- Konu Sahibi DreamLover
-
- #25.801
Özelden birisi soru sormuş,, enteresan... Uzman felan sandı beni :):):) komik :):):)
Kesinlike ikiniz konuşup doğru zamana karar vermeniz lazım canım.
:) korkma canım o sizden korksun. :)
çıkarsın tabi ben inanıyorum.
valla bu konu kötü kuzen yanii, 2 haftadır kuzum rahat barış yaz okulunda diye..
aynen kola cips vs.. şimdi parayı öğrendi " anne bozuk payan vamııı bakkaldan bise alcammm" diyoo.
bende cevap hayır.
Maşallah onlara inşallah hep böyle olurlar.. yook bizimkiler çok sevişiyor deniz ona abiiiiiiim barış denize kardeşimmmmmmmmm diye koşuyor. ama çokda kavga ediyorlar. :)
bu arada onun sorduğu soru çok alakasızdı. onun için yadırgadımmmm neyseee cvp yazdım zaten.
Yorumlar öyleyse sende bir bak elif o kitaba o halde, henüz başlamadın ya yardımı olacaktık muhakkak cnm
Selam canlarım..
Topik baya bir hareketli maşallah...
Kadişcim öncelikle iyi haberlerine çok ama çok sevindim. Allah anacıklarımıza, babacıklarımıza uzun sağlıklı ömürler versin.
O vurma huyu bizdede var
Böyle durumlarda kızdığımı belirten bakışlarla bakıyorum ona. Önce anne cici yaptım sonrada şaka şaka diyip gülüyor.
Birde bizde Manyak takıntısı var her kızdığına söylüyor. Yazlıktayken vaz geçirmiştim ama buraya elince yine başladı. Eltimin çocukları sağ olsun konuşmayı öğrenmeden küfürü öğrendikleri için engelliyemiyorum. Allahdan benden biraz çekindikleri için yanımda fazla yapmıyorlar. Geçenlerde yanımda çok ciddi küfür ettiler. Kayınvalidem ve anneleride yanımızdaydı bende ciddi ciddi çocuklara dönüp "böyle konuşursanız İremle sizi birdaha bir araya getirmiyeceğim" dedim. Bozuldular biraz ama yapacak birşey yok.
Sinirde had safhada kendine vurmalar ayağıyla oraya buraya tekme atmalar. İnşallah kısa sürede bu sendromuda atlatırız.
Selam canlarım..
Topik baya bir hareketli maşallah...
Kadişcim öncelikle iyi haberlerine çok ama çok sevindim. Allah anacıklarımıza, babacıklarımıza uzun sağlıklı ömürler versin.
O vurma huyu bizdede var
Böyle durumlarda kızdığımı belirten bakışlarla bakıyorum ona. Önce anne cici yaptım sonrada şaka şaka diyip gülüyor.
Birde bizde Manyak takıntısı var her kızdığına söylüyor. Yazlıktayken vaz geçirmiştim ama buraya elince yine başladı. Eltimin çocukları sağ olsun konuşmayı öğrenmeden küfürü öğrendikleri için engelliyemiyorum. Allahdan benden biraz çekindikleri için yanımda fazla yapmıyorlar. Geçenlerde yanımda çok ciddi küfür ettiler. Kayınvalidem ve anneleride yanımızdaydı bende ciddi ciddi çocuklara dönüp "böyle konuşursanız İremle sizi birdaha bir araya getirmiyeceğim" dedim. Bozuldular biraz ama yapacak birşey yok.
Sinirde had safhada kendine vurmalar ayağıyla oraya buraya tekme atmalar. İnşallah kısa sürede bu sendromuda atlatırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?