Bebeklerimiz ve Biz

bence en iyisi hepiniz ankaraya gelin..
bi otobüs..tek vesaitle gelirsiniz
ben hepinizi terminalden alırım...

vereliniortak

cnm bende öyle yaptım
ilk geceler 2 saate bir kaldırdım. ama yapmadı..
sabah kalktığında yapmıştı..
bende yapmıyor diye ertesi gece kalkmadım yaptı..
sonra bez taktım.. yine yapmadı..
dün gece bezlemedim yaptı..

bu ne ya 3 otobüs yok 4 otobüs..biz tüm ankarayı maksimum iki otobüsle geziyoruz..mavilim haklı en iyisi ankaraya gelin siz..

ezanın geç okunuşu işi bozuyor kızlarr erken okunsa orta biryer bulurduk iyide olurdu

ya birkaçgün erteleyelim yada gelebilenler gelsin çünkü neticede hepimizin çocukları ufak çok geç saate kadar kalmak nbizim içinde zor olur onlar içinde

ewet cnm bende öyle düşündüm..
sütünü gündüz verecem..
sağol cnm

Ne yapalım sağlık malık olsunnn:gitme:

bence en iyisi hepiniz ankaraya gelin..
bi otobüs..tek vesaitle gelirsiniz
ben hepinizi terminalden alırım...

vereliniortak

kaydirigubbakcemile3 harika fikir :)

kızlar bu arada bi şey sorcam cevap yzarsanız sevinirm..berfenin şu an 20 tane dişi var bunun 8 tanesi azı..daha diş çıkartacakmı..sanki ağzında yer yokmuş gibi geliyor bana..

kızlar bu arada bi şey sorcam cevap yzarsanız sevinirm..berfenin şu an 20 tane dişi var bunun 8 tanesi azı..daha diş çıkartacakmı..sanki ağzında yer yokmuş gibi geliyor bana..

Çok uzun süre çıkarmayacak cnm , bebeklikte çıkaracağı bütün dişleri tamamlamış.

Nasılsınız bu arada, ?

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
soytarı, KK Pro Üye*mavili*+, KK Pro ÜyeDreamLover+, Eftunn+, Jege+, KADıS+, KK Pro Üyelittlefairy+, zeybennep+

Güzellll az evvel daha fazlaydı ama buda iyi :)

walla isterseniz unutalım iftar işini, yani benim için hiç problem değil ne dersiniz.?

walla isterseniz unutalım iftar işini, yani benim için hiç problem değil ne dersiniz.?

Yelizcim uzak olanlar gelemiyor o açıdan yazdım canım yanlış anlaşılmasın sakın benim yakın problem değil gelirim ama kalabalık ayrı bir güzel olur :icecream:

biz yapabiliriz ama yani gelebilecekler yakın olanlar müsait olan tabikide gelsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…