Hoşgeldin Zehracım:1hug:
Tatilinin güzel geçmesine çok ama çok sevindim. Bu arada resimler süper ikinizde birbirinizden güzelsiniz.
Hayırdır Nimetim yine haftasonun problemli geçti sanırım bu saatde kreş aradığına göre... İnşallah gönlüne ve bütçene göre biryer bulabilirsin:Saruboceq::Saruboceq:
Oh Yelizim yine süper bir haftasonu geçirmişsin. Gelişler güzeldir ama vedalar hep böyle kötü olur. :1no2: Bunada şükür en azından farklı şehirlede değiliz anacıklarımızla...
Sibelcim negüzel bir gün geçirmişsiniz. Hepiniz birbirinizden güzelsiniz. Allah bozmasın ağzınızın tadını....
Hülyacım çok am çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifasını verir ve sizlere bağızlar enişteciğinizi:Saruboceq::Saruboceq:
Bizde kuzuyla evde bir haftasonu geçirdik. Dün süpriz bir şekilde erkek kardeşim ve eşi geldiler. Gelinimiz sıkıntılı bir 3 ayın sonrasında biraz olsun rahatladı. Göbişte çıkmaya başlamış. Onu görünce kendi günlerim geldi aklıma... Zaman ne çabuk geçiyor. Doğduydu doğacaktı derken 1,5 yaşını bile geçti annesinin kuzusu...
İrem felaket ötesi yaramaz bir çocuk oldu. Heranı başka macera... Yere pek basmıyor genelde koltuk ve oyuncak tepelerinde geziyor.
Birde bu ara sürekli nerde diye soruyor. Tabi 5 tanesini anlıyorsam 15 tanesini anlamıyorum. Tabi buna acayip bozuluyor küçük hanım ayağını yere vura vura ağlamaya başlıyor. Ne dediğini anlayana kadar evi 40 tur atıyoruz. Resmen sesi kulaklarımda çınlıyor. Allahdan
değmesin öğle uykuları 2 saat kadarda biraz başımı dinlemeye fırsat buluyorum. Yoksa gerçekten sinirlerim harap oluyor.
Yinede bugünlerede çok şükür sağlığı yerinde olsunda bu inatlara 4-5 ay kadar daha dayanacağız.