Bebeklerimiz ve Biz

yawwww sibelcimmm efenimmm şimdi senin için bişey yazsam burdaki hatunlar çatlayacaaaak o sebeplen yazmadımmmm :)))))))

güzel arkadaşım, çok zarfisin, özelliklede gzölerin kaşık kadar suratta iri iri gözlerrr, kız o gözler çok mu can yaktı

kızlar bez konusu acılmışken gunduz bezi bıraktık biz ama hala gece bırakamadık ya gece kalkıyor çişi geliyor bez tak diye bagırıyor napsam ya

elifcim gule gule kullan cnm super gercektende

teşekkürler ..sende güle güle kullan

saol cnm...
sende aldır o zaman bi tane...
aslında yelizim gibi benimde merakım yok..
hep eşim seçer getirir..
ilgilenmem de pek..
yeni bişi gelince çok süper oluyo ama

tenzile maaşllaahhhh diyorummm tütütüütütüüt 41 kereeeeeeeeee
valla annem şu wc işinin zamanı gelmiş artık dedi. bende öle ama ne zaman dedim, keşke bana da annem yapsa bi güzeliktee bıraktırsa çok süper olurdu vallee

kızlar düm zeynebe ve emire kıyafet almak için wenice gittik
bu elbiseyi görünce hemen atladım son bi tane kalmıştı
55 küsürden 7.90 a inmiştii, fiyatlar acayipti tavsiye ederim kesinlikle gidin kuzuları donatın

beğendinizmi kuzuşumun entarisini

valla babamdan almışım huyumuuu elektroniğe meraklıyım valla, alabiliyormuyum hayırrr
hala benle dalga geçerler, gittim flash disk aldımmm, e bunu takmak için laptop lazım diyip laptop almıştım.
babamla aynı haldeyiz ağzımızın suyu akar elektronik bişey görünceee, ama ben temkinliyimmm almam, bbamsa 36 ayda olsa taksit yapar alırrr

beğendimmm beğendimm, güle güle giysinn kuşummmm

Oyyyy yerim ben o fıstığıııı maşallahh
gerçekten çok ucuzmu olurmu seneye, sanki şimdi cuk olmuş..
Bende gitmek istiyorum ama sezon sonun son haftası bu hafta önümüz ramazan kışlıklar çıkar.

ya nimicim insallah en kisa surede sizde gecersiniz bezsiz yasama ama zamani bekle hazir olun yeterki.
annem pazar wc ye oturttu salı oglen gitti,atlattigimiz kazalar oldu ama netice de bi yere kadar...

yelizcim atladigin bisi yok bence canim,gece kaldiriyorum wc ye,uyku dagilmadan yapabiliyormuş meğer:)su an yeni oldugumuz icin 2-3 saatte bir kuruyorum saati...

zehracımmm güle güle giyinsin zeyno emirde çok tatlı maşallah kuzularına
ama seneye giyemez dimi ben alırken biryaş büyük alıyorum heppp:)

seni rüyamda gördüm yazdım okumadınmı anacım

kokoş annenin kokoş kizi
iyi gunlerde giysinler insallah zehraciiiiiiiiiiiiim

Son düzenleyen: Moderatör:
saol yelizcim, olur herhalde cnm yaa, zeynep çok iri değil, hatta iremin yanında resmen minyon kaldı diyim yanii,irem zeynebin ablası gibi duruyoduu, bu elbisede 98 yani 3 yaş için cnm olur inşallah diye düşünüyorum

yeliz bence bu haftasonu sürer indirimler, yeni sezon zaten çoktan açıldı, hatta belki dahada iner herşeyi tek fiyat yapıyolar, o zaman da ben sinir oluyorum işte(

bu arada sevil niye yok bugün, uğramadı hiç topiğe, haberiniz var mı?
?

zehracım ben cumartesi gecesi seni gördüm rüyamda bacımmm yan yana börek açıyorduk
hamur kısmettir hayırlara vesile olsun inşallah
cnm yanılmıyosam bu 2. görüşün, 3. görüşünde kesin bendesin inşallahhhhhhhhh

beğendimmm beğendimm, güle güle giysinn kuşummmm
saol datlum, daha iyileri gelinimin olsunn,
gelinimi görürsem daha güzelini ona alırım inşallah

zehracım çok guzel ya keske 1 tanrde kızım olsa

saol sibelcim, rabbim gönlüne göre bide kız verirde sende giydirirsin inşallah
kız giyimleri başka oluyo yaaa:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…