Bebeklerimiz ve Biz

Ben birazdan çıkıcam bugün dileğin(gelinimizin doğum günü) neomarine gidicem hediye almaya kendime çanta ve cüzdan almıştım onu çok beğenmişti ondan onada alıcam erkek kardeşim işten ayrıldı konuştum gel beraber alalım dedim ben çalışmıyorum dedi abla alırsam ödeyemem
ben alırım sonra paran olunca verirsin dedim

birde pasta aldıkmı tamamdır eşim bugün maltepede kalıcak sanırım bende annemlerde kalabilirim :))))

herkese iyi akşamlar sizleri ve kuzularınızı öpüyorum kendinize iyi bakın

slm kızlar
ay akşam sahura kalkamamışım bende kadis ve betül gibi.vakit geçmiyor
evde olunca oyalancak birşeyde yok işyerine benzemiyor.çat diye çatlıcam yanii

buluşma olacak sanırım.bol katılımlı olur inşallah

sibel siz o danielin annesiyle polemik yaşamışdınız galiba, baya bi tartışmıştınız, onun sonrasında
ben de onu başka sitede görmüştüm, bebeğiyle ilgili yanlış kilo, boy falan veriyodu
bizim topikte başka söylüyodu orda başka
bende bozuntuya vermeden orda gördüğümü yazılarını okuduğumu söyleyince anladı yalanının çıktığını sanırım
uğramaz oldu bir daha da

Semihacım banada evde çok çabuk geçiyor canım yaa, miniğimlen. haftasonu nasıl akşam oluyor anlamıyorum.

valla daha yemek yapmaya vakit bulamadım:gitme:, temizlikten canım çıkıyosengözlerimebaksanab
ama eve gelseniz hani nereyi temizledin, her yer dağınık dersiniz
bu çocuklarla hiç temiz kalmıyo ki evler yaa
allah canlarını sağ etsin , uğraşıp duruyoruz işte, 2 dakka dinleneyim diye oturdum pc nin başına
:sinifsinif:

ne zor olmuştur sahura kalakmadan tutmak, açıkmasan bile susamışsındır cnm benim , gerçi rabbim kolaylığını veriyo çok şükür ama kalksan daha iyi olurdu tabii
çok düşünüyoduk nasıl geçer o kadar saat, günler çok uzun, hava çok sıcak nasıl tutucaz diyoduk ama allahın izniyle 5 günümüz oldu bile:))
rabbim nice nice ramazanlar göstersin bize böle hayırlı

Birileri yine buluşuyor galiba...
Benim gelmem imkansız. ıftar çok geç oluyor kuzuyu bırakacak yer sorunum olur birde azım burnum birbirimizi bulunca kopmamız 10 bulur eve gelmem 11'i geçer. Anlayacağınız ben bu güzel iftara iştirak edemem. Ama ortadan da çat diye çatlarım(

Maşallah Ezgi ve Emir'e her eve lazım bu çıtırlardan bence...
Siz çok şanslısınız vallahi kızlar (tabi birazyetiştirme ilede ilgili) benimde eltimin sizinkilerle aynı yaşta bir kızı var ne kendi kardeşine nede ireme asla iyi birşey öğretmiyor. Çocuklar onu görünce ne yapacaklarını şaşırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…