Bebeklerimiz ve Biz

bu gece sahurdan sonra yine uyuyamadım , uyku tutmuyo bi türlü
sabah hav aaydınlanırken ancak uyuyabiliyorum
derekn saat 10 da kargo geldi k k kartımı getirmek için, onun sesine uyandım
baktım çocuklar uyuyo bende vurdum kafayı yattım uyudum tekrar
12.30 da eşim arayıp uyandırdı yoksam akşama kadar uyurdum bu gidişle
ama çok kötüyüm,sersem gibi oldum

zehracım kolay gelsin bizimki oturağının yanından bile geçmiyor hatta bize bile karşıp ağlıyor gitmeyin yapmayın diye .
biizm alıştırma ters tepti

saol tenzile, sen nasılsın, işler bitmiş bile ne güzel
bende alışverişe çıkıcam birazdan ama bi kargo bekliyorum o gelmeden de çıkmak istemiyorum

sagolun kızlar bitti walla temizlik,kaç gundur erteliyordum gezmekten sonunda bir ciirpida yapiwerdim

drn de iyi semihacim aynen dedigin gibi oldu bizimde gece bahcesi izlendi,yorumlar yapıldı , sutunu icti uyudu:)

ya bu arada sabaha karsi 5 te kalkıp ''anne sut istyorum''diye bagırıyor
cok fena alıştı

kızlar esım geldımı 1 fhaftta gıremem artık anca onunla ılgılenırım yeterkı gelsınler.bu arada 1 tane haın yakalamışlar geberemedı serefsızler

bu arada nedir bu gece bahçesi merak ettim
hayırlı olsun kartin zehracim:)

saol cnm

trt cocukta her gun 12:30-20:30 da BBC tarafindan yapilmis bi cizgi film,
drn we bi cok arkadasi bayilarak izliyor cnmcım,tv ile arasi yoktur drn'in sadece bunu sewiyor ,
bir de karakterlerin boyama ciktisini aldim ,onları boyuyoruz,herhangi bi boyama kitabindan sa sewdigi cizgifilm karkaterini boyamak cok dahah fazla hosuna gitti

zehracım kolay gelsin bizimki oturağının yanından bile geçmiyor hatta bize bile karşıp ağlıyor gitmeyin yapmayın diye .
biizm alıştırma ters tepti

cnm valla bende çok zorlanıyorum desem(
cadı ya 2 saattir tuvalette nöbet tutturuyo bize, çıktı 10 dakka sonra yaptı kakasını altına tam yaparken söylüyo kaka var diye

zehracım hayırlu olsun demek sende procu oldun bizdensın

tenzile hoşgeldin güle güle kirlet evini
zehra sende güle güle kullan canım kartını
benim başım ağrıyorrr çok

zehracım kartın hayırlı olsun.
Şeniz
saolun kızlar
anladım cnm denk gelirsek bizimkilerede izleteyim bakalım onlarda sevecekmiyerimseniben

selamlar ben geldim..
bir sepet ütü beni bekliyor ama ben önce canlarıma bir selam vermeyi yeğledim..

bu arada sabah bir bağ ağrım tuttu. hiç geçmiyecek sandım ama çok şükür şimdi dahah iyiyim..

mavilim geçmiş olsun cnm ruzeye.. haberdar et bizi....

zehracım zeyno iki yaşını doldurmuşmuydu..
biliyorsun biz daha önce ( 2 yaşını doldurmadan) bir kere başladık bıraktık..çünkü durum bizdede aynıydı..birde üstüne wcye oturmamak için inat yaptı..
çevremdeki tecrübeli annelerede danıştım.. 2 yaşını mutlaka doldurmasını bekle dediler..
bende bekledim.. ve Albina 2 yaşını doldurdu 2 gün sonra bezi bıraktı..( kendi isteğiyle)
ve şimdi çok şükür gece gündüz bez olayı bitti...bizde..

tezile güle güle kirlet evini...
gece bahçesini Albinada seviyor.. uyumadan önce mutlaka izliyor ..
ama ben gündüz kuşağındada olduğunu bilmiyordum..
Albina buna çok sevinecek:))

Derin'ede öpücükler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…