Bebeklerimiz ve Biz

Aynen öyle valla zehracımmmmmmmmmm
Aminnn İnşallahhhhhhhhhhhhhhh

evet cnm o polemıkten sonra benım msn mı bulup bana msjlar atmıştı aramız ıyı olmuştu.evet kılo boy sorununu hatırladım cnm hatta esım öyle yazmış bılmıyor yanlış yazmış demıştı.şimdi tekrar gırıyomu acaba

Herkeze merhaba , hayırı ramazanlar diliyorum hepinize.

Şükürler olsun rabbime 1 Ağustos günü oğlum Umut Çınar'ı aldım kollarıma , Allah bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah.

Geçirdiğim kötü günler sırasında gerek dualarıyla gerekse iyi dilek mesajlarıyla yanımda hissettiğim sizlere çok çok teşekkürler ediyorum , Allah hepinizden razı olsun.

Hayırlı sağlıklı uzun upuzun ömürler olsun inşallah hepimize

Hayırlı uğurlu olsun canım:1hug:a.s.
Rabbim sağlıklı, sıhatli, başarılarla dolu, yüzü gibi güzel upuzun bir ömür sunar inşallah güzel meleğine... :Saruboceq::Saruboceq:

tülayım maşallah cnm, ay parçası gibi bebişimiz
allah nazarlardan esirgesin, hayırlı uzun ömürler versin,
rabbim analı bablı büyütmeyi nasip etsin güzel arkadaşım benimm
umarım seni aramızda daha sık görürüz bundan sonra

saol güzel arkadaşım benim
bal damlıyo yine ağzından
inşallah iremde kardeşine böle davranır büyüyüp apla oluncaa
seninde en iyi şekilde yetiştireceğinden hiç şüphem yok
kendi gibi huyuda güzel sevilim benim
valla seni görüp tanıyınca daha bi kanım kaynadı sana emin ol cnm benimm
ne iyi etmişimde gitmişim sana:asigim:

evet sibel aynen dediğin gibi olmuştu sibelle mevzular
sonrasını bilmiyorum inan, başaka topiklere giriyomudur benneyaptımki, belki giriiyodur:dilcikar:

bu arada allah yar ve yardımcın olsun güzelim
gurbet ellerde şu mübarek ayda yanlız başına iftar ve sahur yapıyosun
tez zamanda kavuşturur rabbim seizi eşinle inşallah
iyiki oğluşun varda yanlız değilsin cnm benim:1hug:

ekinim girersen bana msn den ulaşırmısın hayatım yaa
senin ve bi çok telefon numarası silinmiş rehberimden
telefon numaranı istiycem, arıycam seni akşam iftardan sonra

kızlar olmuyor ya esım aklımdanhıç çıkmıyor ne yaparsam o aklımda dunduyduguma göre yıyeceklerı tukenmışama helıkopter kalkmıyormuş kuzum nm yıyıpb ıçıyor acaba gözumden yas eksık olmuyor hıç çok özledıkçok..........

kızlar yarın evlılık yıldonumum ama yıne yok yanımda 3 yıl bıtecekama bız 2 yıldır kutlayamıyoruz görevde oluyor hep fakatarardı ama bu sefer arayıpta kutlayamıcak bıle nekadar yalnızım ya

Tülaycım gözün aydın canım allah analı babalı büyütüsn kuzuna uzun ömür sağlık versin bir ömür yavruna çok ttalı bir bebek allah nazardan saklasın

kızlar yarın evlılık yıldonumum ama yıne yok yanımda 3 yıl bıtecekama bız 2 yıldır kutlayamıyoruz görevde oluyor hep fakatarardı ama bu sefer arayıpta kutlayamıcak bıle nekadar yalnızım ya

sibelcim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice yıllara arar eşin merak etme iyi düşün kötü şeyler getirme aklına öpüyorum seni ve efeyiopuyorumnanaktan

ayy pardon günaydın demeden dalmışım

güzel bir gün olsun hepinize akşam hediyemizi ve pastamızı aldık eve gittik ifatrı yaptıktan sonra pastamızı kestik gecede annemde kaldım sabah kuzuyu bırakma sorunu olmadı sadece teras kata götürüp bıraktım :)))) anneanneye

inş. günümüz (nüz) güzel ve çabuk geçer

Allah analı-babalı büyütsün tülaycım, dört gözden ayırması sağlıklı,mutlu ve uzun bir hayatınız olsun UMUT'unuz ile.

günaydınlar.
Tülay çok sevindim.Allah analı babalı sağlıkla uzun ömürle yaşaatsın inşallah.
sibel evlilik yılddönümün kutlu olsun canım
kadis gelininize nice yaşlara sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…