- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.181
aman aman masallah zeynomuza:)lee benim kaynoş kışları burda 3 ay falan, onun dışında köyde kalıyo cnm yaaa
kışın bende pek çıkamıyorum, benim kaynoş hiç sevmez gezenti, hatunlarıııılmaz:
tenzilecim hoşgeldin cnm
zeynep 8 de kalktı bugün babasıyla beraber, abisiyle 11.30 da bi yattı pikniğe giderken 14 ü geçiyodu uyandığında
denize gittiğimizde de hiç eve götürüp uyutmadım, denize sokup çıkarıyodum, direk emzik ağzına, bebek arabasını yatırıp uyutuyodum şemsiyenin altında , hiç dert olmadı uyku saatleri tatilde bilee, çocukda alıştı her ortama ayak uydurmayı:roflol:
Selam şekerler...
Kuzuyu uyuttum koyuldum işe... Malumunuz perşembeye ağır misafirlerim var. Bugün işi gücü halletsem yarınada mamaları yaparım. İrem uyanıkken hiç iş yaptırmıyor bana... Ben yapıyorum o arkadan hallediyor. Kayınvalidemlerde pek ilgilenmiyorlar artık. Yarım sat sonra kapıya getiriyorlar. Çok kudurdu bu diye...
Zehram Nimetim varmı istediğiniz birşey menüyü ona göre hazırlayayım.
kızlar haftasonu nile nasıl yemek yedirdüm anlatayımda gülün
şimdi oturduk sofraya normalde tok karnı ama sofrada bizimle yemek yemeğe alışsın diye mutalak tabağına bişeyler koayar elinede çatal kaşık ne varsa veririm.
neyse sölemesi ayıp kayınvalide de taze fasülye yapmış, yanınada soğan kırdım, severim bazen öle soğan yemeyi
neyse ben çatur çutur yerken soğanı bizimkide yemek için eline aldı ısırdı katur kutur aciiiii dedi, acısı geçsin annecim fasülye ye dedim, çata batırıyor fasülyeleri arka arkaya atıyor ağzına sonra gene soğan sonra gene fasülyee, arada da acı geçsin acı geçsin diyorr, öldüm gülmekten, öle öleee kendi tabağındakileri ve benim tabağımdakileri yedi zilli
bundan sonra taktik belli soğanı kır koy önüne kendi yesin uğraşma dedim kendimeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?