Bebeklerimiz ve Biz

merhabalar herkese

bugün evdeyim kuzu yine erken uyandı biraz yatak keyfi yaptıktan sonra kalkıp fırına ekmek almaya gittik
geldik kahvaltısını yaptırdım . komşular yukarıda merdiven başında yufka yapıyorlardı benide çağırdılar bende çay demledim beraber kahvaltı yaptık yezda hanım dururmu çocukları görünce çoştu merdivenleri indi çıktı korktum düşecek diye kahvaltı yarıda keserek eve girdik erken kalktığı için uykuda sıkıştırdı yatırdım bir sigara yaktım bakayım dedim kızlar ne yapıyor.

evi süpürdüm bir silem toz işleri kaldı birde balkonlar herkesi öpüyorum
bugün kuzenler gelicek karşıdan akşam annemlerde olucam galiba öpüyorum herkesi

Günaydın şekerler...
Kuzularla dopdolu güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle...
Oh Kadişim evdesin bugün demek ne güzel. Birde kuzenlerle toplaşacaksınız bayılırım böyle aile saadetlerine. Allah bozmasın ağzınızın tadını... Kuzununda 22. ayı kutlu olsun. Ne çabuk geçiyor zaman dimi ama??? Doğdukları daha din gibi...
Elifim sizede şimdiden iyi eğlenceler. Ne güzel olurdu bir hamam keyfi. Eskiden bizde annemlerle çok giderdik ama şimdi hamamlara güvenip gidemiyoruz. Benim yerimede dökün suları birde güzel keselen...
Bende merak ettim yelizimi dünde hiç uğramadı. ınşallah bir sorun yoktur.
Bizimde babamız bugün iş başı yapıyor. Bakalım ıremi nasıl zaptedecğim. Acayip düştü babasına.
Eeeee tabi iyi polis o olunca biz kötü polis oluyoruz.

Selam kızlar

Merak etmeyin şekerler keyfim yerinde annecim yanımda, dün akşam geldi, şimdi pazardan geldi kuzuyu yatağa koydum, bizde ıspanaklı çarşaf böreği yapacağız,yanınada kardeşimin isteği üzerinede Profiterol yapıcam.

Öpüyorum herkesi güzel bir haftasonu diliyorum.

Çok güzel bir buluşma olmuş sibel belli yorumlardan anladığım kadarıyla efe bir lira oyuncakların takmış ve seni rahat bırakmamış :).

Bu arada iyi geceler anneciğimi uğurladım , hiç gitmesini istemedim denizde öyle " annaanne bende senin evine gelicem" diyip durdu, ağlamasın diye uğurlamayı aşağıda yaptık sonrada parka götürdüm.
Aaah anacım ne olurdu eski günlerdeki gibi yakın olsaydık

SLM canlarım, iyi haftasonları diliyorum hepinize
döndük biz tatilden , çok güsel bi hafta geçirdik
erdeği çok beğendim, çok canlı cıvıl cıvıl , çok hoş bi yer
seneye de oraya gitmeyi isterim kısmet tabii
denizi çok güzel değil diye düşünürken, 4. gün başka bi kısıma gittik, tavsiye uğruna tabiki
deniz orada tertemizdi, çocuklar hiç çıkmadı denizden neredeyse

Hoşgeldin Zehracım:1hug:
Tatilinin güzel geçmesine çok ama çok sevindim. Bu arada resimler süper ikinizde birbirinizden güzelsiniz.
Hayırdır Nimetim yine haftasonun problemli geçti sanırım bu saatde kreş aradığına göre... İnşallah gönlüne ve bütçene göre biryer bulabilirsin:Saruboceq::Saruboceq:
Oh Yelizim yine süper bir haftasonu geçirmişsin. Gelişler güzeldir ama vedalar hep böyle kötü olur. :1no2: Bunada şükür en azından farklı şehirlede değiliz anacıklarımızla...
Sibelcim negüzel bir gün geçirmişsiniz. Hepiniz birbirinizden güzelsiniz. Allah bozmasın ağzınızın tadını....
Hülyacım çok am çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifasını verir ve sizlere bağızlar enişteciğinizi:Saruboceq::Saruboceq:
Bizde kuzuyla evde bir haftasonu geçirdik. Dün süpriz bir şekilde erkek kardeşim ve eşi geldiler. Gelinimiz sıkıntılı bir 3 ayın sonrasında biraz olsun rahatladı. Göbişte çıkmaya başlamış. Onu görünce kendi günlerim geldi aklıma... Zaman ne çabuk geçiyor. Doğduydu doğacaktı derken 1,5 yaşını bile geçti annesinin kuzusu...
İrem felaket ötesi yaramaz bir çocuk oldu. Heranı başka macera... Yere pek basmıyor genelde koltuk ve oyuncak tepelerinde geziyor.
Birde bu ara sürekli nerde diye soruyor. Tabi 5 tanesini anlıyorsam 15 tanesini anlamıyorum. Tabi buna acayip bozuluyor küçük hanım ayağını yere vura vura ağlamaya başlıyor. Ne dediğini anlayana kadar evi 40 tur atıyoruz. Resmen sesi kulaklarımda çınlıyor. Allahdan değmesin öğle uykuları 2 saat kadarda biraz başımı dinlemeye fırsat buluyorum. Yoksa gerçekten sinirlerim harap oluyor.
Yinede bugünlerede çok şükür sağlığı yerinde olsunda bu inatlara 4-5 ay kadar daha dayanacağız.

iyi geceler bizde öğle sonrasına kadar evdeydik 12:30 kuzu uyudu 13:00 bende yanında uyudum saat 15:00 kadar beraber yattık dünden işleri bitirmenin avantajı vardı tabiki iyi oldu kuzu uyandı yemek yedik pendiğe kadar uzandık birkaç mağzadan salıncak baktım ama kafam göre birşey yoktu cumartesi akşamı kuzuyu dışarı çıkardım çıkarmaz olaydım parka gittik parktan gelmek istemiyor hay allahım yolun ortasında nasıl ağlıyor anlatamam
neyse annemlerin ordaki parkta götürdüm inatı galip geldi yezda hanımın 2 park turundan sonra kına gecesi vardı tutturdu oraya gidiyor elini vermiyor cadı kendim yürüycem diyor elini tuttunmu bıyak bıyak diyor çığlığı basıyor kına gecesine gittik elimiz mahkum davul zurna çalıyor oynak kızım dayanmadı gitti adamların önünde oynuyor halini görseydiniz öldüm gülmekten babsıyla beraber video aldı babası yakında face görürseniz şaşırmayın kuzumu:))))))

yelizcim annen gelmiş gitmiş insan istiyorki yanında kalsın dimi benimki sorun olmuyor hergün görüyorum:) bu cumartesi evdeydim diye annemle dilek özlemişler akşamına geldiler yezdanın yanına ama bizimki uyumuştu. inşallah en kısa sürede görürsün yine

sevilcim seninde kardeşin gelmiş allahım sizinde ağız tadınızı bozmasın hayırlısıyla alır inş. bebişini kucağına , yezdanında iremden bir farkı yok inanki çok yaramaz oldu bu sıralar koltuk başlarında yastıklarda yerde ev savaş alanı oluyor resmen yaptığım işte görünmüyor bende senin gibi konuştuğunun 5 anlıyorum geris kalanı boş geveleyip kaynatıp duruyor ağzında çekeceğimiz var bu zillilerden :)

nimocumu gene germişler anlaşılan kreşe aradığına göre bu sefer hadlerini aştılar galiba allah yardımcın olsun nimocum inş. uygun biryer bulursunda minnet etmezsin şunlara yaaa

dreamcim tatilden dönmüş hoşgeldin balım tatilinin güzel geçmesine sevindim canım fotoda çok hoş
hülyacımın eniştesi hastaymış galiba acil şifalar .

herkesi öpüyorum ben yarın geç gidicem işe annemle dilek yarın hastaneye gidicekler o yüzden onlar gelene kadar yezdayla beraber olucam

hepinizi öpüyorum tabi kuzularıda iyi geceler

günaydın hatunlarr, evet kreş arıyorum. ciddi ciddi arıyorum. çünkü sevgili kayınvalidecğim cumartesi gider gitmezz dediki ramazan geliyor ben bakamam ne yaparsanız yapın kreşe mi veririsiniz naparsınız. eşimde yoktu yanımda gelmemşti bu hafta kaldım öle haklısın anne dedim. bakarız bi çaresine dedim, eşim yokken dalaşmak istemedim açıkçası. dün akşam da gelir gelmezz araştırdım ama maaleseef bütün anaokulları 3-6 yaş arası, bide bizim orda 2 tane var 3-6 yaş hadi ikna ettik diyelim sabah 8 akaşam 6 ne ben işe yetişebilirm nede akşam almaya, eyüp civarına baktım ordada yok, fatihe baktım hep fındıkzade çapa tarafı ,saatler yerler uymuyor, daha parasınıda sormadım, açıkçası akşam kafayı yemek üzereydim. şunu 6 ay önce söyleselerdi bende şimdi bu kadar sıkıntı çekmez, kreşe yakın yereden evimi tutardım. ya gene evi taşıcaz yada yavrum sabahın köründe benimle yollara düşüp servisle benim buaralara gelicek, ooff keşek işime yakın bir yer bulabilsem servisli falan, sabah gelip iş yerimden alsalar akşam da iş yerime getirseler servisle döneriz kuzumlaaa offf zaten maaşlari doğru dürüst alamıyoruz 600-700 den aşağı değildir şimdi bide bu çıktı.
yani yememişler içmemeişler ana kız iki hafta bunu planlamışlarr. bu haftasonuna kadar ayarlamam lazım napıcam bennnn
nolur dua edin kızlarrr çok daraldım , yavrumu emanet edebilecğim hem iyi hem ulaşımı kolay hemde yavrumun huzurlu olacağı bir yer bulayım

günaydınlarrr.
nimetim inşallah gönlüne göre güzel bir yer bulursun dualarım seninle.inşallah bulursunda o insanlardan kurtulursun canım.ya nasıl insan bunlar nasıl bir babaanne nasıl bir hala.ay söylenecek çok şey varda neyse ..

herkese günaydın ..
süper bi hafta diliyorum...
çok güzeldi hafta sonumuz..
köye gittik...
gezdik eğlendik..hamama gittik.
meşhur kızılcahamama..
özel yer tuttuk..ailecek..
çok eğlenceliydi..
birazdan eve gideceğim..kayınpederin bi akrabası ölmüş.cenazeye gidiyolar.kızımı almam lazım...

nimicim rabbim gönlüne göre versin..
ben bu duruma biraz sevindim açıkçası..eminim ilk balşlarda zorlayacak..
ama kreşe verince çok rahatlayacaksın cnm..
kaynana ile muhattabın kalmayacak...
allahım inşallah yardımcın olsun tez zamanda istediğin gibi yer bulursun inşallah

Günaydıııınnnnnnn
Güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum hepimiz içinnn.

Nimicim rabbim gönlüne göre versin arkadaşım, umarım işyerine yakın bir yer olur,bende netten bakayım senin için bişey bulursam yollarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…