Bebeklerimiz ve Biz

Elifçim tenzile geçenlerde jan faul un bir kitabını öenrmişti..
int. baktım..güzel yorumlar var.
artı alıştırmak içinde birkaç yönten sunuyormuş..
hangisinde başarılı olursan artık..
ayrıca kitabı bitirdikten sonra. çocuğun hazırmı değilmi anlıyorsun ona göre başlıyorsun..

güzel bir kitaba benziyor ben okumayı düşünüyorum.. Böyle k.walide varken başımda daha bilinçli hareket etmeliyim dimii..

Kesinlike ikiniz konuşup doğru zamana karar vermeniz lazım canım.
:) korkma canım o sizden korksun. :)
çıkarsın tabi ben inanıyorum.

valla bu konu kötü kuzen yanii, 2 haftadır kuzum rahat barış yaz okulunda diye..
aynen kola cips vs.. şimdi parayı öğrendi " anne bozuk payan vamııı bakkaldan bise alcammm" diyoo.
bende cevap hayır.
Maşallah onlara inşallah hep böyle olurlar.. yook bizimkiler çok sevişiyor deniz ona abiiiiiiim barış denize kardeşimmmmmmmmm diye koşuyor. ama çokda kavga ediyorlar. :)

bu arada onun sorduğu soru çok alakasızdı. onun için yadırgadımmmm neyseee cvp yazdım zaten.

saol cnm...benim sorun ruzenin hazır olması değil maalesef..
önce kendimi psikolojik olarak haırlamam lazım.ay uğraşmak zor geliyo bana
dakka başı wc ye gitmeye,gece sık sık uyanmaya vs...
ben bi karar vereyim de bi kitapçıya gidip bakayım kitaba da..
ama yelizin de deidiği gibi internt hepimizin için büyük nimet..
yeterki ben kararrlı olayım

Hayır olsun Zeynepcimm, neden korkulur gözseyirmesinden???

Ama ruzede daha küçük canım istiyorsa başlıcan ama istemiyorsa hiç zorlama.

okadar yazmışsınızki oku oku bitmedi kızlarrrrrr

yanlız bendeki baş aprısı hala devam ediyorrr yaaa mutlaka doktora gitmem lazımmm (

yelizcim dediğin doğru ama bence bezin verdiği rahatsızlıkta varrr

zeynepcim bencede taviz verme kayınvalidene herkes kendi işine baksın bir çocuğun 2-3 elden yetişmesi kötü zaman zaman bende yaşıyorum çünkü annem ve ben farklıyız çünkü ben istemiyorum ama çaresizim malesef benim yapması istedmediğim şeylere onlar kıyamıyorlar yapıyorlarr maleseff

ilk fırsatta görüşeyim kaynoşla...bakalım sonucu yazarım...paylaşırız...

aslında arda ruzeyi dışarda başka çocuklara karşı falan çok savunuyor..ama ardanın çok kötü huyları var.yanlış yetiştirmekle alakalı..
onlar hep ruzeye geçiyor..
hoşnut değilim ama görümceme bişey diyemiyorum..
takmayalım boşver..derin mevzu bu konu...
en kıymetli eşyalarını paylaşamıyorlar ne yapacak kavga edecekelr..

-------
ilginçççç

Yorumlar öyleyse sende bir bak elif o kitaba o halde, henüz başlamadın ya yardımı olacaktık muhakkak cnm

bi raşatırayım bakalım merak ettim....

Ağrı kesici içtinmi kadiscim.

Barışda öyle elif inanımaz koruyor ve savunuyor denizi, herkese kardeşim diyor, kuzenim demiyor.
Allaha emanet artık , mantıklı düşünmeye başladıklarında yanlışı doğruyu ayırt edicekler elbette.

ewet elifçim derin mevzular bunlar..
ne kadar eşersen o kadar kokusu çıkar..
sabır sabır işte.
boşuna dememişler sabır güzel ahlaktır diye...

Yelizcim haber alınır diye biliyorum ben . sağ güzel haber, sol kötü haber ....
sağ gözüm atıyro inş. güzel haberler alırım.. çok ihtiyacım var..

ben kaçıyorum kızlar..
kuzum uyandı
öpüyorum herbirinizi..

içtim yelizcim ama hiç faydası olmadı çokta içmek istemiyorum sonra bağışıklık olucak ilerde hiçbir ağrıyı kesmez vücut alırsa fena

boynumla beraber ağrıyor tansiyonmudur nedir anlamadım hastanelere baktım ama randevular dolu malesf gece deniycem bide inş. düşerde giderim

evet ruzede kardeşim diyr sürekli..
demekki herşeyimiz aynı :)
çok takmıyorum zaten..
herşeyi çok ince düşünürsem allah korusun kendimi yer bitiririm...

Selam canlarım..
Topik baya bir hareketli maşallah...
Kadişcim öncelikle iyi haberlerine çok ama çok sevindim. Allah anacıklarımıza, babacıklarımıza uzun sağlıklı ömürler versin.
O vurma huyu bizdede var
Böyle durumlarda kızdığımı belirten bakışlarla bakıyorum ona. Önce anne cici yaptım sonrada şaka şaka diyip gülüyor.
Birde bizde Manyak takıntısı var her kızdığına söylüyor. Yazlıktayken vaz geçirmiştim ama buraya elince yine başladı. Eltimin çocukları sağ olsun konuşmayı öğrenmeden küfürü öğrendikleri için engelliyemiyorum. Allahdan benden biraz çekindikleri için yanımda fazla yapmıyorlar. Geçenlerde yanımda çok ciddi küfür ettiler. Kayınvalidem ve anneleride yanımızdaydı bende ciddi ciddi çocuklara dönüp "böyle konuşursanız ıremle sizi birdaha bir araya getirmiyeceğim" dedim. Bozuldular biraz ama yapacak birşey yok.
Sinirde had safhada kendine vurmalar ayağıyla oraya buraya tekme atmalar. ınşallah kısa sürede bu sendromuda atlatırız.

sağol balım teşekkürler amin amin başımızdan eksikk etmesin onlarııı :Saruboceq:

selam cnm hoşgeldin....
vurma huyu falan sanırım 2 yaş sendromuna bağlı..
bizde görümce çocuğu sende bunlar...
yalnız taviz vermemen çok iyi olmuş...
işte kendin yetişrince ne güzel oluyor değil mi.
bu huylarda geçer ama ne zaman..
48. aya kadar sürebilirmiş..ama biz iyi düşünelim iyi olsun değil mi

ben kaçar herkese iyi akşamlar yelizcim çıkmadan girersen mesajımı cevaplarsan sevinirim.

akşam randevu alıcam :)

benden de herkese ii akşamlar...
kuzumu aşağı indiriyomuş babannesi gidip bisiklete bindireyim yavrumu...
hepinizi ve kzuucuklarınızı öptüm çok..hoşçakalın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…