Bebeklerimiz ve Biz

bunlarda tatılden efenın kılo aldıgı zamankı halı

buda benımçıt çıtla saclarımı uzattıgım halı göruntuler kötufakat makınadan degıl onları sonra yuklucem yenı sac rengımıde dagha net görursunuz hem

ARADA RESIMLERIM KAYNAMIŞ ZEHRANINDA DEDI GIBI BENDE ÖNE CEKEYIM DEDIM

selam kızlarrrrrrr hepinize hayırlı berreketli ramazan diliyorum

nimocum canım çok sevindimmmmmmmm allah gönlüne göre verdi

selam güzel anneler.çok mutluyum eşim bana laptop almış.netimizi tekrar açtırcaz.kısa bi tatilin ardından aranızdayım tekrar.beni özleyin anacım.

Ah be Nimetim bu son zamanlarda duyduğum en güzel haber...
Rabbim gönlüne göre verdi. Dualarımız kabul oldu çok şükür...
Ailenin de günahını aldım. Rabbim affetsin bizi...
İnşallah Nilim Meleğimde çabucak adapte olacak...
Ama keşke İlker'e öyle demeseydin. Ailenin yanınızda olduğunu görmesi gerekiyordu. Manevi olarak birşey yapamıyorlar ama maddi olarak yardım ettiklerini görmeliydi. Ne söylemiş olursan ol uygun bir dille ailenden destek aldığını anlat ona.
Bak sen beni dinle bu söylediğimi iyicene bir düşün...

Şekercim aklımdasın ama olmadı. Dediğin gibi zaman çok kısıtlıydı birde araya bizim cenaze işi falan girdi.
Ama bayramdan sonra kesin gelicem Allah'ın izniyle... Belki bir haftasonuna denk getiriri Yelizde katılır bize...

çok kötuyum ıçım sıkılıyor bunaldım üzgunum hersey bende esım arada gecen catışmaya gırdıklerı yerdeyıne olay varmıştakvıye gıdıyolarmış vedalasarak konuştu 3 gun yok sesını duyamıcam çıldırıyorum burda zaten yanlızım evde neolur dualarınızı eksık etmeyın

nimet çok sevindim senin adına güzelim ya. Çok şükür halloldu sonunda.
Mewcan iyi günlerde kullan laptop unu
Semiha kulaklar delinmiş iyi yapmışsınız. Güle güle taksin küpelerini kuzu
Sibel allah yardımcısı olsun bütün askerlerimizin hemen kötü şeyler getirme aklına. Foto da harika maşallah

Sibel canım içini karartma, çok zor bir durum, sen güçlü olmaya çalış ama. Allah eşine ve tüm askerlerimize kuvvet versin.

esım şimdi yıne aradı görev 6 gune çıkmış ve benkoskoca 6 gun esımın sesını duyamıcam ınanmıyyorum ya ne olur yalan olsa bız gunde kaç defa konuşurduk ıyı geceler demeden yatmazdık sabah arayamasa catlardık şimdi kım benı arayıp gunaydın dıcek ben esımın sesını duymadan yapamam bılıyorum oda bızım sesımızıb duymasa cıldırır ya o napsın görevdeyken çok kötuyum napıcam ya çıldırcam duşundukce ç.ok zor ya

Günaydın iyi hafta sonlarııııı

öncelikle nimocummmmmmmmmmm
gözün aydın canım arkadaşım bak allahım gönlüne göre verdi nil melek şanslı bir çocuk maşallah
ailendende allah razı olsun eksik olmasınlar düşünmüşler çok sveindim senin adına kuzun kreşe gidicek güzel şeyler öğrenicek maşallah diyelim herşey gönlünüze göre olur hadi bakalım hayırlısı olsun inş.

mevcan laptopun hayırlı olsun

sibelcim efeyede sanada maşallah canım fotolar çok şeker. eşin içinde dualarımız askerlerimizle zaten rabbim hepsini korusun allaha emanetler inş. çabucak döner kauşursunuz iyi düşün canım

semihacım sarı papatyamın kulakları delinmiş hayırlı olsun küpeleri kuzumun

yelizcim imsakiye için teşekkürler çok güzel bişey

elifcim zehracım sevilcim sizlerede merhaba

bizim patronlara insafa geldi 17:00 paydos ettirdiler bizi galiba ramazan boyunca böle olucak

malum benimde yarına misafirlerim var eşimin abisi gili çağırıyoruz parise dönmeden yemeğe alalım dedik dün akşam alışverişimi yaptım.

menüm şöle:

mercimek çorbası
etli taze fasülye
arpa şehriyeli pilav
yaprak sarması
salata
yetiştirebilirsem hoşaf yapırım birde

bugün erken çıksam iyi olur inş. fazla tutmazlar beni tekim koca ofiste
en azından ev işlerimi yaparım erken çıkarsam yarına tek yemekle uğraşırım

yezda diğer gecelere göre daha az öksürdü ilaç işe yarıyor galiba

Son düzenleme:
benden de günaydın herkese...
güzel bir hafta sonu diliyorum..
biraz işlerim var halledeceğim..
sonra görümcem gelecek..biraz alışveriş yapacağız...
kaynanamlar köye gidiyorlar bugün..
çok şükür karı koca başbaşa yemek yiyebileceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…