Bebeklerimiz ve Biz

Aferim ona maşallah toplasın tabi oyuncağını dimi :) , denizde toplayınca annecim bana yardım edermisin diyor :) alışsın diye önceden benim uyguladığım taktiği şimdi o bana uyguluyor :)

ben lazımlık taraftarı değilim, öylede okudum.

walla bu gunduz sut meselesi yuzunden goncam ile aramiz acildi 2 gun
sut istedi drn hn uyuyacakken bende wermemek icin direnince epey agladi we icerden bilirkişi=babasi gelip olaya mudehale etmek zorunda kaldi,
sutu illaki uykuya gecerken icecek,biberonu sifonyerin ustune,kafayida yastıga koyup uyuyacak..

neyse hallolacak bi sekilde...

sohbet güzel sizde...
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..
gerginim biraz..
kaynana ve kızlarına gıcığım...çok fena...patlamamak için dişlerimi sıkıyorum
sakinleşince gelirim kızlar

lazimlik olayi icin yollamadim,gece alıstırmasi aylar hatta yıllar alabilir diyor,kasmayin diyor , onu gostermek istedim,
herseyde oldugu gibi bunda da doktorlar ikiye bolunmus,
googledan tuwalet egitimi ile ilgili dokumanlar cok yetersiz...

bende lazimlik taraftarı kesinlikle degilim ki aynı sekilde klozet aparatı,
direkt yapıyor klozete , sonrada ''kukumu yıkarmısın anne''diyor,sonrada sifonu o cekmek istiyor , cekerkende bi yandan gidenlere el sallıyor, ay tam komedi

bu arada aklima gelmisken şu kuku meselesi,bazilari farklı isimler koyuyor,sizlerde durum nedir sormasi ayip merak ettim, bir arkadasim ''cewiz'' ismini takmış cocuga da oyle alıştırmış cok tuhafima gittiiii benim sahsen,bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum

kizlar bu arada Estee Lauder
Double Wear Dayanıklı Pudra Fondöten SPF10 satin aldim cilek sitesinden
hangi kozmetikciye sorduysam hep bunu onerdiler inanılmaz guzzel yapısı we kalıcılıgı tawsiye ederim fikir olsun sizede istedim
he birde kanebo diye bir marka cok onerildi ama bi pudra fiyatı 180 tl olunca estee de karar kıldım

Adaptör kullanıyorum en azında wc ye yapma korkusu gelişmiyor, bencede kasmamak lazım bir komşunun kızı 3 yaşına kadar hiç istememiş wc ye yapmak 3 yaşındada bir kere bile yatağı ıslatmadan halletmiş olayı.

Mücümün oğlu ege oda kakasını altına yapıyormuş garip dimi, ama sürekli altına yapıyor hatta sukoyvermiyor kakakoyveriyor diyede espiri yaptık, oda bekliyor geçici durumun geçmesini .

Benim kuzuda peçete verirmisin anne diyor (tuvalet kağıdı demek zor geliyor). Sifon çekme merakı bizdede var.

Kuku bizde kukudur ama ayıptır gösterilmez ellenmez kilodsuz gezilmez  anne kuku ayıp çook ayıp diyede kendi kendine söylenir.hatta ben işten geldiğimde anne kuku ayıp ısırmak yok cimcik yok tükürmek yok diyede tekbir verir. .
Öyle isimler takmak yerine özel olduğunu anlatmak bence daha doğru bu benim izlediğim yol.

affetmeyi haketmiş kanımca,,,

pudra ve fondoten kullanmayı hiç sevmiyorum, allık yetiyor. 180 lirada çokmuş n o öyle altın kritalmi var içinde,,,,,,,,

ben daha onceleri deneyip yapmadigini gordugumde korktugunu dusunurdum klozetten we en ksa zamanda edinirim diye dusunurken annem olayı halletti we arkası da geldi zaten ,''anne sesi suyuyor musun'' diyo bide ''dinle bak anne'' :))))

ya kesinlikle ben cok yadirgadim ozellikle cewizi nedir ya bu:)abesleistigal
hicbirsey cocuga yanlış ifade edilmemeli kanaatimce we onlar herseyicok cok iyi anlıyorlar

bak sen egeye ,sıpa, selam soyle mu ye yeliz konustugunda olur mu?

bende işten ayrıldıgımdan beri yuzume herhangi bir baz surmuyorum,sadece allık ,kapatici,rimel,we parlatıcı ruj..
ama istedim simdi duzgun birsey edineyim , dugune ws.giderken kullanirim.elimin altinda olsun ,yalniz 1 aydir da arastırıyorum:)))))

herkese merhabalar..
uzun zamandır görüşemedik kızlar
beni soracak olursanız iyiyim diyelim iyi olalım
sonunda bi psikiyatr a göründüm
anksiyete bozuklugu ve idiopatik hipersomnia teşhisi koydu
ilki malumunuz depresyonun ayrı bi çeşiti sanırım
birden ani sinirleniyorum ya onun için bi hap verdi.
diğeride uyku için. birden uyumalarım çoğalmıştı
dükkanda bile küt uyuyordum.. o da bi rahatsızlıkmış
onun için ayrı bi ilaç verdi
bugün ilk gün gayet iyi hissediyorum kendimi
sinirlenecek olaylar oldu ama hala şaşkın mertebe sakinim
umarım birdaha sinirlenip kuzuma kötü davranmam.
ailevi problemleride hallettik sayılır.
herkesçe problem yok.
birde ben kafamdakileri attıktan sonra daha iyi olacak sanırım...
15 günde bi kontrolüm var
onun haricinde kuzumu haftasonları görüyorum
ve 14. dişini çıkarıyor sipam...
pek dişli olacak zilli zarifem..
umarım sizlerin keyfi yerindedir..

kesinlikle, herşeyin doğrusu öğretilmeli,

selamın iletildi,

oda sana ve herkese çok selam söylüyor hepinizi çok çok öpüyormuş.

iyi günlerde kullan cnm

selamlarr

tenzilecim tam gaz wc eğitimine devam he maşallah derine hadi bakalım darısı başımıza bu arada
salıncak için yoruma teşekkür canımmm sağolasın

elifcim ne oldu yineee ya ne yaptılar cadılar sana sakin ol bakalım anlat özel değilse dinleyelim bacımmmm

kesinlikle, herşeyin doğrusu öğretilmeli,çok iyi idrakediyorlar

selamın iletildi,

oda sana ve herkese çok selam söylüyor hepinizi çok çok öpüyormuş.

uzun araş.sonucu aldığın pudrayı iyi günlerde kullan. :)

Son düzenleme:
dewam walla kadisicm
darısı basınıza,ama kesnlikle hazir oldugunuzda baslayin....

sagolsun a.s mu..
yelizcim pudra sekerim:)pudralancaz bu kış:)

drydenis hadi gecmis olsun allah bir daha yasatmasin kendine dikkat et ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…