Bebeklerimiz ve Biz

benden de herkese günaydın...
gecemiz kötü geçti..
çok huysuzdu ruze...
sabah o huysuzluğun hediyesi incmiz gelmişti...
off bi çıksada rahatlasak

Günaydınn hanımlarr

Keyifler yerindedir inşallahh,
Bu akşam eşimin kuzeninin nişanı var, cicilerimi giyindim :) zehra istediği diye resim çekicektim ama fotoğ. mak. dayıma vermiş eşim iş sebebiyle.

Günaydınlarrrrrrr

tenzile tarifler için sağol bu arada öyküde çok hoş pylaşımın için sağol canım

elifcim hadi bakalım incileri hayırlı olsun ruzişin bizimkinin durdu diş çıkarmaları birdaha nezaman çıkacak acep

GÜnaydın cnm...
Ohhh Şıkır Şıkrı oldun ha..
Ben bugÜn Çok paspalım..
ınanılmaz aĞırlık var ÜstÜmde...
ıncıyı sabah elledım.gÖrmedeım..
14. DıŞı Çıktı...
Daha var saanırım..bıtmek bılmıyor..

Artık sabahları ruzeyı bırakmak Çok zorlaŞmaya baŞlaı.
YÜrÜmÜyor.
Gıtmek ıstemıyor..
Gıdınce Çok fecı aĞlıyor...
Bu sabah babası elıne bozuk para verdı..babanne bakkaldan Şeker alın dedı.
Ona sevındı gıttı ama gıderken sÜreklı gelıyor muyuz dıye kontrol ettı..
Artık sabahları ne yapacaĞımı ŞaŞtım

Günaydın Kadis, nbr?

daha 6 tane dişiniz var tamamlanması için cnm. Eğer bende eve bırakıp dışarı çıksamdım eminim denizde öyle olurdu, dedesi almaya geldiği için sorun olmadan çıkıyor evden. Ona hissettirmeden k.waliden oyalıyacak siz o sırada çıkıcaksınız başka yapacak bişey yok.

ah bi kapıdan içeri sokabilsem..
evden çıktığımız andan itibaren gitmek istemiyor..
zorla götürüyoruz çocuğu..
sonra kayanamların kapıdan girmiyor..
yapışıyor boynuma ayıramıyoruz..

daha 6 mı...
off bittim ben....

kadiscim hg. cnm..teşekkür ederiz..
iyisinizdir umarımmm

günaydın yeliz sende hoşgeldin elifcim

vallahi bizdede bazen o durumlar olumuyor değil bizim evden çıkınca problem yok dışaı çıkıyorya ayakkabısını kendi giymek istiyor cadının ama anneme bıraktığımda bazen el sallıyor bazende anne diye ağlıyor annem parka falan baktırıyor oylaıyor kaçıyorum napim ağladığında bende çok üzülüyorum

bizimkini bu aralar öpme hastalığı sardı sizinkilerde varmı kızlar yezda herkesi öpüyor bu aralar sabahları anneannesiyle dedesini öperek uyandırıyor. :)

3 gün maltepede kaldık dün dileği (yengesini) görünce boynuna sarılmış öpmüş özlemiş herhalde cici anne diyor zaten ona :)))))

yapma yaa, k.waliden inse aşağıya bisikletiyle bir kaç tur attırsa odamı mutlu etmez, hay allah.
Deniz "anne bende seninle gelicem, bende seninle işyerine gelicem"diye ağlıyordu sabahları, Bak annecim
ben sana daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışmak zorundayım şimdi gidip çalışmlıyım eğer geç kalırsam patron bana kızabilir, hem çocukların gelmeside şimdilik yasak işyerlerin, akşama gelince sana süpriz getircem tmm annecim" bir iki ağladı ,sonra öğrendi, arada yine tutuyor bende seninle gelicem krizi.
Annecim patron var biliyorsun diyorum. "patron bana kızar anne dimi" diyor.
Damarının tuttu anlarda bu dialoglar oluyormu hayır . Allah yardımcımız olsun ne diyimmm

Günaydın yeliz dolgan

Biz iyiyiz siz nasılsınız?

İyiyim teşekkür ederim. Yazdıklarınızı okudum. Kendi yaşadıklarım geldi aklıma. Sabahları ayrılmak gerçekten zor oluyor. Her saferinde iki gözü iki çeşme kaçıyorum evden. Her sabah Efe uyanmasın diye dua ediyorum. Benden sonra uyanmışsa da bütün evi anne anne diyerek dolaşıyormuş. Umudunu yitirince kuzu kuzu bakıcısının elini tutuyormuş.

Merhaba kızlar:))
Nasılsınız?

Herkes burada sanırım:) Ne güzel eskisi gibi:)))

hg. canım...
iyiyiz sen nasılsın...

:)

Çok haklısın canım insan direk demoralize oluyor. Akılldır benim fıstığım üzmez annesini

halden anlayan birileriyle konuşması ne iyi oluyor..
seni seviyorummmmma.s.a.s.

ne kadar zor değil mi,
allahım hepimizin yardımcı sı olsun yarabbim..
onlar daha anne kuzusu..
anne yavrusu...
ah bu hayat şartları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…