Bebeklerimiz ve Biz

Bendende selamlar..
kızlar yorumlarınız için çok tşk ederim..
çok rahatlattınız beni.. iyiki varsınız canlarım..

Kadişcim DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BıTANEM.. SEVDıKLERıNLE BıRLıKTE, SAĞLIKLI, MUTLU NıCE YILLARA CNM....

çokom gözün aydın cnm.. bak iyi düşündün iyi çıktı.. süper çok sevindim cnm..
şimdi ver elini izmir.. iyi tatiller cnm..öpüyorum kuzularını..

Sevilcim kolay gelsin cnm.. mutfak temizliği çok nankör dediğin gibi..
hiç temizlik tutmuyor.. hemen kirleniveriyor...kadının yarı ömrü mutfakta geçiyor malesef.

mavilim bencede yeşik olanın modeli daha güzel.. güle güle kulansın Ruzecik..

Saol bitanem:1hug:
Sanada kolay gelsin....

dünürüm dogum gunun kutlu olsun daha nıce mutlu yıllara esın vbe kızınla bırlıkte

kadisim doğumgünün kutlu olsun bitanem nice mutlu yıllara eşinle çocuğunla

sağol canlarım çok teşekkürler hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum teker tekeropuyorumnanaktan

iyi akşamlar kocişle güzel bir yemek yedikten sonra pendikte gezindik lcw uğradım birşeyler aldım kendime ordanda eve kuzunun yanına :)

benimki kuzu bugün anne anne ve yengesiyle piknikteydi :) yanmış yanaklrı kararmış iyice cadım yengesi peşinde koşturmaktan oda yanık kazadesi oldu malesef :)

sürekli park istemiş ama güzel eğlenmiş ve yorulmuş şimdi yatıyorlar baba kız bende yatmadan bakayım dedim .

eve geldik dilek bana süpriz pasta yapmış içeriye bırakmıyorlar balkonda tuttu beni o arada ablam ve kız kardeşim doğum günü kutmalarını yapıyorlardı telde fırsattan istifade mumları yakıp salona getirmişler ışıklarda sönük içeri girdimki pasta,
üfledik pastamızı ve yedik birtanede tunik almışlar hediye olarak sağolsunlar : benden bu kadar 28 yaş kutlamamda böle sona erdi

hülyacım tahlillerine çok sevindim datlummmmm, vodafonun her yöne 3 dakkası 1 kontör tarifesine geçtim, bndan sonra daha da sık konuşabilecez inşallah:))

Günaydınlar istanbul bugün kapalı bir havada yağdı yağacak gibi en azından serin sıcak olmuycak

herkese iyi bir gün olsun çalışan annelere kolay gelsin evdekilere ev işlerinde kolaylıklar kuzularla hoş vakit geçirmelerini diliyorum

günaydın herkese...
soytarım allah sabır versin cnm...
biraz daha zaman geçince hepten unutursun sanırım..
nasıl bişey olduğunu hiç içmediğim için bilemiyorum ama eminim çok zordur..
kolayca üstesinden gelirsin inş.

günaydın güzellerim
dün gece pc im geld , hemen girdim ama siz yoktunuz
çok özledim valla hepiciğiniziiiiiiiiiiii

kuzenim gelicek kahvaltıya hazırlık yapıyorum, bi yandanda size bakıyım dedimm

yelizcim bence kesinlikle bırakırsın ben bırakalı 4 yıl oldu bile, sadece iste ve ben sigaradan daha güçlüyüm de kendine, inanıyorum ki sen bırakıcak güçtesinnn cnm benimmmmm

Saol mawilim, bazen zorluyor bazen aklıma bile gelmiyor, bazen kendimle savaşımdan keyif alıyorum.
Bazen savaşmak istemiyorum. Karmaşık duygular içindeyim. Ama çoğunlukla mutluyum. bende çok içmememe rağmen( günde 3-5) böyle bocalıyacağımı tahmin etmiyordum. En zor olan 3 günü atlattım.
Bundan sonrası daha kolay olur diye tahmin ediyorum.

ya kızlar tekirdağ erikli yakın diye orayı düşünüyodum ama eriklideki kiraılk yazlık fiyatları uçmüş resmen
bi günlük 120 den aşağı ev yok nerdeyse
5 yıldızlı otele gitsem bundan iyi olur yaneee:))
1 tane ilan aradım 50 tl diyodu o fiyatlar kışın geçerliydi diyo ilan sahibi 130 tl imiş günlük
vazgeçtim erikliden
denizi süper güsel ama çok sessiz ortamı ve de çok pahalı
kuşadasında günlük 5o tl ye villa kiralıyosun burda uçmuşlara yaaaaaa
bakalım nereye karar vericez, günümüz de az kaldı bu cumartesi çıkıcaz inşallah

Teşekkür ederim zehracım saol. Bende öyle tahmin ediyorum.

Bu arada kurye bir iki saate kadar sende olur canım. Arıcam seni birazdan.

elifcim günaydın bebişim, nbr sin, ruzişin bisikletine karar verdiniz mi?
ne zaman geliyonuz kıss istanbula???
bekliyoss ona göre
bi de salih hangi parfümü sıkmıştı, eşim ondan bana da alalım dedi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…