Bebeklerimiz ve Biz

Hoşbulduk:)))

Oğlum iyi çok şükür. 21,5 aylık oldu. Çok yaramaz malesef.
Sizde bahsedin minik kuzularınızdan nasıllar? Siz nasılsınız?

Nimetcim evet ben Beylikdüzünde oturuyorum. Oğlumu kreşe vermedim. Bakıcımız var evde.
Ama sen Beylikdüzünde bir yer arıyorsan sana çok iyi bir kreş önerebilirim. Seneye yaza ben de oraya vereceğim.

Nimicim benim bir arkaşım beylikdüzünde oturuyor hadımköyde çalışıyor.
Ona sordum migrosun orda minikkurbağa varmış büyük bahçeli bir yer diyor
birde pinokyo varmış oda çok güzelmiş, minikeller diye bir kreş daha varmış. Bunları bir netten araştır canım. bir sonuç çıkacakmı..?

aldım listeye yelizicm hepsine bakıyorum şimdi, olmadı öğleden sonra çıkıp teker teker dolaşıcam hepsini

yeliz dolgancım senin dediğin yer neresi

Ben de pinokyoyu önerecektim. Ama yaş sınırlaması varmı bilmiyorum. Konuşmak gerekiyor. Sahibi çok aklı başında bir bey. Ayrıca servisi de var. Bir arkadaşım gönderiyor oğlunu çok memnun.

Nimicim çıkıp tek tek bakman bencede çok iyi, beylikpazarı diye bir yer varmış orda 2 yaş gurubu olan
kreşlerde var dedi arkadaşım, bir çok kreş varmış.Dediğim gibi sen bir çık öğlen tatilinde hepsine bak, konuş,gör.

Allah işini rast getirsin canım

yeliz dolgan servisi varsa çok iyi iş yerime bırakır iş yerimden alır

fiyatı ne kadar biliyormusun

Fiyatı konusunda bilgim yok malaesef. Yaş grubuna göre fiyat değişikliği varmı bilmiyorum.

Nimetcim ben sana şunu söyleyeyim. Oğlunu bu kreşe gönderen arkadaşım her konuda çok titizdir. 1 hafta boyunca bu civardaki tüm kreşleri gezdi. En iyi fiyata en iyi hizmet vereni seçmek için tek tek dolaştı. Ben onun fikirlerine gerçekten çok önem veririm. Zaten oğlumun bakıcısı da onun oğluna bakan bakıcı ve bakıcıdan da çok memnunum.

Sen bence bir de onlarla konuş.

22,5aylık benim kızım.
nimet bencede gez dolaş bakalım hem görürsün hemde yüzyüze fiyat konusunda da belki birşeyler yaparlar

Günaydın güzel bayanlar...
Ah be Nimetim tam da tahmin ettiğim gibi...
Rabbim bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine tez zamanda gönlüne göre biryer çıkarsın karşına inşallah...

canım konuşuyor biraz ne söylersek tekrar etmeye çalışıyor herçocuğun farklı oluyor bizim kız da epey geç yürümüştü mesela:)ama geç değil ya benim arkadaşın kzı 3 yaşlarında başladı konuşmaya geç değil yani daha seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…