Bebeklerimiz ve Biz

günaydın güzel anneler babamızın yanına geldik malum bu sene tatil yok babamızda bizi havuza götürüyor..berfe ilk kez gidecek tepkisini çok merak ediyorum valla..

herkese günaydınnnn
akşam ani bir kararla pikniğe gittik..
akşam yemeğimizi mangal başında geçirdik..
yürüyüş yaptık..
çok yorulduk zor düştük eve...
kuzum ve ben iyiyiz çok şükür..
akşam orda bi ağlamaya başladı susturamadık yahu..ağzını açtımı kapamak bilmiyor artık...

çokocum sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim..
allahım bi daha dert tasa hastalık göstermesin inşallah

günaydın canancım...
hg...
biz iyiyiz allaha şükür..
tatile gidip geldik...
sizi sormalı ne var ne yok

oh ne güzel canım dinlendin yani..seneyede inşallah biz gideriz tatile..berfede ne yapsın yaramazlık peşinde artık bebek deil bi çocuk oldu her şeye aklı yetiyor bıdır bıdır çenesi..çişide öğrendik allaha şükür..ruze nasıl canım..

dinlendik çok şükür...
inşallah gidersniz cnm...
maşallah çişe alışmış berfe..
ben hiç uğraşmıyorum çiş eğitimi için..
ruzeden önce ben hazır değilim...
dakka başı onu tuvalete götürmek zoruma gidiyor..
du bakalım ne zaman başlayacağız..zaten benim kaynoşla biraz zor bu olay..
yavru kuşum 2 yaş sendromunda..gayet gergin sinirli bi sıpa halini aldı..
çıkmayan azı dişlerin huysuzluğu da var tabi.
eminim bu da geçer ama ne zaman...
onun dışında bin şükür sağlığı yerinde bebeğimin...
evinize ne zaman bağlanacak internet

canım bizim bilgisayar masaüstü odayı boşaltıp berfenin odası yapıyoruz..bilgisayarı satıp laptop alıcaz o zaman açtırırız tekrar..sanırım sene sonunu bulur..ama ben yinede takip ederim canım arada sizleri..

mavilim gerçekten çiş eğitimi çok sabır isteyen bi iş berfe tam 1 haftada öğrendi hem gece hem gündüz ikisini aynı anda öğrettim ama bende bittim. tuvalet oturma odamız gibi oldu.ne lazımlık ne klozet tuttu illla normal tuvalet..neyseki öğrendi artık bezi dışarda olduğumuz zamanlarda kullanıyoruz..bezli olduğu halde çişi gelince bas bas bağırıyor....darısı başınıza canım..

Günaydınlarrrrrr

mevcan merhaba uzun zamandır yoktun netten dolayı sanırım nasılsın berfe hanım nasıllar wc eğitmine başlamışsın ne güzel maşallah berfeye

kadisim merhaba canım..
kızlar ben kaçar öpüyorum sizleri..birazda havuzda biz eğlenelim dimi..hadi canlar öptüm mis kokulularınızı...

bugün kocişimle doğum günü şerefine yemek yiyicez dışarda kuzu annemlerle olacak tabiki
gece yarısında kutlu doğum günümü güzel bir ekart yollamış ayrıca facedende kutlamış unutmamış

allahım hayırlı seneler ve yaşlar getirsin yezda eylülüm ve eşimle nice uzun sağlıklı huzurlu mutlu yıllar yaşamayı nasip etsin bana ve herkese

kadisim canım benim...
nice yaşlarını biricik eşin minik kuzun ile sağlıkla huzurla mutlulukla kutlarsın inşallah..
hergünün şeker gibi mutlulukla dolsun inşallah..
iyi ki doğmuşsun

ya kızlar size bişey soracağım ..
ruzeye bisiklet alacağız ama kararsız kaldım.
siz ce hangisi daha iyi...
bi daha kraft almayacağım diyorum çünkü bebek arabamız çok kötü çıktı ama ben kraftı beğendim..
fiyatları aynı diğerinin de bundan farklı tek özelliği amörtisörlü olması..
hadi bi akıl verin bana

bu kraft olan

bu da amörtisörlü olan

kadisim canım benim...
nice yaşlarını biricik eşin minik kuzun ile sağlıkla huzurla mutlulukla kutlarsın inşallah..
hergünün şeker gibi mutlulukla dolsun inşallah..
iyi ki doğmuşsun

Sağol canım arkadaşım benim teşekkür ederim amin cümlemizin rabbim ağız tadını bozmasın inş.

elifcim bende bunlardan istiyorum almayı alt resimdeki bana biraz kaba geldi nedense yaaa sanki üsteki daha şirin yaaa bizim cadılara gidecek türden :)))))

günaydın kızlarrrrrrrrrr

kadiscim doğum günün kutlu olsun canım
ailenle nice mutlu sağlıklı senelere canım
akşam için plan yapılmış oh ne güzel bol bol eğlen canımm

mavilim bencede üsteki daha kibar nazında üstekinden var
çok memnunum alttaki çok kaba geldi banada

kadiscim bana da biraz öyle geldi ya bakalım..yeşil olan daha güzel dimi ya...

ekinnazım hg. canım..
demek sizinde yeşilden var..
bak bunu öğrendiğim iyi oldu...
iyice aklım buna yattı..siz kaça aldınız cnm

selam kızlar nasılsınız ayyy işlerim çok kızım artık 8 aylık dahabi hareketli evdede pc açamıyorum ALLAH hepimizin yavrusunu korusun özledim sizleri opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…