Bebeklerimiz ve Biz

sağol canım arkadaşım teşekkür ederim evet eşim akşamdan yarın yemeğe gidiyoruz dedi planı önceden yapmış

canım biz 1. yaş gününde almıştık yani geçen sene 95 sanırsam
şimdi daha uygun fiyatları galiba
ben çok memnunum naz bauılıyor onla gezmeye

selam kızlar nasılsınız ayyy işlerim çok kızım artık 8 aylık dahabi hareketli evdede pc açamıyorum ALLAH hepimizin yavrusunu korusun özledim sizleri opuyorumnanaktan

selam canım bizde seni özledik arada uğra canım
amin canım rabbim yavrularımızı korusun
cimcime artık yaramazlıklara başlamıştır birde yürümeye başlasın sen gör o zmanan

elifcim bence yeşil olan veya daha farklı renkleride var tabiki aşağıdaki kaba yaaa sanki daha erkek çocuğuna göre gibi geldi bana

canım biz 1. yaş gününde almıştık yani geçen sene 95 sanırsam
şimdi daha uygun fiyatları galiba
ben çok memnunum naz bauılıyor onla gezmeye

100 liradan 80 e düştü..ben onu belki biraz daha düşürebilirim :)
naz da güle güle kullansın annesi..
umarım ruzede bayılır...
arda bey kendi bisikletine kızımı bindirmiyor..ağlatıyor..gıcık oluyorum

elifcim bence yeşil olan veya daha farklı renkleride var tabiki aşağıdaki kaba yaaa sanki daha erkek çocuğuna göre gibi geldi bana

evet canım ben yeşile karar verdim..

eşim işlerini ayarlasında gidip alalım :)
saolun kızlar. yardımınızdan dolayı

kevsercim hg. kolay gelsin cnm...
zeynepin dediği gibi..
bi yürüsün de bi de o zaman gör yaramazlık nedir.

sağolun kızlar evet ya hareketlendi iyice ama biraz tembel kızım daha anca geri geri gidiyor emekleme olayımız bu sırnaşık şey

Nabersiniz kızlar,

ben hemen çıkmak zorunda kaldım az önce.

Mavilim Yeşilli çok güzelmiş , artık puseti bıraktı kuzucuklar, :) büyüdüler vallahi :)

Selam canlarım...
Dün bütün gün mutfakla uğraştım. Dolaplar, duvarlar, camlar bitti. Ama bende bittim. Bugünde örtülerini tüllerini ütülersem ne mutlu bana...
Öncelikle Yelizim kocişinin doğum günü kutlu olsun. Ne güzel bir gece geçirmişsiniz. En kötü gününüz böyle olur inşallah. Allah ağzınızın tadını hiç ama hiç bozmasın...
Kadişim sanada mutlu yıllar hayatım. Sevdiklerinle sağlıklı nice yılara inşallah....
Çokom sonuçarının iyi olmasına çok sevindir. Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah...

Elifcim bencede yeşil olanı çok güzelmiş. ıreminde aynısının laciverti var. Çok severek biniyor. ınşalah ruzişime sever cicisini....

sağol sevilim teşekkür ederimm
sanada kolay gelsin güle güle kirlet diyeyim bari aman ne zor yaaa temizlik
tülleri niye ütülüyorsunki çıkarıp direk assanaki

Sevilim şekerparem çok teşekkür ederim bitanem.Aminnnnnnnnnn hiçbirimizin ağzının tadı bozulmasın inşallah.

Kendini kaybetmişsin yine temizlikle. :)

Bu arada zehra seviller nerde kaldı biliyormusun dedi, kuzeniyle tekirdağ tarafına gidecekler miş bu haftasonuda. Yer belli değilmiş.

sağol sevilim teşekkür ederimm
sanada kolay gelsin güle güle kirlet diyeyim bari aman ne zor yaaa temizlik
tülleri niye ütülüyorsunki çıkarıp direk assanaki

Sorma canım ya bu temizlik işi çok arsız. Bugün yap 2 gün sonra yine aynı.
Özelliklede mutfak Buzdolabı ve fırın çok yoruyor.
Mutfağımın tülü istiyor malesef canım. Perdesi var oda istiyor. Allahdan diğer odalarınkini yıkıyıp asıyorum.

elifcım yesıl olan guzelmış bende efe 11 aylıkken almıştık artık sıkıldık ondan normal küçük bısıkletı azda olsa surebılıyor kayınvalıdemgıl ondan alıcaktı gecen ay ıstemedım kendı annemgıl akulu araba alıyorlar 2 yas dogum gunune kışın evı harap eder artık bızımkı

Ayyy birde tül ütülemekmi,, bekarken annemci sağolsun bütün tülleri ütületiyordu, nefret etmiştim.
Allahdan benim tüller ve güneşliklerimde istemiyor.

Sorma canım ya hemde ne kaybetmek. Yarım yamalar işi hiç sevmiyorum. Başladığımda da böyle çok paralıyorum kendimi. Sırada salon var. Vitrin, tüller, camlar falan. Orayıda bitirirsem ne mutlu bana.....
Şekercim bizimkisi m. ereğliyi geçtikten sonra emlak konutlarının orda babamların yazlığı... O yakınlarda düşünürlerse ereğlide pansiyonlar var. Ama tekirdağ tarafında düşünüyorlarsa şarköy falan oraları hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…