- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.701
günaydın yeliz sende hoşgeldin elifcim
vallahi bizdede bazen o durumlar olumuyor değil bizim evden çıkınca problem yok dışaı çıkıyorya ayakkabısını kendi giymek istiyor cadının ama anneme bıraktığımda bazen el sallıyor bazende anne diye ağlıyor annem parka falan baktırıyor oylaıyor kaçıyorum napim ağladığında bende çok üzülüyorum
bizimkini bu aralar öpme hastalığı sardı sizinkilerde varmı kızlar yezda herkesi öpüyor bu aralar sabahları anneannesiyle dedesini öperek uyandırıyor. :)
3 gün maltepede kaldık dün dileği (yengesini) görünce boynuna sarılmış öpmüş özlemiş herhalde cici anne diyor zaten ona :)))))[/QUOTE
eskiden bizimde bazen el sallıyordu bazen ağlıyordu..
şimdi abarrtı.her sabah yapıyor..
yan binaya 20 dk da geçiyoruz...
yengesini seviyor maşallah.
bende görümcemin oğlu ardaya deli olurdum..
ruze doğdu bayağı büyüdü o zamanlar bile çok seviyordum...
ne zamanki kavga edip ruzeyi dövmeye başladı o zamandan beri sevemiyorum.içimden gelmiyo...
o da bana çok düşkündü artık aramızda soğukluk var...
yapma yaa, k.waliden inse aşağıya bisikletiyle bir kaç tur attırsa odamı mutlu etmez, hay allah.
Deniz "anne bende seninle gelicem, bende seninle işyerine gelicem"diye ağlıyordu sabahları, Bak annecim
ben sana daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışmak zorundayım şimdi gidip çalışmlıyım eğer geç kalırsam patron bana kızabilir, hem çocukların gelmeside şimdilik yasak işyerlerin, akşama gelince sana süpriz getircem tmm annecim" bir iki ağladı ,sonra öğrendi, arada yine tutuyor bende seninle gelicem krizi.
Annecim patron var biliyorsun diyorum. "patron bana kızar anne dimi" diyor.
Damarının tuttu anlarda bu dialoglar oluyormu hayır. Allah yardımcımız olsun ne diyimmm
yarın sabah da onu deneyelim cnm...
söyleyeyim kaynanaya
az önce aradı beni..
anlattım..
annecim işe geldim ben sana mama alabilmek çalışmak zorundayım.
akşam gelirken sana cic ve mama alacağım..
atta götüreceğim seni dedim..
çok hoşuna gitti..
kahkaha falan attı..
bakalım sabaha ne olur
ohhh süperrrr cnm sizdede işleyecek demekki bu dialog, 10 kereden 8 inde işlese kardır.
Günaydın yeliz dolgan
Biz iyiyiz siz nasılsınız?
Merhaba kızlar:))
Nasılsınız?
Herkes burada sanırım:) Ne güzel eskisi gibi:)))
:)
Çok haklısın canım insan direk demoralize oluyor. Akılldır benim fıstığım üzmez annesini
İyiyim teşekkür ederim. Yazdıklarınızı okudum. Kendi yaşadıklarım geldi aklıma. Sabahları ayrılmak gerçekten zor oluyor. Her saferinde iki gözü iki çeşme kaçıyorum evden. Her sabah Efe uyanmasın diye dua ediyorum. Benden sonra uyanmışsa da bütün evi anne anne diyerek dolaşıyormuş. Umudunu yitirince kuzu kuzu bakıcısının elini tutuyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?