Bebeklerimiz ve Biz

yeni çıkan bir ürün zaten elifcim, 4-7 ve 15 yaşa kadar varmış şimdi 4 yaşa denize olacakmı onu araştırıyorum. herkes memnun.

:))))))) inanmıyorumm aman iyiki almışlar aynısı yoksa hayrını göremiyecekmişsin :)))

teşekkürler tenzile

evet bende sitesine baktım.4-7 yaş yazıyor.
ama çok büyük değildir sanırım cnm esnek sonuçta.
en azından bi paket alınıp denebilir...

dimi bencede iyiki almışlar

toyikiden aradılar şimdi olmayabilir dediler ama bakıp görüp öyle alıcam bende, bakalımmmm.

Ben yemeğe kaçtımmmmmmmmmmmmm yemek yemek istmeiyorumm :)

bursa havasıyla alakaşı değil canım beim havamla alakalı.canım istemiyıor iş yapmak berra uyuyup uyandıktan sonra bir turluycam bakalım kendime gelirim belki.öksürüğü bende anlamadım canım.
daha ne pozlar var zillide ben bile şaşıyorum verdiği pozlara nerden akıl ediyor diye.

ya semiha o nasıl bir poz öyle :))) ısırırım onu bennnn

sağol canım benim.

semiha hg. canım teşekkür ederim...
bende bu pazarı bekliyorum...güzel bi kahvaltı için...
misafirimde var kahvaltıya...

berranın öksürüğü ilerlemez cnm inşallah

inşallah canım.bende akşam yemeklerinden ziyade kahvaltıda misafir arkadaşlarla beraber olmaktan keyif alıyorum.

sağol canım.ielrlemez inşallah diyorum bende.
bizimkide çok seviyor gece bahçesini.bitince ağlıyor hatta bitti diye.şu anki gibi:):):)

ruze hiç tv izlmeiyor..
baby tv açıyorum yüzüne bile bakmıyor..
ne klip ne reklam..
sadece düğmesine baasıp kapatıyor..

valla bizim bir cailou muz var sormayın gitsin ailecek hayranıyız onun gerçekten çok güzel ve eğitici bir çizgifilm eşimle ikimiz de sıkılmıyoruz izlemekten.kızım bir numaralı hayranı birara adını soranlara kayyuuu diordu.denk gelirseniz izleyin çocuklar arasında sıkı bir hayran kitlesi varmış

berra da çok fazla izlemez trt çocukta iki tane sevdiği çizgi film dışında diğerleri ilgi alanına girmiyor.

Denizin diziler dikkatini çekiyor, sevmiyor çizgifilmleri, geçen not seni seviyorum adlı filmde öpüşme sahnesini gördü yanıma geldi boynuma sarıldı ve uzunca süre ayrılmadık dudaklarımdan, bir gözüylede tv ye bakıyordu nasıl devam ediyor diye :))))))))))) komedi yaaa.

Birde şu 3g reklamı, bayılıyorrr oraya gidelim anne oraya gidelim diyor her defasında :)

Son düzenleme:
kayu yu görümcemin oğlu çok seviyor...
onalara gittiğimizde hep seyrediyor oluyor.ama ruze ona da bakmıyor...
bi değişik ..
millet seyretmesin ister ama ben arada bi baksın oyalansın istiyorum

yezdada bira zküçükken işi güc reklamdı şimdide bazı reklamları izliyor çizgi filim olarak hiçbirşey izlemiyorrr bazen dizilere takılıyorr bir ara adanlıya merak salmıştı cezanın şarkısı çıkıyorya onda oynuyor seviyor d-smartta luliyi izliyor ben orayı izlemesini istiyorum çünkü orda şekilleri renkleri hayvanları aklına ne geliyorsa herşeyi gösteriyorlar çok beğenerek dinliyor. tavşan pikabu timmy le tudy ne bilim bir sürü var

canım naz saat 9 gibi yatıyor yatarken çişini yapıyor
daha sonra ben yatarken kaldırıyorum
ilk başlarda çok ağlıyordu şimdi alıştı anne çişmi yapıcaz diyor
gece kaldırmıyorum eğer çişi gediyse ağlamaya başlıyor anlıyorum zati uyanamassam tabi altına kaçırıyor hemen beni uyandırıyor

amin canımmmmmmm
hımm çok geçmiş olsun ruzişime kıyamam canım ya hemen zayıflamıştır yavrum

saoll canımm
nazda gece bahçesine bayılıyordu şimdi ilgilenmiyor nedense
ah canım sorma bizdede kayuu sevdası var
artıl ailecek izliyoruz bende çok beğeniyorum çok eğitici

kuaförden randevu aldım.saçımı boyatacağım.belki mutlu olurum.):):)

kızz neden mutsuzsunn gerçi bende bu aralar çok mutsuz hissediyorum kendimi
hiç birşeyden keyif almıyorum i
seni mutlu edecekse boyat tabi canım foto eklemeyi unutma canımm

tv aleminde seyrettigi tek sey , oglen we aksam saatlerini bile kestirebiliyor,bitince de mizirdanip ''anneeee bitti seyretmicem''diyor:)))
onun disinda tek derdi ''hadi odama gidelim oyuncak oynayalim'' saatlerce oynar duruur..

Maşallah Naz'a maşallahhhhhhhhhh, süper.

Deniz çok derin uyuduğu için kalkmıyor farketmiyor bile hatta öyle sabaha kadar uyuyabilir. :)

erken yatirdim bugun uyandi kuzucuk
biseler yiyelimde Avm 'ne dogru gidecegiz tren'e binecek soz werdim:)hemde gezeriz biras
opuldunuzzzzzzz

yokmuş tenzile en küçüğü 4 yaş - 17 kilo- dan başlıyor,
Deniz 15 kilo belki olabilir diyip alayım diyorum derin kaç kilo.?
sonuçta yanlar lastikli kilod şeklinde bez kullanmıştım az çok tahmin ediyorum.

Sevilcimle konuştum şimdi zehra sultan sabah 9 da ondaymış 13,00 gibide nimi gitmiş, sesleri bir duysanız gırgır şamada :)))) çok kıskandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…