- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.421
ne zor olmuştur sahura kalakmadan tutmak, açıkmasan bile susamışsındır cnm benim , gerçi rabbim kolaylığını veriyo çok şükür ama kalksan daha iyi olurdu tabii
çok düşünüyoduk nasıl geçer o kadar saat, günler çok uzun, hava çok sıcak nasıl tutucaz diyoduk ama allahın izniyle 5 günümüz oldu bile:))
rabbim nice nice ramazanlar göstersin bize böle hayırlı
ya kızlar bende ayşegülü merak eder oldum.taşındığından bu yana hiç gelmedi değilmi foruma.?
sibel siz o danielin annesiyle polemik yaşamışdınız galiba, baya bi tartışmıştınız, onun sonrasında
ben de onu başka sitede görmüştüm, bebeğiyle ilgili yanlış kilo, boy falan veriyodu
bizim topikte başka söylüyodu orda başka
bende bozuntuya vermeden orda gördüğümü yazılarını okuduğumu söyleyince anladı yalanının çıktığını sanırım
uğramaz oldu bir daha da
Herkeze merhaba , hayırı ramazanlar diliyorum hepinize.
Şükürler olsun rabbime 1 Ağustos günü oğlum Umut Çınar'ı aldım kollarıma , Allah bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah.
Geçirdiğim kötü günler sırasında gerek dualarıyla gerekse iyi dilek mesajlarıyla yanımda hissettiğim sizlere çok çok teşekkürler ediyorum , Allah hepinizden razı olsun.
Hayırlı sağlıklı uzun upuzun ömürler olsun inşallah hepimize
Maşallah Ezgi ve Emir'e her eve lazım bu çıtırlardan bence...
Siz çok şanslısınız vallahi kızlar(tabi birazyetiştirme ilede ilgili) benimde eltimin sizinkilerle aynı yaşta bir kızı var ne kendi kardeşine nede ireme asla iyi birşey öğretmiyor. Çocuklar onu görünce ne yapacaklarını şaşırıyor.
evet cnm o polemıkten sonra benım msn mı bulup bana msjlar atmıştı aramız ıyı olmuştu.evet kılo boy sorununu hatırladım cnm hatta esım öyle yazmış bılmıyor yanlış yazmış demıştı.şimdi tekrar gırıyomu acaba
Şükürler olsun rabbime 1 Ağustos günü oğlum Umut Çınar'ı aldım kollarıma , Allah bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah.
Geçirdiğim kötü günler sırasında gerek dualarıyla gerekse iyi dilek mesajlarıyla yanımda hissettiğim sizlere çok çok teşekkürler ediyorum , Allah hepinizden razı olsun.
kızlar yarın evlılık yıldonumum ama yıne yok yanımda 3 yıl bıtecekama bız 2 yıldır kutlayamıyoruz görevde oluyor hep fakatarardı ama bu sefer arayıpta kutlayamıcak bıle nekadar yalnızım ya
kızlar yarın evlılık yıldonumum ama yıne yok yanımda 3 yıl bıtecekama bız 2 yıldır kutlayamıyoruz görevde oluyor hep fakatarardı ama bu sefer arayıpta kutlayamıcak bıle nekadar yalnızım ya
Günaydın Kadiscim,
Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?