrr
ağlıyorrrrr

zeynepcim bende katılıyorum kızlara benim cadıda işine gelenle oynuyor işine gelenle ilgilenmiyor
çocukların genelinde var sanırım atlatır zamanla

sağol elifcim amin inşallah:))))

canolarrr
kuzuylaaa evdeyizzzz
o önde ben arkasındaaa yaramazlık hat safhada
uykusuzuz, emziği daha unutamadık. her gecee emzik istiyor
şidiide babayla kapıştılarrr
ağlıyorrrrr

amanın nimocum evden bağlanmış naber şeker kuzuyla koşturmaca başlamış allah kolaylık versin canım ama olsun bir haftanın tadını çıkarrr

yerin belli nimocum sabahları topik ıssız oluyor bacımŞeniz

Kadis inan çok ama çok sevindim rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin. Allah sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

Nimi cim naber tatlım nasıl gidiyor tatiliniz.

hg. nimocan...
ne var ne yok...
bu izinlerde anne babayı bir gören sıpalar daha bi azıyo..
bakınız:ruze

selam ben geldim, kontrolum harika geçti, herşey yolunda çok şükürrrr, çok mutluyum...

geçmişe pek bakmadım, yelizcim eşinini doğum günüymüş, birlikte nice mutlu yıllara, ne güzel sürpriz yapmışsınız öyle, bizede mi bu akşam romantizm takılsak nedir, bir aydır bize romantizm yasaktı da...

dün eklediğim resimlerden sonra yapılan yorumlar için çok tşk, evet ardam da berkan da kilo kaybetti malesef, adananın sıcağında hiçbirşey yemediler, mahvoldu kuzucuklar, şimdi toparlamaya başladılar...

Hülyacım kontrolünüde atlattın şükür bişey çakmadı gözün aydın canım hadi bakalımn ver elini izmir şimdi

olsun alırlar canım ne yapsınlar yavrucaklar sıcakta ağıza birşey sürülmüyor sağlıkları yerinde olsunlar alırlar kilolarını dert etme

sağol tatlişim...kilo benim için hiç önemli değil...nasıl olsa ilerde yeterince kilolarlar baş edecekler...yezda emmeyi bıraktı değil mi..unuttu mu peki..arda nerdeyse birbuçuk ay olacak hala arada emmek istiyor...

Süper hülyacım, bende çok sevindim.

Kutlaman için çok teşekkür ederim aminnn.

Bencede kilolar hiç sorun değil önemli olan sağlık.

sağol tatlişim...kilo benim için hiç önemli değil...nasıl olsa ilerde yeterince kilolarlar baş edecekler...yezda emmeyi bıraktı değil mi..unuttu mu peki..arda nerdeyse birbuçuk ay olacak hala arada emmek istiyor...

evet canım 2 ay olucak bizimde bırakalı bizimki açıp oynuyor emmek istemiyor ama bazende ağzını götürüyor sıpa unutucaklar kaydirigubbakcemile3

iyi geceler

yelizcim online birtek akşam üzeri canım kıymalı börek çekti eve gelirken kendimi yufkacıda buldum bir kiloda kıyma aldım anneme gittik orda yaptık böreğimizi yemek yiyene kadar pişti. saklama kabına alarak evimize geldik kuzuyu yedirip banyo yaptırdım ve uyuttum çayı demledik börekle beraber içtik.

duş aldım birkaç fatura var ödenecek onları ayarlıyıp yatıcam selam vermek istedim

Sanada ıyı geceler betÜlcÜm bende Ölesıne bır bakayım dedım ama kımsecıkler yoktu yelız vardı kapamıŞ oda sen geldın nasılsın tatıl nasıl geÇıyor zeynep nasıl bakım

iyi canım çok şükür bide bizim kızı suya sokabilsek süper olurdu inat etti girmiyor tuvalet eğitimi vereyim dedim ona da inat etti:)oda kaldı başka bir zamana.sizler nasılsınız yezda nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…