Bebeklerimiz ve Biz

yok beeee zehraaa, sen daha avantajlısın emir var yanında daha ne olsun, ben haftasonundan haftasonuna işte görüyorum kuzumu ondadaa koşturmaktan iş yapmaktan bşey öğretmiyom

herkese mutlu umutlu haftalar diliyorum...

yarinki bulusma isimiz iptal oldu malesef, semihanin isi cikmis,baska sefere insallah dedim.....

kizlar haftasonu bir sunnet dugunune katıldık,we farkettimki ben abimin sunnet dugunu haric hic bi sunnet dugunune gitmemisim ya da hatırlamıyorum:))
drn hanim gider gitmez ortamdan hoşlanmadi ki palyaco,sihirbaz,cocuk menuleri,animatorler we hawuzlu acık alan olmasina ragmen durmak istemedi orda we babasi tarafindan babanneye birakildi,
sunnet cocuugunun anne we babasi sirf bu dugun icin 2 ay tango kursuna gitmisler muthis bir gosteri sundular , şahaneydi..sonra cocuk at ustunde mekanda tur atti felan,we biz, ew sahipleri we bir cift arkadaslarla mekandan en son cıktık yani saat 02.00 :)otelin bahcesindeydi we otelde kalmayi felan dusunduk:)(erkek anneleri we sunnet dugunu yapmayi planlayanlar tango isini dusunun -super bir anı)

drn de tabi babannede kaldi...sabah babasi aldi we onceden organize edilmis bi piknige gittik o da guzeldi ,wakitlice ewimize donup pazar dinlenmecesi yaptik...we boylelikle bir pazari daha bitirdik...

valla ben külkedisini aldım okudum falen ama sabredemedi pek ,masal okuma olayı tam bir işkence zaten
sürekli tekarar ettiriyor, anne psi( prenses yani) anne okuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. anne oku anne oku, anne oku.

ayyyyyyyyyyy diyom bazennnn
haftasonu zaten eşime rahat vermedi, baba gel bab gidelim baba otur baba kalk baba yeme( adamcağız aç sofrada oturtmadı valla)uykusunda baba baba baba, kalkıyo göremedimi baba baba atta gitti baba mama alcak , baba baba baba

şair gibi hatunsun nimim ya
ama sende az degil
eski turk filmlerinden firlamis gibi asil endamlı guzel ,cool,,akilii :)

Kuzum sen daha şanslısın inan buna günün hersaati yanındasın, güveneceğin bir
oğlun var, Deni'in yanındada barış var ama herzaman güzel şeylerde öğretmiyor.
Banane, cimcik ışırık, tükürük barışın öğrettikleri onun dışında güzel ve eğitici şeylerde
öğretiyor.

yeliz onu hatırlatacak içeceklerden uzak kalsan ama o da olmuyor işte.kahvesiz çaysız gün mü geçer.mesai bitsede gitsek yaa

elimden geldiği kadar kalmaya çalışyıroum kendimi bitki çaylarına verdim :)

saol zeynepcim, canta ciklet dolu :) nikotinsizinden , nikotinlisine :).

Valla nazarımız değdi bacımm :). Aman maşallah diyeyim ben

Yeliz hikaye kitapları almaya başladınmı sen cnm..
varmı tavsiyelerin...

Zeynepcim henüz almaya başladım çünkü deniz halen oturup dinlemek yerine kendi çevirmek ve bakmak istiyor bir kaç ay sonra başlıcam.

Eğer oğlum olursa (-ki inşallah) bu fikir aklımda olsun.. bencede çok hoş olur :)

soytarı+, T&S kılıç+, zeybennep+ nasılsınız kızlar?

zeynep foto bende goremedim bi dahah ekleyecek olursan haber wer emi:)

gule gule betul,yine gel:)

yelizcim sünnet süper olmuş valla.esim konuştu ekimde yapayım sünnetlni demiş blz kestircez ama eglencesini orda arkadaslarla yapcaz batıya tayın çıkınca ailelerle yapıcaz insallah

saol tenzile bizde iyiyiz şükür..
resmi elifte görememişti..
eklerdim şimdi ama yine yok elif..

tango fikride çok hoş gerçekten..
ama ben bunu eşimle paylaşırsam eminimki tango yerine, kafkas oyunlarını tercih eder..:))

sagol yelizcim iyiyiz bizde,kuzu gec uyudu bugun 4 e geliyordu,neyse aksam muhtemelen gec yatacak cunku baba we babanne ile gezmeye gidecekler o yuzden sorun etmedim pek,

naptin alabildinmi drynites?

Zeynepcim henüz almaya başladım çünkü deniz halen oturup dinlemek yerine kendi çevirmek ve bakmak istiyor bir kaç ay sonra başlıcam.

anladım cnmm..
bende henüz almadım..
nesneler, kavramlar,sayılar, renkler içerikli kitaplar aldık..
geçenlerde de boyama kitabı aldım..

seviyoruz kitapları hiç yıtmadık daha..inş. böyle gider
..

hoşgeldin tenzile, güle güle betüll
ben gitmiyorum kızlar yaa gidesim kalmadı zeynep geç uyandı
çay demliyorum yanında da kek ve büzkivilerim var gelin çay içelim valla
miss gibi balkonumda

sagol yelizcim iyiyiz bizde,kuzu gec uyudu bugun 4 e geliyordu,neyse aksam muhtemelen gec yatacak cunku baba we babanne ile gezmeye gidecekler o yuzden sorun etmedim pek,

naptin alabildinmi drynites?

Farkındayız topik olarak...
Sen neden gitmiyorsun aranız limonimi?

Yok alamadım henüz, teredütlüyüm kilodan ötürü olmazsa elimde patlar diye..?
Sen ne yaptın geldimi? Nasıl gidiyor gündüzleri?

anladım cnmm..
bende henüz almadım..
nesneler, kavramlar,sayılar, renkler içerikli kitaplar aldık..
geçenlerde de boyama kitabı aldım..

seviyoruz kitapları hiç yıtmadık daha..inş. böyle gider
..

bizde boyama kitaplarına bayılıyoruz heleki teyzoşu birtane el emeği yapmış, her seferi
teyzem yaptı bunu anne diyor, bizde henüz yırtmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…