Bebeklerimiz ve Biz

kandiliniz mubarek olsun arkadaslar
hadiste şöyle demekte;
- Hz. Ayşe Radıyallahu Anha anlatıyor: "Resulullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem buyurdular ki: "Allah Teala Hazretleri, Nıfs-u Şa'ban gecesinde dünya semasına iner ve Kelb kabilesinin koyunlarının tüyünün adedinden daha çok sayıda günahı affeder."

allahim kabul etsin insallah bugun orucluyum arkadaslar
gece de kalktim ama ezan okunuyodu bisey yiyemeden tutuyorum malesef
drnde her gece uyanir bu gece uyanmayacagi tuttu:)

elifcim gecmis olsun nasılsın su an???

tenzile Allah kabul etsin canım.Rabbim dualarımızı kabul günahlarımızı affetsin bu gece.
yakın bir yerler arıyorduk ya avşa adasında karar kılacağız herhalde.daha önce gitmiştik aynı yere çok menun kalmıştık yine bildiğimiz bir yere gideceğiz herhalde

sagolun kizlar

iyi yapmissiniz betul gule gule gidin dinlenin,sonra iyice arastirirsin diger yerleri ona gore oralarida gorursunuz sonra olmazsa

selam kızlarr.öncelikle kandiliniz mübarek olsun rabbim
dualarınızı kabul etsin inşallah

kadiscim babana çok çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

tenzilecim allah kabul etsin canım oruçluymuşsun

diğer kızlar nasılsınız hepinzii çok öpüyorum
birazdan ablam kızkardeşim oğlan kardeşim istanbuldan geliyorlar
çok mutluyum ya kalabalığı çok seviyorum
hazırlıklarımı yaptım bir salatam kaldı yapılacak onuda geldiklerinde yaparım

ıyi geceler kızlarrr

Kadiscim babana çok geçmiş olsun canım,ne yapın ne edin babanızı bir güzel muayne ettirmeye ikna edin o yaraların muhakkak bir nedeni vardır,rabbim acil şifalar versin.

Tenzile allah kabul etsin orçukluymuşsun.

Zeynepcim hadi gözün aydın ooooh ne güzel. :)

günaydın bayanlar hepinizin kandili ii geçmiştir innşallsh

geçmiş olsun canım

kadiscim baban rahatsızmış Allah acil şifalar versin canım

epey zaman oldu gelemiyorum aranıza
ama sizi unutmadım
ii sohbetler bayanlara.s.

herkese günaydın..
ben biraz daha iyiyim..
eve gittim kızımı almadan yattıom bi kaç saat..
sonra aldım onu..hastalık dinlermi..
akşama kadar oynadık durduk...
terler içinde kaldık...
gün geçtikçe sabahları ruzeyi bırakmak iyice zorlaşmaya başladı..
yöntemler bulmam gerekiyo...
bi kahvaltı yapayım..görüşürüz kızlar...

kadiscim çok geçmiş olsun cnm babana...
allah şifa versin inşallahh

Günaydınlarrr herkese güzel bir gün olsun.

geçmiş olsun dilekleri için hepinize teşekkürlerrr

elifcim nasıl oldun öle hastada olsan kuzular başımızda yine onlarsız olmuyorrr :))

yelizcim bizde çok ısrar ediyoruz fakat bir inat etmiş ilaçlarım bitsin gidicem diyorrr zonanın ağrısından renkten renge giriyor adamcağız bir bkıyorsun sapsasrı birden simsiyah oluyor ağrıdan galiba ben araştırdım vücut direncinin düşmesi ve strese bağlı bir hastalıkmış ayrıca su çiçeği virüsmüymüş su çiçeği geçiren herkesin bu hastalığa yakalanma şansı var zona sinir ucu iltihabıymış

dün dileğin babası 5 kere aramış ona rağmen gitmemiş bizde çok üstüne gidince bunalıyor sıkılıyorrr ama ilaç bitince gider herhalde çünkü ben konuştum sen sağlıkçısın dedim bu işler bilmeyen insan değilsinki senelerce çalıştın bir insanın 6 ayda bir kendine kontrol ettirmesi gerekiyor onun için belki bu üçüncü gidişin olucak varsın oda aynısını sölesin ama bizim içimiz rahat etsin dedim bakalım inş. gider

Son düzenleme:
nimo idare ederim cnm..kötü değilim en azından..
sen nasılsın..
melek nasılmış...

kadsicim sıkmayın canınızı...
allahım başka keder vermesin babnız bunu en kısa sürede atlatsın inşallah

zona çok ağır bir hastalık, çok stres kaynaklı be kadişcim, çok içine atmış demekki babacınn
tatlı dille alın götürün kontrol edilmekden zarar görmez insan. inşallahbir an önc sağlığına kavuşurve moralide düzelir.

elifcim iyi bari vitamin falan al, dikkat et canım

valla ben romanatik melankolik depresif, bir hal içindeyimmm. sabahtan beri bütün nostaljik şarkıları dinledimmmmmmmmmmmm

Elifcim iyi olmana sevindim,

Kadiscim aman dikkat cnaım yaa ilaçlarını kontrol edin ve götürün çok çok geçmiş olsun tekrardan.

Dünnnn herkes ama herkes için dua ettim bol bol,nimim için, elifim için, kadis için, bütün bebiş ve annelerimiz için sağlık huzur mutluluk bereket diledim. Rabbim kabul etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…