- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.621
şair gibi hatunsun nimim yavalleee, şöle yorumlamak gerekirseee(fotolardan ve gerçekte gördüğüm kaderiylennn)
eftuun bacımızın gözleri pek güzel, boy poss maaşllaahhhhhhh, bi bakan bi daha bakar öel yaniiii
elüffff desennn, zariflik abidesii, iyiliği yüzüne güzellik olarak dönmüş
semihacımm vuruldum sanaaaa, o ne hoş ,ne asil bir yüzzzz, kaş göz yerinde maaşlalhhh
zehracımm, saçalarına bayıldım, gözlerde çekik çekik gel bana bak gel bana bak deyi, sıcaklık samimiyet sevgi var gzölerindeee
sevilim bacım, oldum olası çok güzel bulmuşumdur hep, kaşlar gözler, fiizk süper, yanakta gamzeler gülünce dünya aydınlanıyor sankiii
yelüzümmm , fıstık ötesi hatun, her daim bakımlı, allhaın boş vaktine gelenlerdenn. azcık benlede uğraşsalardı yaaa neyseeeeeeeeee
kadişim, anam esmer güzeli, her daim güler yüzlü, allah onu incecükkk, böle el değse kırılcak gibi yaratmış, pamuklara sarmalı seniiii
tenzile, modern türk kadının profil, bakımlı, güzeellll, güzelllllllll, güzellllllllllllllllllllllllll
aynur bacusuuuu, gözlerine bitiğim efenim, nede olsa izmir bacusuuu fazla söze gerek yok
hülyammmmmmmmmmmmmmmmm, seni anlatmaya kelimelere yetmezz, çok gzüel çoooooookk
aklıma gelenler bunlarr girdikçe hatunlar yazarımmmmm
kızlar tebrik ediyorum sizi vallaa.s.
ne güzel bire bir ilgileniyosunuz kuzularınızla
ben pek vakit ayırmıyorum sanırım yaa
ama benim avantajım abisinin olması
çünkü herşeyi ondan öğreniyo
bide kavga ediyolar bazen aynı oyuncak için
emir bi dakka diyo zeynep bi dakka diyo
emir sölüyo o ne diyosa peşinden zeynep tekrarlıyoo
bide bana bakkkk demeyi öğrendi son günlerde parmağını kaldırıp:mymeka:
yeliz onu hatırlatacak içeceklerden uzak kalsan ama o da olmuyor işte.kahvesiz çaysız gün mü geçer.mesai bitsede gitsek yaa
yeliz cim sakınn cnm..
sen iradene sahipsin, ciklet al cnm ağzına...
Bu arada söylediğine aynen katılıyorum..ben bazen bişisöylüyorum. o anda ilgilenmiyormuş gibi yapıyor..
ama sonrasında aynı şeyi kendi söylüyor bana...
sürekli kayıttalar.. birazda dikkatli olmak lazım.. doğruyuda yanlışıda hemen kapıyorlar çünkü...
bu arada nazara geldim kalibaaa
kaldım evde
tam çocukları doyurup öle çıkıyım diyodum ki karşı binadan arkadaş geldi, emiri görüp geçmiş olsun demeye, tatildeymiş yeni gelmiş duyar duymaz gelmiş, ee tabi onunda 2 çocuğu vardı , masa hazırladım onlarla beraber yedik, bu arada saatler geçip gitti, zeynep uyuyakaldı
emirin pansumanını akşam babası gelince yaptırır bende zeynep kalkınca giderim arkadaşıma
Yeliz hikaye kitapları almaya başladınmı sen cnm..
varmı tavsiyelerin...
herkese mutlu umutlu haftalar diliyorum...
yarinki bulusma isimiz iptal oldu malesef, semihanin isi cikmis,baska sefere insallah dedim.....
kizlar haftasonu bir sunnet dugunune katıldık,we farkettimki ben abimin sunnet dugunu haric hic bi sunnet dugunune gitmemisim ya da hatırlamıyorum:))
drn hanim gider gitmez ortamdan hoşlanmadi ki palyaco,sihirbaz,cocuk menuleri,animatorler we hawuzlu acık alan olmasina ragmen durmak istemedi orda we babasi tarafindan babanneye birakildi,
sunnet cocuugunun anne we babasi sirf bu dugun icin 2 ay tango kursuna gitmisler muthis bir gosteri sundular , şahaneydi..sonra cocuk at ustunde mekanda tur atti felan,we biz, ew sahipleri we bir cift arkadaslarla mekandan en son cıktık yani saat 02.00 :)otelin bahcesindeydi we otelde kalmayi felan dusunduk:)(erkek anneleri we sunnet dugunu yapmayi planlayanlar tango isini dusunun -super bir anı)
drn de tabi babannede kaldi...sabah babasi aldi we onceden organize edilmis bi piknige gittik o da guzeldi ,wakitlice ewimize donup pazar dinlenmecesi yaptik...we boylelikle bir pazari daha bitirdik...
Zeynepcim henüz almaya başladım çünkü deniz halen oturup dinlemek yerine kendi çevirmek ve bakmak istiyor bir kaç ay sonra başlıcam.
sagol yelizcim iyiyiz bizde,kuzu gec uyudu bugun 4 e geliyordu,neyse aksam muhtemelen gec yatacak cunku baba we babanne ile gezmeye gidecekler o yuzden sorun etmedim pek,
naptin alabildinmi drynites?
anladım cnmm..
bende henüz almadım..
nesneler, kavramlar,sayılar, renkler içerikli kitaplar aldık..
geçenlerde de boyama kitabı aldım..
seviyoruz kitapları hiç yıtmadık daha..inş. böyle gider..
hoşgeldin tenzile, güle güle betüll
ben gitmiyorum kızlar yaa gidesim kalmadı zeynep geç uyandı
çay demliyorum yanında da kek ve büzkivilerim var gelin çay içelim valla
miss gibi balkonumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?