Bebeklerimiz ve Biz

Sevil Merhaba:))

Nefin Fundayı hatırlarmısın? Fundacel..
Kızı 23 aylık ve bülbül gibi. Hafta sonu birlikteydik. Çok da tatlı maşallah.

Bu biraz da çocuğu yetiştiren kişi ile mi alakalı ne?

sevilcim inşallah yaaa inşallahhhhh

valla seyrantepe civarıda düşünüyorum şu an yuvaa, babsı için daha uygun çünkü, çocuğun hadımköye giidp gelmesinden iyidir, onunkine yakın yerlerde bulursam olmadı o tarafa , babasıyal gider gelir

yelizicm fundayla iletişime geçmeye çalıştım ama yapamadım benden selam söylersin artık. çalışmıyormu fundaaa

bide asud vardı o ne yaptı acabaaa

hatırlıyorum ya arada bir tlfda görüşüyorz da yüzyüze 2 kere görüştük bi daha kısmet olmadı
benimde aklıma gelmiyor değil ama şunu diyeyim benim görümcemin iki çocuğu var biri çok erken ve çok güzel tane tane anlaşılır konuştu ufaklık da ise ötekinin o konuşma zamanlarına geldi ama pek konuşmuyor.ikisinide yetiştiren aynı kişi ama çocuktan çocuğa değişiyor ama yetiştiren faktörüde önemlidir muhakkak

Funda çalışıyor. Kızına annesi bakıyor. Çok sık görüşüyoruz onunla . Hafta sonu beraberdik bende kaldılar hatta.Selamını söylerim tabiki:))

Asud u bilmiyorum. Gerçi Funda arada telefonla görüştüklerini söylüyor iyiymiş oda.

Bakıcıdan her açıdan çok memnunum ama konuşma konusunda pek değil. Çünkü zaten konuşmayı pek sevmeyen biri. Gerçi mucizeler yaratmasını beklemiyorum. Söylediğimde elimden geleni yapıyorum diyor her seferinde. Eee akşama kadar pek ses duymayan çocuk nasıl öğrenecekki konuşmayı.

sevilcim hoşbulduk cnmm, çok teşekkür ederim öncelikle:1hug:a.s.
bu arada eşim işe başladıysa bu hafta içi seni ziyarete gelebilirim haberin olsunn

nimetcim umarım gönlüne göre bi kreş bulursun sende cnm yaa
bu kaynananında yaptığı iş mi şimdi, evi taşıdın, daha önce çıtlatsaydı sana sende kreşe yakın bi ev tutardın, ne insafsızmış ki pat diye söylüyo , ortadan

nefin selam cnm sen nasılsın, haftasonun nasıl geçti, zeynep nasıl?

benim kuzumun burnu akıyo, denizde üşüttük galiba, ama hiç çıkmak istemedi ki sudan

sevilim hoşgeldin nasılsın irem nasıl
Hoşbulduk canım...:1hug:
Ben iyi sayılırım irem ise son sürat yaramazlıklara devam... Sınır tanımıyor artık kızım...Her anı başka macera...
Senin haftasonu nasıldı? ınşallah tahmin ettiğin kadar kötü geçmemiştir. Zeynep hn. nasıllar???

Sevil Merhaba:))

Nefin Fundayı hatırlarmısın? Fundacel..
Kızı 23 aylık ve bülbül gibi. Hafta sonu birlikteydik. Çok da tatlı maşallah.

Bu biraz da çocuğu yetiştiren kişi ile mi alakalı ne?

Merhaba Canım:1hug:

Bencede s.tepe daha iyi olur şekercim. En azından sizin eve daha yakın ama oralardada yakın biryer varmıdır şüpheliyim. Yani en yakın 4. levent yada levent de falan vardır.
Nimetcim çok samimi söylüyorum birşeyler ayarlayana kadar KUZUNA bakabilirim. Hem ıremlede vakit geçirirler. Sakın sıkma kendini bu teklifimi herzaman aklının biryerinde kalsın....

sevilcim hoşbulduk cnmm, çok teşekkür ederim öncelikle:1hug:a.s.
bu arada eşim işe başladıysa bu hafta içi seni ziyarete gelebilirim haberin olsunn

Ay ne güzel bir haber böyle:teytey::sm_cool:
Cumartesi günü başladı eşim işe. Nezaman istersen beklerim canım...
Bu arada Zeynomada çok geçmiş olsun. İnşallah çok çabuk atlatır.

saolun yelizcim ve sevilcim, az akıyo burnu, geçer sanırım bie iki güne kadar
bende bugün civile gidip alıştırma külotu alıyım diyorum
akşama doğru gidiyimde eşim beni alır ordan iş çıkışı, carrefoura gideriz alışverişe evde pek bişiy kalmamış malum yoktum evde

Ay ne güzel bir haber böyle:teytey::sm_cool:
Cumartesi günü başladı eşim işe. Nezaman istersen beklerim canım...
Bu arada Zeynomada çok geçmiş olsun. İnşallah çok çabuk atlatır.

inşallah cnm telden d egörüşelim en kısa zamanda ben sana haber edicem, tarif de istiycem tabii sengözlerimebaksanabsositosositokaydirigubbakcemile2:1hug:a.s.

güzel yürekli sevilim sağolasınnn

baktım seyrantepe kağıthane yok be bacımm, o taraflarda yok en çok beylikdüüz tarafı

allah sonumuzu hayır etsin, hadi şimdi yaz indi bindide çok fazla hastalanamz ama kışın napıcam , yavrumun ömür yollarda geçecek elden ele
içim daralıyor resmen yaaa
allahım tez zamanda bi çıkış yolu göstersin ,tez zamanda bulayım hayırlsıı ile bi yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…