Bebeklerimiz ve Biz

Dry& deniscim hoşgeldin dah iyi olmana problemlerini çözmene sevindim canım
kuzununda incileri hayırlı olsunn
sağol canım
derya cullen naberr güselimm
eyisin eyisin
haplar yutulmuş keyif yerinde
benimde bi kaç hap yutmaya ihtiyacım var
sakinleşirmiyim acebaaa
bu aralar bi sakinleştirici almayı kesinlikle istiyoruuuuuuuuuuum
sağol canımm
ama bana derya deme lütfen
edfırtım dry diyo :roflol::roflol::roflol:
sevgili nimo cullen :sm_cool:
kızlar altaki fotoyu erberk ajansa gönderdim. kızı foto çekimlerine çağırıyorlar.17-21 ağustostaa . eşim duysa kıyameti koparır zannımca ne bilem acep beğenceklermi diye yolladım.

maşallah kuzuna çok güzel. çağırmaları normal yaniii

kızlar altaki fotoyu erberk ajansa gönderdim. kızı foto çekimlerine çağırıyorlar.17-21 ağustostaa . eşim duysa kıyameti koparır zannımca ne bilem acep beğenceklermi diye yolladım.

onda bu güzellik oldukdan sonra hangi ajansa yollasan çağırırlar, :).
Valla nimicim ben eşimi ikna ettiysem ( ki her çocuk gibi onun kızıda en kıymetlisidir), sende ikna edersin :)sırnaşık şey

günaydınlarrr
canım sıkkın.hayırlsııyla şu çocukları kreşe verme yaşına getirseydik sağlıkla.uğraşmasaydık kimseyle .boyun eğmeseydik kimseye artık.söylenen abuk laflara ya sabır diyerek içimize atmasaydık.
lise yıllarımda ülserim vardır üniversite yıllarımda da sürdü.son 3-4 yıldır yoktu stresten tekrar çıktı mide ağrımdan duramıyorum.
güzel bir gün olsun hepimiz için

Günaydınlarrrrr

bugün kınamız varrr akşamdan hazırlıklarımı yaptım yarın akşamda düğün
kınaya yezda eylülü götürmüyorum iş çıkışı direk gidicem çünkü bu gece anneannede kalabilir.

bugece biraz sorunluydu çok uyandı ve mızıldadı kuzum öksürükte devam ediyor. ilacını kullanıyorum ama geçmezse götürcem

elifcim bizi haberdar et canım acil şifalar ruzişime

betülcüm hayırdır canı sorun ne özle değilse paylaş bizimle kayınvalide sorunumu varr

miden içinde doktora görün mutlaka

sağol kadisim hep aynı şeyler işte nimet de elifde bende çok sık görüşme sonucu yüzgöz olma.Allah kısmet ederse kreş yaşına gelsin kuzum olabildiğince uzağa taşınıcam böyle yakınken onlardaki bu performans ile ne oluurum bilmem eşimle aramızı sağlam tutabilirmiyiz onu hiç bilemiyorum

Günaydııın

Güzel bir gün diliyorum bende,

Betülcüm canını sıkmış k.waliden sanırım, üzme kendini, az kaldı bir sene daha baktırırsın sonra kreşe verir kimseyle muhattap olmazsın.

Kadiscim sizede çok geçmiş olsun cnm. Bizim gecemizde sorunsuz sayılmazdı. uyanıp durdu

günaydın kızlar...
akşam eve gittik..
yavrum iyiydi.hiç huysuz falan değildi...
bi tanıdığın asker kınası vardı oraya gittik..
gayet güzel yemeğini yedi ruze. oynadı gezdi...
hiç üzmedi.kusmadı.
ishal değil..
ben anlamadım ya..
sabaha kadar da deliksiz uyudu..
nasıl oluyor bu iş...
kaynanaya gidince hasta bana gelince sağlam...
zaten sabaharı süper neşeli uyanıyor..
baktı biz gidiyoruz başlıyor tepinmeye huysuzluğa...
akşam hiç bişi yokmuş gibilerdi..gayet normal yaşıyorlardı..
bende büyütmedim.konu kapandı gitti...

nimocum maşallah nile..o güzellikle kabul edeilmese şaşardım zaten...
babasını ikna edersin eminim ben...

betülcüm sıkma canını..az kaldı hepimiz için az kaldı..
inan herkes dört gözle bekliyor kreş zamanlarını..
bunlarda geçecek üzülme lütfen...

yelizcim düşündüğün için teşekkür ederim canım benim..
gitmedik dr. a..
çocuğun bişeysi yok...
gündüz bi kere cıvık kaka yapmış..ama sanırım dişiyle alakalı...
patladı patlayacak azılar...

kadiscim hayırlı olsun cnm..
düğününüz varmış..
iyi eğlenceler bebişim...
merak ettiğin için de teşekkür ederim

aman aman maaşllah elifff, ruze iyi olsundaa, bakalım daha ne kadar sabredebilicez.
allah yardımcımız olsun. sinir hastası olmadan şu çocukları büyütebilsek ne iyi olcak

betülcüm maalesef işte sıka sıka vücüd isyan ediyor artık.çok geçmiş olsun. biliyorum yaşıyorum. umarım bu yaşananlar bizde daha fazla sağlık problemi çıkarmaz ve yuvamızı dağıtmaz

evet canım 4 kere uyandı uykum var zaten gözümede kan düşmüş biraz öksürükten dolayı birde yanımda yatmaya alıştıya yatağına koydukça huzursuzlanıyor cimcime kaçıp kaçıp geliyor yanımıza ortamıza giriyor napıcam bilmiyorum hakikaten ciddi problem olmaya başaldı bu yatak mevzuu

sizin neden olabilir acep yelizcim dişleri tamamlandımı denonun ondan olabilirmi acep??

inaşllah düzelir kadişim yezdamızzz
bugün kına var desen döktürcenmi kııızzzzzzzzzzz

he bacım valla döktürceğiz inş.

bu arada kuzunun bu güzelliğinin karşısında çağırmasalardı kendileri şanssız olurdu. anacım maşallah nil meleğe sen kocişi ikna edersin :)))):lepi:

aman maşallah iyi olsunda canım
bunlarmı abartıyor nedir baksana sen gidince iyi görüyorsun onlara hasat görünüyor bu çocuk neyse iyi olsunda ruzecik sevindim canım problem olmamasına
ne demek şekerim burda arkadaşız tabiki merak edicez birbirimizi ::1hug:

önümüzdeki hafat çağırıyorlar kızı çekime, daha kreş olayını falan da halledemedik zaten bilmiyorum, dedim eşime gönderdim beğendiler falan diye tescilledin yani dedi. aramızda limoni zaten fazla üstelemedim

sabır taşına döndürüyorlar insanı gerçekten...
umarım hepimiz kreşe verince rahatlarız...
bunlarda geçer canım be...
allahıma hep dua ediyorum başka sıkıntı vermesin diye...

ah bi anlasam canım...
kaynana farklı şeyler mi yediriyo acaba..
akşam dr. a götüreyim dedim..
dr. demeyecek mi nesi var bişeysi yokki ne diyeceğim..
garip bakalım bugün ne gibi gelişmeler bizi bekliyor

kendi başına alıp götürsen çok mu kızar nimocan
hafta sonu konuşacak nasıl olsa eşin..
du bakalım annesi ne diyecek...
bence karşı çıkmaz eşin...
baz önce eşime anlattım..nili ajanstan çağırmışlar dedim.ruzenin de resmini yolla dedi..
benimki dünden razı da...
ruze hiç fotojenik değil..
saçları da kısa:1no2:

kızlarrr ben unuttum bugün evlilik yıldönünümüz bizimmmmmm size yazamayı unuttum

sabah arkadaşa benimki unuttu galiba dedim kocacım biraz önce aradı yıl dönümümüzü kutladı
pazar günü yemeğe çıkmıştık zaten yıl dönümü şerefine kına olacak gidemeyiz diye ama hatırlaması daha ayrı tabiki

rabbim hepimizin evliliklerine huzur ve mutluluk versin kuzularımızla daha nice yıllar nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…