- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.381
canım ben berfeye gece ve gündüz aynı anda alıştırdım..saat kurup kalkıyorum..gerçi artık kendide uyanıyor çiş diye..gece sütünü içirdikten sonra tekrar çiş tut yapmazsa saat kur 1 saat içinde tekrar kalk..inan zamanla uyanıp çiş demeye başlıyor..tabii arada kaçırdığıda oluyor ama..
nimi kıss benim herifle gelebilirsin aslında karşıdan:)), tanışıyosunuz sonuçta
Zeynepcim aldığı sıvıya göre kaldırma işlemini azalt veya çoğalt.
Biz gece sütüne kalkmıyorduk zaten günde 3 kere süt içiyor, ama sende gece içtiğini
gündüz bölerek çözebilirsin, çok inat edip isterse ki denizin bazen tutuyor inadı. bir çay bardağından fazla vermiyorum.
valla bana uymuyor canlarım , son zamanlarda çok kaçağım var. dün zaten denetleme vardı şirkette olamdım kızın peşinde bugün bi sabah bide birazdan gene kaçıp kızı alıp gelecem. kaçağım çok var yani çok göze battım bu aralar en son cuma günü yakalnamıştım hatırlarsınız, o yüzden ben seyrantepe geçemem. hem dönüşümde çok zor olur benim. 8 de iftar hadi 1 saat yedik içtik adi yarımsaat kahve keyfi sohbet saat 9,30 olur. benim gelişim en aşağı eve 11 . ne bende hal kalır nede kuzuda siz bir birinize yakınsınız canlarım. siz buluşun yerimede sarılın birbirinizee
bence en iyisi hepiniz ankaraya gelin..
bi otobüs..tek vesaitle gelirsiniz
ben hepinizi terminalden alırım...
vereliniortak
canım bağcılardayım ben .
kızlar bu arada bi şey sorcam cevap yzarsanız sevinirm..berfenin şu an 20 tane dişi var bunun 8 tanesi azı..daha diş çıkartacakmı..sanki ağzında yer yokmuş gibi geliyor bana..
ezanın geç okunuşu işi bozuyor kızlarr erken okunsa orta biryer bulurduk iyide olurdu
ya birkaçgün erteleyelim yada gelebilenler gelsin çünkü neticede hepimizin çocukları ufak çok geç saate kadar kalmak nbizim içinde zor olur onlar içinde
Çok uzun süre çıkarmayacak cnm , bebeklikte çıkaracağı bütün dişleri tamamlamış.
Nasılsınız bu arada, ?
hatunlar bu kk pro ne demek diye sordum ama cevap vermediniz..kazen
bi şeyler yazmış ama anlamadım..
walla isterseniz unutalım iftar işini, yani benim için hiç problem değil ne dersiniz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?