Bebeklerimiz ve Biz

ahanda geldimmmmmm, hayranlarımı çok bekletmez olmazdı demi ama:roflol:sırnaşık şey

zeynep bi oturdu salıncaa, gidene kadar salladı abisi, inerkende başkası binicek diye ağladı ama herşeyi sahipleniyo cadı yaa, sanki salıncak onun oldu bindi diyelmaz:

yeliz duygusallıktan yemeye verdi kendini dikkat et bacım kilolar gelir heeee

sigara yok unut kesinlikle ıhhhhhhhhhhhkızarım heeee:mymeka:aman sakınnn haa

Selam şekerler...
Kuzuyu uyuttum koyuldum işe... Malumunuz perşembeye ağır misafirlerim var. Bugün işi gücü halletsem yarınada mamaları yaparım. ırem uyanıkken hiç iş yaptırmıyor bana... Ben yapıyorum o arkadan hallediyor. Kayınvalidemlerde pek ilgilenmiyorlar artık. Yarım sat sonra kapıya getiriyorlar. Çok kudurdu bu diye...
Zehram Nimetim varmı istediğiniz birşey menüyü ona göre hazırlayayım.

denizde öyle zehra diğer çocukların oyuncaklarını benim oo diyerek alıp yanıma kaçıyor :)

Sorma kadis bugün çok cebelleştim. ama içmedimm :):):):)) ama bu akşam içmelerine dadandımmm... 1 tane içiyorum 2 akşamdır, ama bu akşam onuda içmicemmmmmmmm

oooh özel menüde hazırlanıyor çoook kıskandım çoooooooooooooooook

yawsevilim var yaaaa, ne mamsı bacum yaaa, benim franbuazlı pasta olayı şaka haaaa
bk bi karpuz kes soğuk soğuk yeter be bacımm
üzerinede elinden güzel bir kayfe yada çayyyyy bu kaderrr
delümüsün nesün bacımmm , zıpırla ne uğraşacan alla alla yaaa
aşkolsun yaniiiiiiiiiii

kızlar haftasonu nile nasıl yemek yedirdüm anlatayımda gülün

şimdi oturduk sofraya normalde tok karnı ama sofrada bizimle yemek yemeğe alışsın diye mutalak tabağına bişeyler koayar elinede çatal kaşık ne varsa veririm.

neyse sölemesi ayıp kayınvalide de taze fasülye yapmış, yanınada soğan kırdım, severim bazen öle soğan yemeyi
neyse ben çatur çutur yerken soğanı bizimkide yemek için eline aldı ısırdı katur kutur aciiiii dedi, acısı geçsin annecim fasülye ye dedim, çata batırıyor fasülyeleri arka arkaya atıyor ağzına sonra gene soğan sonra gene fasülyee, arada da acı geçsin acı geçsin diyorr, öldüm gülmekten, öle öleee kendi tabağındakileri ve benim tabağımdakileri yedi zilli

bundan sonra taktik belli soğanı kır koy önüne kendi yesin uğraşma dedim kendimeee

bide babannesi küstüm konuşmuyorum senle dedi bizimkine
bizimki bağırıyor baba bir bir söööölemm senni diyeeee
babaya şikayet eidyor, baba geell nene nen yap

bide denis denis diye tutturduu annecim deniz soğuk hem babada yok baba gelsin öle gidelim diyorum
baba alo baba konuş baba sorrr dedi
açtık babaya telefon aldı eline baba denis gideyimmi ben
soğuk baba denis gideyimmi ben beee
baba sen gel denis gideyimmi ben bee

öldüm gülmekten konuşmayı bayğ doğrulttu bu aralarrr

nimo yerim ben o zillimin datlu dillerini, ahh bi yanımda olsa da sıksam ısırsam cadıyı şöleeeeeeeeeee

şimdi emirde kardeşine konuşma dersi veriyooo
emziğe zeynep meme diyoo
emirde meme değil emzik diyoo
emir tek tek harfleri söylüyo o da peşinden tekrarlıyo bi söylüyo beş gülüyolar vallaaaaa

sevilcim nimomun da dediği gibi sakın kendini yorum , bizim için uğraşma, tatlı dil güleryüzz hepsine bedel, bunlarda sende fazlasıyla olduğundan hiç bişiy yapma gülümm

valla yelizzz o kadar sıkıntının içindee sayelerinde yüzlerimiz bi nebze gülüyor,, o kadar temiz birer meleklerkiii allah onları her daim güldürsünn

valle yemek yedirme konsuunda sınır tanımıyorum
allem ediyorum kallem ediyorum yediriyorum
yemeğini hazırlaerken görüyo anne ben yemem vermeee diyoo
tamam annecim yeme banane diyorum
zorlama yok yeme sen yeme diyorum
ağzını bi şekilde açıyor hoop ağzınaaa yemem ben diyo yeme diyom hiç itirazyok bizde tamam yeme diyip kaşığı yerine koyuyorum

ters psikolojii genelde uyguluyorum

ay yerim ben onu zeynomu neyse perşembe yerim bol bolllllllllllllllllll

kızım kaç yaşındasın sen diyom döt diyooo
anam şimdiden meraklı kendini büyük sölemeyeee
iki diyom iki parmağını ayarlıyorum bu gine dötttt
oldu canım döött

yannız nimo bu imzandaki resmi kaldır, bak nazar mazar değer gelinime karışmam
çok güzel bakıyo fıstıkımm
tam genç kız havası var bunda yannız söyliyim sana
emir çok aşırı süslü, evde hep kavga babasının orjinal parfümlerini indirmiş yarıyaa
jöle desen sürmeden çıkmaz , tatilde de dövme yaptırmış koluna anneannesini kandırmış, kandırabilse küpe de takacak, küpe diye tutturuyo aradaa

kıss bunlar evin yolunu bulamaz haa evlenirlersedelikafadulden

aman aman masallah zeynomuza:)

oy oyyyyyyy
kolay gelsin seker
bol b ol foto cekin ona gore:)

ay nimo alemsin
wer onenune soganı heeee
yerim ben o sogan guzelini:)

günaydın kızlar hepinize...
dünden güzel olsun günümüz..
kuzum dün ateşlenmiş.kusmuş..
akşam eve gittik hiçbişeyi yoktu..çok şükür sabaha kadar vukuatsız geçirdik..
bugünü de atlatırsak rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…