- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.321
hoşgeldin semihacım sağol cbitanem teşekkürler
hayırdır canım havadanmıdır sıkıntın bursada hava nasıl kasvetlimi yoksa bazen insanın hiçbirşey yapası gelmiyor
sarı papatyama geçmiş olsun bizdede aynı durum var öksürük ama nedenini bende anlamadım inş. çabucak sorunsuz atlatırlar yezdada berrada
pozuda çok güzell maşallah sarı papatyanın yerim onu ısırırım heee
ya semiha o nasıl bir poz öyle :))) ısırırım onu bennnn
semiha hg. canım teşekkür ederim...
bende bu pazarı bekliyorum...güzel bi kahvaltı için...
misafirimde var kahvaltıya...
berranın öksürüğü ilerlemez cnm inşallah
kadis cim evlilik yıldönümünüz müş nice yıllar dilerim aynı yastıkta.
Elifcim kösetakımını güle güle kullan
Semiha cim geçmiş olsun ilerlemez inşallah.
Ekin im kolay gelsin canım
Bizimki de gece bahçesi başladı da köşesine kuruldu onu seyrediyor:)
canım naz saat 9 gibi yatıyor yatarken çişini yapıyorsaolun kızlar nazarmı başkamı bilmiyorum ama buaralar iyice çoğaldı, azönce DryNites ın sitesini incelemdim, bu akşam ondan alıcam. Onun ıslatması sinirlerimi bozmuyor, 8 yaşındaki çocuk ıslatıyormuş altını, geçici bir dönem ama ıslak çarşaf pijama yıkamakdan gına geldi,. DryNites ı alınca çözülcek inşallah.
normal iççamaşırı gibi olduğu içinde ona güvenip sukoyvermiyecek.
Maşallah Naz'a Zeynep'cim sen gece kaldırıyormusun çişe, ? .
amin canımmmmmmmzeynepcim hg. canım...
allah kavuştursun sevdiklerine...
kolay gelsin güle güle kirlet evini..
ruziş kusuyordu sonra ateş ishal..
iyi şimdi şükür
teşekkür ederim cnm..
köşe takımı için bi resim çeker eklerim size..
bi yerleştirip süsleyeyim de
saoll canımmkadis cim evlilik yıldönümünüz müş nice yıllar dilerim aynı yastıkta.
Elifcim kösetakımını güle güle kullan
Semiha cim geçmiş olsun ilerlemez inşallah.
Ekin im kolay gelsin canım
Bizimki de gece bahçesi başladı da köşesine kuruldu onu seyrediyor:)
ah canım sorma bizdede kayuu sevdası varvalla bizim bir cailou muz var sormayın gitsin ailecek hayranıyız onun gerçekten çok güzel ve eğitici bir çizgifilm eşimle ikimiz de sıkılmıyoruz izlemekten.kızım bir numaralı hayranı birara adını soranlara kayyuuu diordu.denk gelirseniz izleyin çocuklar arasında sıkı bir hayran kitlesi varmış
kuaförden randevu aldım.saçımı boyatacağım.belki mutlu olurum.):):)
oo hadi bakalimkuaförden randevu aldım.saçımı boyatacağım.belki mutlu olurum.):):)
tv aleminde seyrettigi tek sey , oglen we aksam saatlerini bile kestirebiliyor,bitince de mizirdanip ''anneeee bitti seyretmicem''diyor:)))bursa havasıyla alakaşı değil canım beim havamla alakalı.canım istemiyıor iş yapmak berra uyuyup uyandıktan sonra bir turluycam bakalım kendime gelirim belki.öksürüğü bende anlamadım canım.
daha ne pozlar var zillide ben bile şaşıyorum verdiği pozlara nerden akıl ediyor diye.
sağol canım benim.
inşallah canım.bende akşam yemeklerinden ziyade kahvaltıda misafir arkadaşlarla beraber olmaktan keyif alıyorum.
sağol canım.ielrlemez inşallah diyorum bende.
bizimkide çok seviyor gece bahçesini.bitince ağlıyor hatta bitti diye.şu anki gibi:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?